A. Mytišči – Petrohrad 4:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Helsinki 2:3 (kon.) | Záhreb – Riga 3:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
2:3 (1:3, 1:0, 0:0)
Jokerit Helsinki
Piatok 03.10.2014, 18:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    29:33
    Dinamo Minsk dal gól!
    Od ľavého mantinelu sa dokázal až pred bránkára Karlssona dostať RYAN VESCE a puk dostal za bránkovú čiaru. Asistencie: Charles Linglet.
     
    15:19
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    A fínsky tím sa dostáva do vedenia o dva góly! Na pravej strane mal veľa priestoru Lajunen a puk poslal na NIKA KAPANENA, ktorý len nastavil hokejku a puk poslal za Milčakova. Asistencie: Ville Lajunen, Juhamatti Aaltonen.
     
    08:48
    Jokerit Helsinki dáva gól! A vo vlastnom oslabení sa hostia vrátili do vedenia! SEMIR BEN-AMOR ukázal krásne sólo a presnú strelu, ktorou prekonal Milčakova. Bez asistencie.
     
    05:27
    Dinamo Minsk dal gól!
    Dlho to hosťom nevydržalo a z ľavej strany sa presadil NICK BAILEN, ktorý dorazil strelu Cheechooa. Asistencie: Jonathan Cheechoo.
     
    04:41
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Takmer hneď po ubránenom oslabení sa hostia dostávajú do vedenia. NIKO KAPANEN na ľavej strane zakombinoval s Hagmanom a spoza obranu prekonal Milčakova. Asistencie: Niklas Hagman.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 6. Bailen (Cheechoo), 30. Vesce (Linglet) – 5. Kapanen (Hagman), 9. Ben-Amor, 16. Kapanen (Lajunen, Aaltonen)


    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Haugen) – Lisovec, Krajíček, Nogačjov, Bailen, Šinkevič, Filičkin – Kaljužnyj, Cheechoo, Szczechura – Linglet, Ellison, Vesce – Kulakov, Meleško, Kitarov – Drozd, Rozvadovskij, Pavlovič – Gavrus.
    Jokerit Helsinki: Karlsson (Helenius) – Gunderson, Lajunen, Jaakola, Ohtamaa, Todd, Väänänen – Hagman, Kapanen, Aaltonen – Hahl, Omark, Sallinen – Moses, Koukal, Huhtala – Mäki, Ben-Amor, McLean.

    Rozhodca: Karabanov, Ravodin – Strelcov, Tarasov