Toronto – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Tampa Bay – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Carolina 4:3 (kon.)
Philadelphia – Montreal 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – NY Rangers 5:2 (kon.) | Detroit – Anaheim 2:3 (kon.)
Boston – Washington 0:4 (kon.) | St. Louis – Calgary 4:1 (kon.) | Florida – NJ Devils 1:5 (kon.)
Nashville – Dallas 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 6:2 (kon.) | Arizona – LA Kings 3:2 (po pr.)
Colorado – Minnesota 0:3 (kon.) | Vancouver – Edmonton 5:4 (1:0 po s.n.) | San Jose – Winnipeg 3:0 (kon.)
koniec
Florida Panthers
1:5 (0:4, 1:1, 0:0)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 12.10.2014, 01:15 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Obrovská šance ve vlastním oslabení. Tomáš Kopecký výborně zmátl Schneidera, načež se pokusil zasunout kotouč k levé tyči. Schneider ale stihl na tomto místě ponechat lapačku a šanci zmařit.
     
    56:35
    Florida poměrně dlouho kombinovala v útočném pásmu, ovšem do větší šance se nedostala. Aaron Ekblad (FLA) následně obdržel dvě minuty.
     
    48:28
    Další trest, za nedovolené bránění odjíždí pykat Martin Havlát (NJD). Po krátké komerční přestávce si tak domácí zahrají další přesilovou hru.
     
    43:22
    Na trestnou lavici putuje další hostující borec. Jon Merrill (NJD) se provinil velmi nešetrným vražením na hrazení. Dobrá možnost pro Pantery.
     
    41:44
    Další přesilová hra pro Floridu. Za zdržování hry putuje na trestnou lavici Mike Cammalleri (NJD). Hosté prakticky nehrají v plném počtu.
     
    39:18
    Znovu se bude vylučovat na hostující straně. Na trestnou lavici putuje Stephen Gionta (NJD).
    Derek MACKENZIE - 1:5
     
    36:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se nakonec přece jenom prosazují. Vynikající přihrávku z levého rohu usměrnil za Schneiderova záda DEREK MACKENZIE. Hostující brankář neměl nárok zasáhnout. Asistence: Scottie Upshall, Brian Campbell.
     
    35:24
    A znovu se bude pykat Tuomo Ruutu (NJD) se momentálně provinil podražením Na řadě je další reklamní pauza, po níž se bude vhazovat před Schneiderem.
     
    33:10
    Další menší trest. Tentokráte odchází na lavici hanby pykat Jonathan Huberdeau (FLA). Sedmnáct vteřin se budou hrát ve čtyřech, poté začne zkrácená početní výhoda Devils.
     
    31:27
    Bude se opět vylučovat, a to na straně New Jersey. Za nebezpečnou hru vysokou holí putuje na trestnou lavici Jordin Tootoo (NJD). Pokračovat se bude po další komerční přestávce.
     
    29:28
    Po chybě Devils ve středním pásmu se zcela sám na Schneidera řítil Shawn Thornton. Vítězem tohoto minisouboje se ale stal brankář s Ďáblem na hrudi, a to po jisté zákroku pomocí své lapačky.
     
    25:02
    Tomáš Fleischmann (FLA) zcela zbytečným hákováním v útočném pásmu oslabuje své mužstvo. Dokáží domácí zabránit šesté brance?
     
    22:59
    Panther střídají brankáře. Zdeptaného Luonga nahradí Al Montoya.
    Ryane CLOWE - 0:5
     
    22:59
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey utkání naprosto dominuje. Ryder vybojoval u pravého mantinelu kotouč, který poslal do předrankového prostoru, kde číhal RYANE CLOWE. Hostující útočník poté překonal bezmocného Luonga. Asistence: Michael Ryder, Adam Henrique.
     
    19:41
    První šarvátka duelu. Domácí Shawn Thornton (FLA) zřejmě neunesl emoce a pustil se do Bryce Salvadora (NJD). Hostující borec se ale nezalekl a Thorntona udolal. Oba však obdrželi pětiminutový trest.
    Damon SEVERSON - 0:4
     
    19:33
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je skutečně snová první perioda v podání Devils. DAMON SEVERSON zachytil mizernou rozehráku Floridy, načež přesným švihem trefil přesně pravý horní růžek domácí branky. Bez asistence.
     
    18:52
    Brian Campbell nyní tvrdou ranou od modré čáry rozezvučel levou tyč! Schneider se za prudkým pokusem pouze ohlédl. Na kontě Floridy ale stále svítí nula.
     
    15:40
    Bude se vylučovat, a to na straně Devils. Za hrubost putuje na trestnou lavici Jordin Tootoo (NJD).
    Mike CAMMALLERI - 0:3
     
    13:13
    Devils právě vstřelili branku!
    Opravdu krušné chvilky nyní prožívá domácí družina. Typická přesilovková kombinace skončila u Marka Židlického, jenž od modré vyslal tvrdou střelu, kterou ještě před Luongem tečoval MIKE CAMMALLERI a zvýšil tak vedení hostů již na tři branky! Asistence: Marek Židlický, Damon Severson.
     
    12:13
    Bude se opět vylučovat, znovu na straně Panthers. Za nedovolené bránění si odchází posedět Jonathan Huberdeau. Jak si hosté poradí s nabídnutou příležitostí?
    Martin HAVLÁT - 0:2
     
    08:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté tuto přesilovou hru nakonec přece jenom využívají. Eric Gelinas nahodil puk na branku, kde jej pohotovou tečí usměrnil za Luongova záda MARTIN HAVLÁT. Devils tak pokračují v dobrém výkonu. Asistence: Eric Gelinas, Martin Havlát.
     
    07:36
    Nakonec se přece jenom vylučuje. Nick Bjugstad (FLA) putuje na trestou lavici. Devils si tak zahrají v početní výhodě. Jak s ní naloží?
     
    06:28
    Ve velké šanci se octl Dainius Zubrus, ovšem litevský forvard bekhendem nepřekonal výborného Luonga. Po následném protiútoku Floridy následuje komerční přestávka.
    Eric GELINAS - 0:1
     
    02:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Velmi dobrý start Ďáblů. Kotouč se dostal na modrou čáru k ERICU GELINASOVI, který střelou zápěstím trefil přesně prostor u pravé tyče. Asistence: Jon Merrill, Jordin Tootoo.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 37. MacKenzie (Upshall, Campbell) – 3. Gelinas (Merrill, Tootoo), 9. Havlát (Gelinas, Eliáš), 14. Cammalleri (Židlický, Severson), 20. Severson, 23. Clowe (Ryder, Henrique)


    Florida Panthers: Luongo (23. Montoya) – Ekblad, Campbell, Kulikov, Mitchell, Gudbransom, Olsen – Jokinen, Barkov, Huberdeau – Boyes, Bjugstad, Upshall – Fleischmann, Bolland, Bergenheim – Thornton, MacKenzie, Kopecký
    New Jersey Devils: Schneider (Clemensen) – Židlický, Salvador, Severson, Greene, Merrill, Gelinas – Jágr, Zajac, Cammalleri – Havlát, Eliáš, Zubrus – Ryder, Henrique, Clowe – Tootoo, Gionta, Ruutu

    Rozhodca: Pochmara, Pollock – Gibbs, Miller