Třinec – Sparta Praha 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:4 (0:1 po s.n.) | Plzeň – Vítkovice 3:2 (kon.)
Litvínov – Pardubice 2:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:2 (po pr.) | Hradec Králové – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Slavia – Zlín 1:2 (kon.)
koniec po predl.
HC Olomouc
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Piatok 17.10.2014, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    CIBÁK - 3:2
     
    64:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí střílí branku a bonusový bod tak zůstává na Hané! Rácovo nahození tečoval těsně před Závorkou do horního rohu MARTIN CIBÁK, který tak rozhoduje o tom, že Mora vítězí v prodloužení nad Energií 3:2. Asistence: Roman Rác.
    ŠMACH - 2:2
     
    56:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se svou odpovědí dlouho nečekala! Václav Skuhravý vypálil, jeho rána se odrazila od obránce Mory k ONDŘEJI ŠMACHOVI, který trefil odkrytou část branky Olomouce. Asistence: Václav Skuhravý, Radomír Heizer.
    HRňA - 2:1
     
    55:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají přesilovou hru a necelých pět minut před koncem třetí třetiny se dostávají do vedení! Ondruškovu ránu se bekhendovým zakončením podařilo do branky dostat ERIKU HRŇOVI, který se střelecky prosadil ve čtvrtém utkání za sebou! Asistence: Rostislav Marosz, Ivan Majeský.
    SKUHRAVÝ - 1:1
     
    18:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další šance Karlových Varů už brankou končí. Tlak, který si hosté vytvořili, dokázali korunovat brankou VÁCLAVA SKUHRAVÉHO. Ten se v brankovišti zorientoval ze všech nejlépe a uklidil kotouč do domácí sítě. Asistence: David Hruška, Jekabs Redlihs.
    RÁC - 1:0
     
    02:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti jdou zaslouženě do vedení! Už dlouhou dobu kroužili domácí v útočném pásmu, na tlak čtvrté formace dokázala navázat ta první, a to gólově. Tomáš Houdek poslal střílenou přihrávku, do níž jen vložil svou hůl uzdravený ROMAN RÁC, který se tak raduje ze svého 13. kanadského bodu v sezóně. Mora vede 1:0! Asistence: Tomáš Houdek, Rostislav Marosz.

    David Jahoda

    Góly a asistencie: 3. Rác (Houdek, Marosz), 56. Hrňa (Marosz, Majeský), 65. Cibák (Rác) – 19. Skuhravý (D. Hruška, Redlihs), 57. Šmach (Skuhravý, Heizer)


    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Majeský, Vyrůbalík, Houdek, Skrbek, Jaroměřský, Ondrušek, Rašner – Rác, Marosz, Cibák – Jergl, Patera (C), Buc – Hrňa, Herman, Laš – Kucharczyk, Matai, Dlouhý.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Harant, Sičák, J. Tomeček, Redlihs, Šmach, Deyl, Gorčík, Dvořák – Duda (C), Kverka, Vachovec – D. Hruška, Skuhravý, Heizer – V. Tomeček, Balán, Štals – Koblasa, R. Hruška, Pšurný.

    Rozhodca: Fraňo, Pavlovič – Gebauer, Lederer

    Diváci: 4421