Nitra – Zvolen 6:2 (kon.) | Poprad – Martin 4:1 (kon.) | Žilina – Trenčín 0:2 (kon.)
B. Bystrica – Košice 0:1 (kon.) | Piešťany – Skalica 6:4 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
6:4 (0:1, 2:1, 4:2)
HK Skalica
Piatok 17.10.2014, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    ŠEDIVÝ - 6:4
     
    59:42
    Piešťany dali gól!
    A je rozhodnuté. Skaličania nezahrali power play moc dobre, všetko začalo prehratným buly inak výborného Stloukala. Poisťovací gól dáva lobom zo stredného pásma od mantinelu EDUARD ŠEDIVÝ, ktorý sa tak stáva pre dnes piešťanským hrdinom.

    Asistencia: Pašek.
    ŠEDIVÝ - 5:4
     
    54:43
    Piešťany dali gól!
    Piešťany sa dostávajú do vedenia. Strela EDUARDA ŠEDIVÉHO od modrej si našla cestu až do siete. Šedivý je isto rád, lebo jeho strela predtým sa odrazila len od nôh Jabrockého a hostia vyrazili do nebezpečného brejku, ktorý likvidoval Šúrek.

    Asistencia: Pašek, Kutálek.
    ROMÁNEK - 4:4
     
    50:49
    Piešťany dali gól!
    Nestačím ani dopísať a padá ďalší gól, ktorý som ani poriadne nevidel, pomedzi nohy Romančíka skóruje JÁN ROMÁNEK strelou z prvej po peknej prihrávke Pašeka spoza brány. A znova vyrovnáva.

    Asistencia: Pašek
    VAŠKOVIČ - 3:4
     
    49:23
    Skalica dala gól!
    Nie prvý krát sa stalo, že Piešťany po góle okamžite inkasujú. Spoza brány pretlačil puk za Šúreka ĽUBOMÍR VAŠKOVIČ, ktorý tak dovŕšil svoj hattrick. Aj za prispenia domácej nedôraznej obrany, tentoraz aj so Šúrekom, ktorý si slabo pokryl svoju pravú tyčku. Duo Vaškovič – Stloukal je asi dnes nočnou morou Havranov.

    Asistencia: Stloukal.
    KUTÁLEK - 3:3
     
    49:03
    Piešťany dali gól!
    TIBOR KUTÁLEK sa dočkal, z pravej strany si hodil puk na stred okolo Grundlinga a prestrelil Romančíka. Asi je rád, lebo chvíľu predtým prišieil v strednom pásme o puk a Skaličania mali ideálnu šancu skórovať.

    Asistencia: Pašek.
    VAŠKOVIČ - 2:3
     
    43:56
    Skalica dala gól!
    Skaličania to hrali oveľa, oveľa lepšie. Dvojica hráčov tienila pred Šúrekom a strela ĽUBOMÍRA VAŠKOVIČA od modrej doplachtila do bránky. Ukážková presilovka.

    Asistencia: Stloukal.
    TOMAN - 2:2
     
    38:00
    Piešťany dali gól!
    MICHAL TOMAN so svojou penaltou naložil rutinérsky, nabehol si rýchlo do pásma z pravej strany a pomedzi nohy Romančíka vyrovnal.
    HARING - 1:2
     
    29:47
    Piešťany dali gól!
    To ale bolo nedáš – dostaneš. Chvíľu predtým sa dostal ľahúčko cez Srnca pred Šúreka Bezúch, zakončiť chcel sebavedomo pomedzi svoje nohy ala Hertl, netrafil však a následne sa presadil na druhej strane JOZEF HARING, ktorý to spravil pred Romančíkom jednoduchšie, položil si ho a bekendom ponad brankára znížil.

    Asistencia: Hamrák, Klempa.
    DRTINA - 0:2
     
    26:05
    Skalica dala gól!
    Veľmi zlá hra Havranov vo vlastnej tretine, puk doskackal pri tyčku k Štumpfovi, ktorý síce netrafil, dobre sa však zorientoval, puk sa dostal medzi kruhy na hokejku MAREKA DRTINU a ten si strelou švihom dal dôvod na radosť. Aj skalickým fanúšikom.

    Asistencia: Štumpf.
    VAŠKOVIČ - 0:1
     
    16:39
    Skalica dala gól!
    A máme tu otvárací gól zápasu. Raduje sa skalický fanclub, piešťanci si zašomrali. Puk dostal na hranici ľavého kruhu od Stloukala ĽUBOMÍR VAŠKOVIČ, ktorý strelou pod brvno na lapačku využil možno trochu zlé postavenie Šúreka v bráne.

    Asistencia: Stloukal.

    Vlado Zimányi


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 30. Haring (Hamrák, Klempa), 38. Toman (t.s.), 50. Kutálek (Pašek), 51. Románek (Pašek), 55. Šedivý (Pašek, Kutálek), 60. Šedivý (Pašek) – 17. Vaškovič (Stloukal), 27. Drtina (Štumpf), 44. Vaškovič (Stloukal), 50. Vaškovič (Stloukal)


    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Šedivý, Škadra, Konečný, Hamrák, Klempa – Brňák (C), Rais, Holovič (A), Pašek, Kutálek – Cuník, Srnec, Románek (A), Peško, Toman – Bučka, Valjent, Vaculín, Lichanec, Haring
    Tréner: R. Sýkora

    HK Skalica: P. Romančík – Grundling (C), Jankovič (A), Šimíček, Stloukal, Vaškovič (A) – Horváth, Drtina, Chylo, Jabrocký, Méry – Pavešič, Nechala, Bezúch, Štumpf, Jurík – Mikéska, Rejžek, M. Romančík, Bene
    Tréner: Š. Mega

    Rozhodca: Rohatsch (GER), D. Konc – Stanzel, Výleta