Chabarovsk – Soči 0:2 (kon.) | Vladivostok – D. Moskva 1:4 (kon.) | Novokuzneck – Viťaz 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavľ 1:4 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Omsk 2:6 (kon.)
Helsinki – Barys 4:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
Metallurg Magnitogorsk
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:0)
Ak Bars Kazaň
Piatok 17.10.2014, 15:00 • Arena Metallurg (kapacita 7 800) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    Dobrý deň, Vážení športoví fanúšikovia. Vítam Vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy, v ktorom obhajca Gagarinovho pohára Metallurg Magnitogorsk privíta na vlastnom štadióne AK BARS Kazaň. Súboj dvoch tímov pomýšľajúcich na najvyššie pozície sa začína o 15:00 hod.
     
    Súboj dnešných tímov nemožno označiť inak ako šlágrom, v dnešnom zápase sa totižto hraje o prvé miesto v tabuľke Východnej konferencie. Metallurg má na svojom konte 41 bodov a patrí mu prvá pozícia, zatiaľ čo hostia z Kazane majú na svojom konte 40 bodov a okupujú druhú pozíciu. Podobný šláger sa včera odohral aj medzi SKA Petrohrad a CSKA Moskva, v súboji o prvú pozíciu v tabuľke Západnej konferencie boli úspešnejší hokejisti SKA Petrohrad, ktorý otočili stav stretnutia z nepriaznivých 1:3 na 4:3, pričom dve góly zaznamenal domáci kapitán a jedna z najväčších osobností KHL Ilja Kovaľčuk.

    Metallurg Magnitogorsk

    K najproduktívnejším hráčom domáceho tímu patrí trojica hráčov, ktorá spolu nastupuje v prvom útoku Zaripov – Kovář – Mozjakin, tento útok spolu vyprodukoval v doterajšom priebehu súťaže neuveriteľných 73 bodov. Najproduktívnejším z tejto trojice je Denis Zaripov so ziskom 25 bodov, Kovář a Mozjakin majú na konte po 24 bodov, pričom druhý menovaný je aj najlepším strelcom tímu s 12 gólmi. Medzi obrancami vedie tabuľku produktivity Chris Lee so ziskom 14 bodov. V bránke Metallurgu dostáva viac priestoru Vitalij Košečkin, ktorý doposiaľ odchytal 17 zápasov s úspešnosťou zákrokov 94.00%.

    AK Bars Kazaň

    Hostia pod trénerskou taktovkou Zinetulu Biľaletdinova patria k favoritom na celkový triumf v súťaži. Najproduktívnejším hráčom tímu je so ziskom 15 bodov Justin Azevedo, predsezónna posila z HC Lev Praha, hneď za ním sa v tabuľke produktivity nachádza bieloruský reprezentačný krídelník so skúsenosťami z NHL Sergej Kostitsyn, ktorý má na konte 13 bodov. V tíme AK BARS strelecky nevyniká ani jeden z hráčov, čoho dôkazom je že po 5 gólov majú na svojom konte hneď piati hráči. V bránke AK BARS sa strieda brankárska dvojica Anders Nilsson – Emil Garipov, pričom prvý menovaný odchytal 10 zápasov s úspešnosťou zákrokov 93.6% a druhý osem s úspešnosťou zákrokov 92.3%.
     
    Úvodné zostavy:

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pechurski) – Antipin, Birjukov(A), Lee, Chabarov, Batyršin, Malenkich, Tereščenko – Mozjakin(C), Kovář, Zaripov(A), Osala, Kaletnik, Platonov, Kamenev, Kosov, Jakucenja, Junkov, Pare, Timkin

    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Nikulin(A), Kornejev, Denisov, Rylov, Musin, Medvedev(A), Heshka, Paigin – Mirnov, Azevedo, S.Kostitsyn, Svitov(C), Lukojanov, Obuchov, Burmistrov, Moller, Varnakov, Bodrov, Petrov, Malychin

    Rozhodcovia: Ronn, Hofman – Sadovnikov, Zacharenkov.
     
    Hráči sú už nastupení na hracej ploche. Domáci Metallurg nastupuje na dnešný zápas v modrých dresoch, hostia pre dnešnok zvolili biele dresy.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:02
    Svitov vyhral úvodné vhadzovanie nad Mozjakinom a Kazaň tak začína rozohrávku spoza vlastnej bránky.
     
    00:52
    Hráči hostí si teraz nerozumeli a puk končí po dlhej prihrávke len u domácich obrancov.
     
    01:04
    Veľká šanca hostí do ktorej sa dostal Sergej Kostitsyn, ktorý dostal skvelú prihrávku z ľavého kruhu a dokázal sa predrať až pred Košečkina, zakončoval však v páde a domáci brankár si s týmto pokusom poradil.
     
    02:42
    Do zakončenia sa teraz dostal Kosov, s jeho pokusom si však Nilsson poradil a nasleduje vhadzovanie v obrannom pásme hostí.
     
    03:09
    Zápas má svižné tempo a oba tímy chcú hrať hokej, k čomu ich predurčuje aj ich postavenie v tabuľke.
     
    03:40
    Po ľavej strane sa teraz predral až k zakončeniu Kaletnik, aj s jeho streleckým pokusom si však Nilsson dokázal poradiť a nasleduje tak vhadzovanie v obrannom pásme AK BARS.
     
    03:48
    Hostia sa teraz previnili zakázaným uvoľnením, avšak po vyhratom vhadzovaní sa dokázali dostať do útočného pásma, kde ich však pozorná obrana Metallurgu k ničomu nepustila.
     
    05:18
    Platonov sa teraz ocitol v postavení mimo hry a nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    06:51
    K nahodenému puku sa teraz predieral Azevedo, avšak Košečkin radšej prerušil hru a nasledovať bude reklamná prestávka.
     
    06:51
    Vhadzovanie pred Košečkinom vyhrali hostia a domáci brankár opäť prerušuje hru po nahodenom puku. Nasledovať bude ďalšie vhadzovanie.
     
    07:32
    Mozjakin si počkal na puk na útočnej modrej čiare a po ľavej strane sa dostal do zakončenia! Bol však tiesnený hráčom hostí a nedokázal zakončiť podľa svojich predstáv. Nilsson puk chytá a prerušuje hru.
     
    08:14
    Domáci teraz vyhrali vhadzovanie v strednom pásme a dokázali sa dostať cez útočnú modrú čiaru, v útoku však nič nevymysleli a puk stratili. Hostia začínajú rozohrávku spoza vlastnej bránky.
     
    09:19
    Na trestnú lavicu odchádza za držanie Malenkich. Presilová hra pre AK BARS.
     
    09:44
    Hosťom sa úvod presilovej hry nevydaril a domáci dokázali už trikrát poslať puk až k Nilssonovi.
     
    10:32
    Do zakončenia sa teraz dostal Burmistrov, jeho strela však končí zblokovaná na ochrannej sieti. Nasledovať bude vhadzovanie pred Košečkinom.
     
    11:19
    Domáci v plnom počte.
     
    12:35
    Pred domácou bránkou sa teraz do zakončenia dostal Lukojanov. Bol však dobre bránení a puk sa mu nepodarilo trafiť ideálne. Košečkin tak veľa práce s touto strelou nemal a vyrazil ju betónom.
     
    13:40
    Po zásahu domáceho brankára, ktorý prerušil hru nasleduje reklamná prestávka.
     
    13:40
    V hre sa bude pokračovať vhadzovaním pred Košečkinom.
     
    14:05
    Hra sa v rýchlosti presunula pred Nilssona, ktorý radšej prerušil hru pred dobiedzajúcim Kamenevom.
     
    14:51
    Veľké súboje sa teraz odohrávajú v rohoch klziska, v obrannom pásme Metallurgu, domácim hokejistom sa však napokon podarilo vybojovať puk a dostať ho aspoň do stredného pásma.
     
    15:57
    Hostia majú v posledných minútach menšiu prevahu a držia puk na svojich hokejkách.
     
    16:19
    Hostia sa teraz dostali do prečíslenia, ale Lukojanov volil pred prihrávkou strelu, ktorá skončila mimo domácej bránky a tak z tejto šance zišlo.
     
    16:19
    Presilová hra pre Metallurg. Na trestnú lavicu odchádza za hrubosť Denisov. Na ľade už je prví útok domácich v zložení Mozjakin – Kovář – Zaripov.
     
    17:36
    Sergej Mozjakin vyslal na Nilssona prudkú strelu, brankár hostí ju však dokázal vyraziť.
     
    18:25
    Domáci hokejisti sa teraz nepresnou prihrávkou sami vyhnali z pásma a ich presilová hra sa blíži ku koncu.
     
    18:39
    Hostia v plnom počte.
     
    19:01
    Minúta do konca prvej tretiny.
     
    19:28
    Medvedev sa nikam neponáhľa a čaká za vlastnou bránkou kým jeho spoluhráči vystriedajú.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina sa začne približne o 15:45 hod.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:52
    Obraz hry sa nemení ani v úvode druhej tretiny. Vidíme súboj pozorných defenzív obidvoch tímov. Hráči si dokážu vypracovať šance, avšak vo finálnej fáze je to zatiaľ nedôsledné a gól sme doposiaľ nevideli.
     
    21:46
    Nilsson teraz podržal puk smerujúci na Jána Kovářa a prerušil hru. Vhadzovať sa bude v obrannom pásme Kazane.
     
    22:17
    Gól by tomuto stretnutiu iste pomohol, uvidíme či sa ho v nasledujúcich minútach dočkáme. Tréner hostí Zinetula Biľaletdinov už rozdáva na hráčskej lavici hráčom pokyny.
     
    23:03
    Nilsson teraz podržal za bránkou puk a Heshka začína rozohrávku spoza vlastnej bránky.
     
    24:15
    Za vlastnou bránou pre zmenu hosťujúci Kornejev, defenzíva domácich je zatiaľ v dnešnom stretnutí až na maličké chyby pozorná.
     
    24:55
    Zakázané uvoľnenie Metallurgu a hra sa presťahuje pred Košečkina.
     
    25:03
    Zbytočný faul hostí v strednom pásme. Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Rylov, ktorý fauloval Kovářa pri prechode do útoku. Presilová hra pre Metallurg.
     
    25:40
    Puk teraz posielal z pravého kruhu na Nilssona Denis Zaripov, domáci brankár ho však dokázal pokryť a prerušiť hru. Ešte predtým sa po akcii Zaripov – Mozjakin dostal do zakončenia pred bránkoviskom Kovář, jeho pokus z bezprostrednej blízkosti však smeroval vedľa brány.
     
    26:42
    Prvý útok domácich robí hosťom značné problémy a teraz po faule na prenikajúceho Leeho odchádza na trestnú lavicu za hákovanie Heshka a hostia idú do troch!
     
    26:44
    Hosťom sa teraz podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary.
     
    27:33
    Hostia hrajú v štyroch hráčoch!
     
    27:52
    V obrannom pásme hostí je to veľký boj, teraz sa do zakončenia dostal Chris Lee, avšak jeho strela končí len zblokovaná na tele jedného z hosťujúcich hráčov, ktorý sa hodil do strely.
     
    28:40
    Hostia v plnom počte.
     
    28:47
    Domáci hokejisti nedokázali využiť presilovú hru o dvoch hráčov a vzápätí nato ani o jedného hráča a Kazaň už hraje s plným počtom hráčov na ľadovej ploche. Hostí stála táto presilová hra určite veľa síl, takisto aj prvý útok Metallurgu, ktorý bol takmer po celý čas presilovej hry na ľade.
     
    30:14
    Aj v polovici zápasu stále čakáme na prvý gól tohto stretnutia. Pred zápasom by to predpovedal asi málokto. Prvý útok domácich v zložení Zaripov – Mozjakin – Kovář, ktorý má na konte doposiaľ 76 bodov v dnešnom stretnutí mlčí.
     
    31:46
    Možno sa dočkáme teraz. Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Malychin. Presilová hra pre Metallurg.
     
    32:04
    Do strely sa na modrej čiare oprel Chris Lee, jeho pokus však dokázal Nilsson zlikvidovať. K dorážke sa nedokázal prepracovať Ján Kovář, ktorý dobre zacláňal hosťujúcemu brankárovi.
     
    32:42
    Veľký závar pred Nilssonom, do strely sa oprel Zaripov a hosťujúci brankár následne nevedel kde má puk. Záchrannú brzdu zatiahol jeden z hostí, ktorý puk smerujúci za bránkovú čiaru zachytil rukami.
     
    33:46
    Hostia v plnom počte.
     
    33:59
    Gól teraz nepadol ani po šanci Osalu, hra je prerušená a nasleduje reklamná prestávka.
     
    34:27
    Hostia si skomplikovali situáciu zbytočnými vylúčeniami a môžu byť radi že neinkasovali.
     
    35:05
    Domáci sú vo veľkom tlaku aj po skončení presilovej hry, na Nilssona sa valí jeden útok za druhým a hosťujúci brankár má čo robiť!
     
    36:01
    Nilsson musel opäť zasahovať a opäť ho zamestnal prvý útok domácich.
     
    36:48
    Momentálne zápas pripomína hru mačky s myšou. Metallurg má veľký tlak a nemám dojem že sa hrá o prvé miesto v tabuľke Východnej konferencie.
     
    38:02
    Po dlhej dobe sa dostali do útočného pásma aj hosťujúci hokejisti, ktorý vybojovali útočné pásmo a ich brankár si môže aspoň na malú chvíľu vydýchnuť.
     
    39:01
    Minúta do konca druhej tretiny.
     
    39:25
    Zaripov opäť zamestnal brankára hostí, ktorý jeho strelu chytá a nasledovať bude vhadzovanie pred Nilssonom.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Tretia tretina sa začne približne o 16:35 hod.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:02
    Úvodné vhadzovanie v tretej tretine patrilo hosťom, ktorý však len nahadzujú puk za bránu domácich, kde ho podržal Košečkin a domáci tak môžu začať rozohrávku od vlastnej bránky.
     
    41:03
    Zdvihnuté ruky mal teraz pri obranom zákroku na obrannej modrej čiare Batyršin, ktorý svojho protihráča poslal k ľadu, rozhodcovia v tom však faul nevideli a v hre sa pokračuje ďalej.
     
    42:03
    Hostia sa teraz previnili postavením mimo hry a nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    42:25
    Kto od dnešného stretnutia čakal úrodu gólov, musel ostať sklamaný, aj v úvode tretej tretiny stále čakáme na úvodný presný zásah dnešného šlágra Východnej konferencie.
     
    43:39
    Bars Kazaň dala gól!
    Gól strelil MIRNOV, Asistencia: S.Kostitsyn, Azevedo
    Tak predsa len sme sa dočkali! Zabral prvý útok hostí! Po strele z ľavého kruhu od Sergeja Kostitsyna domáci brankár Košečkin neudržal puk v lapačke a ten mu následne vypadol rovno pred MIRNOVA, ktorý ho šikovne trafil vo vzduchu a domáci brankár sa už nestihol presunúť k vzdialenejšej tyči a tak puk končí zákonite v sieti.
    MIRNOV - 0:1
    MIRNOV - 0:1
     
    45:04
    Z ľadu sa teraz bo súboji s Bodrovom s bolestivou grimasou zdvíhal Tereščenko, faul sa však nepíska a v hre sa pokračuje ďalej.
     
    45:46
    Domáci hokejisti môžu ľutovať premárnene príležitosti a presilové hry v druhej tretine. Na zvrátenie nepriaznivého výsledku však ešte majú dostatok času.
     
    46:42
    Do zakončenia sa teraz dostával Azevedo, puk sa mu však nepodarilo trafiť podľa jeho predstáv a Košečkin si s ním dokázal poradiť.
     
    47:04
    Domáci prvý útok robí problémy hosťom aj v tretej tretine. Do zakončenia sa teraz strelou od modrej čiary dostal Denis Zaripov, Nilsson však jeho puk dokázal zachytiť.
     
    47:45
    Zasahovať musel aj Košečkin, potom čo sa po prihrávke od Kostitsyna dostal do zakončenia Nikulin. Vhadzovanie v obrannom pásme Metallurgu.
     
    47:56
    Po ľavej strane sa teraz dostal do zakončenia Pare, jeho pokus Nilsson len vyrazil pred seba a následná dorážka končí opäť len na vynikajúcom brankárovi hostí.
     
    49:18
    Hostia si teraz nerozumeli v rozohrávke, čo skoro využil Jakucenja, ktorý výborne napádal hosťujúcich hráčov na útočnej modrej čiare.
     
    50:04
    Košečkin teraz vytiahol skvelý zákrok lapačkou po strele od modrej čiary, ktorej autorom bol Obuchov.
     
    50:32
    Hostia naťahujú čas za vlastnou bránkou, ich následná rozohrávka končí len u domácich obrancov.
     
    51:11
    Kovář odviedol skvelú prácu za bránkou a našiel prihrávkou Zaripova, ktorý si skvele nakorčuľoval do priestoru medzi kruhmi, jeho strela však končí len na pozornom Nilssonovi.
     
    51:33
    Nilsson musel opäť zasahovať, tentokrát po strele od Pareho z ľavého kruhu. Brankár hostí predvádza v dnešnom stretnutí fantastický výkon. Zlikvidoval už 26 striel domácich hokejistov.
     
    52:10
    Skvelú prácu za bránkou domácich teraz odviedol Petrov, ktorý sa dokázal odpútať od brániaceho hráča a dostať sa s pukom pred bránkovisko kde sa dostal do zakončenia, Košečkin jeho puk len vyrazil ramenom na ochrannú sieť a nasledovať bude vhadzovanie v obrannom pásme Metallurgu.
     
    52:42
    Hostia sú teraz nasťahovaní v útočnom pásme, kde majú presilovkoví tlak, čo sa nepáči domácemu publiku z ktorého počuť piskot.
     
    53:28
    Menší závar bol teraz aj pred bránkou hostí, kde sa k strele spomedzi kruhov dostal Ján Kovář. Prvý útok domácich nedokázal doposiaľ v dnešnom stretnutí zúžitkovať veľké množstvo času stráveného ľade a veľké množstvo šancí.
     
    54:28
    Mozjakin v útočnom pásme stratil puk a v útoku sú hostia.
     
    54:51
    S pukom sa teraz vo veľkej rýchlosti natlačil pred domácu bránku Petrov, jeho strela švihom však končí len na pozornom Košečkinovi.
     
    55:08
    Domácim hokejistom sa kráti čas na vyrovnanie a pri tomto výsledku ich na prvom mieste vystrieda v tabuľke Východnej konferencie ich dnešný súper.
     
    56:03
    Hostia z Kazane skvele napádajú a nedovoľujú domácim bekom rozohrať.
     
    56:20
    K strele sa teraz odhodlal Platonov, Nilsson jeho pokus chytá do lapačky a nasleduje vhadzovanie v obrannom pásme Kazane.
     
    57:11
    Na puk teraz skvele číhal na útočnej modrej čiare Oscar Moller, nedokázal ho však zachytiť a tak odchádza striedať.
     
    57:42
    Domáci majú momentálne na ľade svoj najúdernejší útok v zložení Zaripov – Kovář – Mozjakin.
     
    57:57
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Gól strelil BIRJUKOV.
    Domáci hokejisti vyrovnávajú! K strele od modrej čiary sa po prihrávke od Antipina odhodlal BIRJUKOV, pričom leví podiel na góle majú domáci útočníci, ktorý skvele zacláňali Nilssonovi vo výhľade a tak ľahká strela švihom končí v jeho sieti a začíname od znova.
    BIRJUKOV - 1:1
     
    58:01
    Dve minúty do konca tretej tretiny.
     
    59:35
    Domáci sú vo veľkom tlaku aj tesne pred koncom stretnutia sú nasťahovaní v útočnom pásme.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:11
    Ján Kovář vyhral úvodné vhadzovanie v predĺžení a pri puku sú tak domáci.
     
    60:33
    Do zakočenia sa teraz dostal z uhlu Antipin, pričom k dorážke sa dostával Kovář. Nilsson puk radšej skryl a prerušil hru.
     
    60:53
    Hra je prerušená po postavení mimo hry, ktorého sa dopustili hostia. Vhadzovanie v strednom pásme.
     
    61:25
    Do zakončenia sa teraz na ľavej strane dostal Jakucenja, jeho pokus však nedokázal ohroziť hosťujúceho brankára, ktorý vzápätí na to po vhadzovaní radšej skryl puk do lapačky a tak sa vhadzovanie zopakuje.
     
    61:53
    V predĺžení zatiaľ útočí len Metallurg, hostia sa spoliehajú na brejkové situácie a vyčkávajú.
     
    62:35
    Nepríjemná strela od modrej čiary od jedného z hosťujúcich hráčov, Košečkin len vyráža a môže byť rád že sa nikto z hostí nedokázal dostať k dorážke.
     
    63:34
    Predĺženie sa blíži ku koncu, zatiaľ sme v ňom vážnejšiu príležitosť nevideli a zatiaľ je to súboj oboch defenzív.
     
    64:01
    Minúta do konca predĺženia.
     
    64:28
    K strele od modrej čiary sa odhodlal Denisov. Košečkin puk chytá do lapačky a nasledovať bude vhadzovanie pred domácou bránkou.
     
    64:41
    Veľmi krušné momenty pred domácou bránkou! Hostia opäť pohrozili a Košečkin chvíľu nevedel kde má puk, na smolu hostí to nevedel ani Varnakov, ktorý mal pred sebou odkrytú bránku.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Po úprave ľadovej plochy budeme svedkami nájazdov.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. séria
    1:0
    MET: Zaripov premieňa – 1:0.
     
    1. séria
    1:0
    AKZ: Moller nepremieňa – 1:0.
     
    2. séria
    1:0
    MET: Lee nepremieňa – 1:0.
     
    2. séria
    1:1
    AKZ: Burmistrov premieňa – 1:1.
     
    3. séria
    1:1
    MET: Kamenev nepremieňa – 1:1.
     
    3. séria
    1:1
    AKZ: Azevedo nepremieňa – 1:1.
     
    4. séria
    1:1
    AKZ: Burmistrov nepremieňa – 1:1.
     
    4. séria
    2:1
    MET: Zaripov premieňa – 2:1.
     
    Koniec zápasu.
     
    Končí sa stretnutie medzi Metallurgom Magnitogorsk a AK BARS Kazaň, v ktorom ťahali za kratší koniec nakoniec hosťujúci hokejisti, ktorý ešte dve minúty pred koncom vyhrávali gólom Mirnova 0:1. Nakoniec si však domáci vybojovali predĺženie, ktoré vyústilo až do samostatných nájazdov, v ktorých zvíťazili hokejisti Metallurgu vďaka rozhodujúcemu gólu Zaripova v 4 sérii nájazdov. Metallurg tak ostáva na prvej pozícii v tabuľke Východnej konferencie 2 body pred svojim dnešným súperom. S týmto konštatovaním sa s Vami lúčim a prajem Vám ešte príjemný zvyšok piatkového večera. (17:29:12)

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 58. Birjukov (Antipin) – 44. Mirnov (S.Kostitsyn, Azevedo)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Zaripov (MET)
    1:0   Moller (AKZ)
    2. séria:
    1:0   Lee (MET)
    1:1   Burmistrov (AKZ)
    3. séria:
    1:1   Kamenev (MET)
    1:1   Azevedo (AKZ)
    4. séria:
    1:1   Burmistrov (AKZ)
    2:1   Zaripov (MET)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pechurski) – Antipin, Birjukov(A), Lee, Chabarov, Batyršin, Malenkich, Tereščenko – Mozjakin(C), Kovář, Zaripov(A), Osala, Kaletnik, Platonov, Kamenev, Kosov, Jakucenja, Junkov, Pare, Timkin
    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Nikulin(A), Kornejev, Denisov, Rylov, Musin, Medvedev(A), Heshka, Paigin – Mirnov, Azevedo, S.Kostitsyn, Svitov(C), Lukojanov, Obuchov, Burmistrov, Moller, Varnakov, Bodrov, Petrov, Malychin

    Rozhodca: Ronn, Hofman – Sadovnikov, Zacharenkov