Lipt. Mikuláš – Senica 2:1 (po pr.) | Spišská N. Ves – P.H.K. 3b Prešov 2:1 (po pr.) | Prievidza – Detva 3:5 (kon.)
Trnava – Bardejov 3:4 (kon.) | Michalovce – SR 18 7:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 2:3 (kon.)
koniec
HK DUKLA Ingema Michalovce
7:1 (2:0, 2:0, 3:1)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
Piatok 03.10.2014, 17:00 • Zimný štadión v Michalovciach • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:36
    Slovensko U18 dalo gól!
    Gól strelil BORIS SÁDECKÝ
    Tak predsa len sa hostia dočkali a po zbytočnom faule Bánovského využívajú presilovú hru, keď nahodený puk vybojoval v roho klziska Boris Sádecký a krásne si nakorčuľoval až pred Borka, dal si puk na bekhand a v páde zakončíl.
     
    50:02
    Dukla dala gól!
    Gól strelil PATRIK HUŇADY.
    Urban rozohrávkou našiel na modrej čiare Schnellyho, ktorý sa dostal s pukom do útočného pásma a následne našiel medzi kruhmi voľného Huňadyho, ktorý strelou švihom z bezprostrednej blízkosti prekonal Hrenáka.
     
    45:24
    Dukla dala gól!
    Gól strelil ĽUBOMÍR BURAĽ.
    Dukla zveľaďuje svoj náskok a strieľa už šiesty gól v dnešnom stretnutí, potom čo sa presadil Ľubomár Buraľ, ktorý po príhravke od Huňadyho nedal strelou od modrej čiary šancu hosťujúcemu brankárovi.Skvelú prácu za Hrenákovou bránkou odviedol Patrik Huňady.
     
    41:04
    Dukla dala gól!
    Gól strelil VLADIMÍR URBAN.
    Dukla udrela hneď v úvode druhej tretiny, keď sa strelou od modrej čiary presadil po prihrávke Štefana Majerníka domáci zadák Vladimír Urban.
     
    29:04
    Dukla dala gól!
    Gól strelil RICHARD ŠECHNÝ.
    Nedáš – dostaneš, dvoma slovami čo sme teraz videli, vo veľkej šanci sa ocitol Marek Hecl, ktorý sa rútil sám na brankára Borka, puk mu však v poslednom momente vypichol skvelým obranným zákrokom Martin Tkáč, následne sa Dukla zmocnila puku a založila protiútok po ktorom sa presadil najstarší hráč na ľade Richard Šechný, po peknej kombinácii na ktorej začiatku boli Čížek s Fajčákom.
     
    24:56
    Dukla dala gól!

    Dukla sa teraz dostala do útočného pásma, kde si Čížek vymenil puk s Šechným, ktorý aj v pokročilom veku ukazuje skvelý prehľad v hre a následne Čížek strelou z prvej prekonal Hrenáka, ktorý nevedel kde má puk a ten sa následne po malej chvíli objavil za bránkovou čiarou.
     
    19:22
    Dukla dala gól!
    Gól strelil ŠTEFAN MAJERNÍK.
    Strelu od modrej čiary vyslal na Hrenáka domáci bek Ondrej Briják, túto strelu ešte hosťujúci brankár dokázal chytiť, avšak po následnom vhadzovaní sa domáci udržali v pásme a po kombinácii niekoľkých prihrávok sa k puku dostal Štefan Majerník, ktorý si spoza brány nakorčuľoval pred Hrenáka a umiestnil puk do siete.
     
    17:02
    Dukla dala gól!
    Gól strelil PETER CMOREJ.
    Domáci sa teraz dostali do prečíslenia dvoch na jedného, pričom modrú čiaru s pukom prekorčuľoval Linet, ktorý našiel prihrávkou pred bránkoviskom Cmoreja a ten si už dokázal spracovať prihrávku na korčule a z následnej strely sa už nemýlil.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Jakub Bobovič


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 18. Cmorej (Linet, Briják), 20. Majerník (Čížek, Podsedlý), 25. Čížek (Šechný, Šeliga), 30. Šechný (Čížek, Fajčák), 42. Urban (Majerník), 46. Buraľ (Huňady), 51. Huňady (Schnelly, Urban) – 57. Sádecký (Kolesár, Hecl)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Borko (Fedor) – Šterbák, Briják, Kubát, Buraľ, Šeliga, Urban, Tkáč – Šechný, Linet, Podsedlý, Majerník, Huňady, Fedorko, Fajčák, Cmorej, Banovský, Čížek, Drotár
    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Hrenák – Bodák, Danko, Hatala, Kolesár, Krempaský, Themár, Trška, Nemec – Oško, Lindeman, Hecl, Horvath, Bondra, Buček, Sádecký, Žiak, Váňa, Valent, Struška, Sloboda

    Rozhodca: Jura – Jobbágy, Hric