Sevilla – La Coruña 4:1 (kon.) | Vigo – Villarreal 1:3 (kon.) | Espanyol – Sociedad 2:0 (kon.)
Real Madrid – Bilbao 5:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
5:0 (2:0)
Athletic Club Bilbao
Nedeľa 05.10.2014, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Cristiano RONALDO - 5:0
     
    89
    Real Madrid dal gól! Portugalský čarodej sa predsa len dočkal zásahu, ktorým skompletizoval hetrik a s veľkou pravdepodobnosťou uzavrel gólové menu dnešného duelu. Po Iscovom centri vracal loptu do ohňa Pepé, ktorý trafil CRISTIANA RONALDA, od ktorého boku sa lopta šťastne odrazila a zapadla k pravej žrdi povedľa zúfalého Iraizoza.
    Karim BENZEMA - 4:0
     
    69
    Real Madrid dal gól! Modrič vytiahol z talóna prekrásnu kolmú prihrávku na Cristiana Ronalda, ktorý dostal loptu ideálne do behu a pokojne mohol zaútočiť na hetrik. Portugalčan sa však neulakomil a ponúkol gól ako na podnose KARIMOVI BENZEMOVI, ktorý pridal svoj druhý presný zásah v zápase! Dnes je to koncert ofenzívy Pusiniek.
     
    55
    Real Madrid dal gól! Myslím, že o osude dnešného duelu je už definitívne rozhodnuté. Athletic by potreboval zázrak. Benzema otočený chrbtom k bráne podržal loptu, počkal si na nábeh Balea, ktorého vysunul do pokutového územia. Waleský krídelník si bol dobre vedomý, že má po svojej ľavici úplne voľného CRISTIANA RONALDA, ktorému predložil loptu pred prázdnu bránu, čo už Portugalčan nemal problém zakončiť.
    Cristiano RONALDO - 3:0
    Karim BENZEMA - 2:0
     
    41
    Real Madrid dal gól! Pár minút pred koncom prvého dejstva si Real poisťuje svoje vedenie. Za svoju aktivitu bol odmenený KARIM BENZEMA, ktorý si výborne naskočil na center od rohovej zástavky a presnou hlavičkou prekonal Iraizoza.
    Cristiano RONALDO - 1:0
     
    3
    Real Madrid dal gól! Raketový úvod Bieleho Baletu, ktorý od začiatku duelu ukazuje, kto bude pánom dnešného stretnutia. Po krásnej kombinácii sa na pravej strane otvoril priestor Carvajalovi, ktorý síce bol zablokovaný, no lopty sa zmocnil Bale. Walesan poslal loptu na zadnú tyč, kde CRISTIANO RONALDO uspel v hlavičkovom súboji a prekonal bezmocného Iraizoza!

    Michal Bakoš

    Góly: 3. Cristiano Ronaldo, 41. Karim Benzema, 55. Cristiano Ronaldo, 69. Cristiano Ronaldo, 89. Cristiano Ronaldo

    Karty:   28. Sergio Ramos (RMA) – 25. de Marcos (BIL), 34. Balenziaga (BIL)


    Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Modrić, Kroos, Rodríguez – Bale, Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Varane, Arbeloa, Nacho, Isco, Illarramendi, Hernández.

    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – de Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga – M. Rico, Iturraspe – Susaeta, Etxebarria, Muniain – Fernández Hierro.
    Náhradníci: Herrerín – San José, Iraola, Etxeita, I. Gómez, Viguera, López Cabrera.

    Rozhodca: Hernández – Sobrino, García