Empoli – Palermo 3:0 (kon.) | Parma – CFC Janov 1:2 (kon.) | Sampdoria – Bergamo 1:0 (kon.)
Udinese – Cesena 1:1 (kon.) | Lazio – Sassuolo 3:2 (kon.) | Juventus – AS Rím 3:2 (kon.)
Fiorentina – Inter 3:0 (kon.) | Neapol – Turín 2:1 (kon.)
koniec
Lazio Rím
3:2 (3:1)
U.S. Sassuolo Calcio
Nedeľa 05.10.2014, 15:00 • Stadio Olimpico • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je to tak, je dobojované, hosťom sa v druhom polčase zásluhou gólu Berardiho podarilo znížiť na 3:2, no to bolo z ich strany všetko. Aj napriek záverečnému tlaku sme už gól v sieti Lazia nevideli, rovnako ani domáci hráči nedokázali využiť príležitosti z otvorenej hry Sassuola.

    Po dnešnom zápase tak Sassuolo zotrvá na poslednej priečke tabuľky, zatiaľ čo Lazio poskočí na 8. miesto. Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (16:55:59)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Floro Flores ešte posielal pred bránu prudký center, ten ale zo vzduchu schmatol Marchetti. To bude zrejme posledná vec čo sa dnes v zápase udeje.
     
    90+3
    Lopta sa pred Marchettim niekoľkokrát poodrážala, napokon skončila pri domácom obrancovi, ktorý ju okamžite posielal nabiehajúcemu Klosemu, ten znova len nastrelil súperovho brankára.
     
    90+2
    Z toho napokon plynie priamy kop z pomerne výhodnej pozície, loptu si už chystá Berardi.
     
    90+2
    Ciani pri súperovej rohovej zástavke trošku zbytočne fauloval, dal tak možnosť čierno-zelením založiť zrejme posledný útok v zápase.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú nadstavovať ešte extra 3 minúty naviac.
     
    90
    Napokon sa dostali aj do zakončenia, konkrétne to bol Klose, z dobrej pozície však zaváhal a loptu poslal presne do miest kde stál pripravený Consigli.
     
    89
    Lopty sa zmocnili domáci hráči, tí sa snažia udržať ju na svojich kopačkách čo najdlhšie a najďalej od Marchettiho svätyne, zatiaľ sa im to darí a súpera držia na uzde.
     
    88
    A znova Zaza, tentoraz dostal prihrávku od Longhiho a zakončoval z ešte ťažšej pozície ako pred malou chvíľou a opäť bránu vôbec netrafil.
     
    87
    K lopte sa napokon dostal Zaza, ten sa v ťažkom uhle ulakomil, radšej nastrelil bočnú sieť, akoby prihral Floro Floresovi do lepšej pozície.
     
    86
    Hostia volia postupný útok, tentoraz nepostupujú zbrklo vpred, no čas sa im rýchlo míňa a lopta je ďaleko od domácej brány.
     
    85
    A práve Đorđević je posledným striedajúcim hráčom, na trávniku ho na poslednú päťminútovku nahradí nemecká legenda Klose.
     
    84
    Sassuolo úplne otvorilo hru, domáci hráči sa to snažia využiť dlhými loptami, ktorými vysúvajú Đorđevića, ten ale zatiaľ ani jednu z prihrávkou nezachytil.
     
    83
    Rozhodnúť chcel Đorđević, ten ale v osobnom súboji na súperovej polovici bol príliš bojovný a pomohol si faulom.
     
    82
    Marchetti následne až príliš dlho otáľal s rozohrávkou, hlavného rozhodcu omrzelo čakať a tak mu ukázal žltú kartu.
     
    81
    Teraz však už mohlo byť vyrovnané! Berardi prudkým centrom našiel Missiroliho, ten nám predviedol krásnu rybičku, ale domáci brankár Marchetti bol proti a pohotovým zákrokom loptu vyrazil.
     
    80
    Floro Flores sám zahrával priamy kop, jeho prudká strela ale letí vysoko nad bránu.
     
    79
    Možnosť zmeniť to budú mať hostia po faule Onaziho na Floro Floresa, Sassuolo tak získava priamy kop z veľmi výhodnej pozície.

    Andrej Marienka

    Góly: 9. Mauri, 25. Đorđević, 35. Candreva – 26. Berardi, 51. Berardi (pen.)

    Karty:   27. Onazi (LAZ), 42. Cana (LAZ), 82. Marchetti (LAZ) – 28. Peluso (SAS), 67. Cannavaro (SAS)   50. Cana (LAZ) – 61. Peluso (SAS)


    Lazio Rím: Marchetti – Braafheid, Cana, de Vrij, Cavanda – Parolo, Mauri, Onazi – Candreva, Đorđević, Lulić
    Náhradníci: Berisha, Strakosha – Ciani, Felipe Anderson, Ederson, Klose, Konko, Keita, Bruno Pereirinha, Ledesma

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Peluso, Antei, Cannavaro, Gazzola – Taïder, Magnanelli, Biondini – Sansone, Zaza, Berardi
    Náhradníci: Pomini, Polito – Longhi, Chibsah, Missiroli, Pavoletti, Acerbi, Bianco, Terranova, Brighi, Floro Flores, Floccari

    Rozhodca: Tommasi – Crispo, Galloni