Zlín – Liberec 2:1 (po s.n.) | Chomutov – Slavia 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Kladno 3:5 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 3:4 (kon.) | Jihlava – HC Plzeň 1:3 (kon.)
koniec
HC Motor České Budějovice
3:5 (0:1, 1:3, 2:1)
Rytíři Kladno
cz Piatok 03.10.2014, 18:00DHL Extraliga juniorů (CZ)
Partner:
     
    55:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pět minut před koncem Motor opět snižuje. PETR JANÁSEK se opřel do puku a puk skončil v síti. Asistence: Jaroslav Vostřák
     
    49:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je to znovu o tři branky! VLADIMÍR MACHÁČEK si najel na přihrávku Hajného a přehodil Mazuchův beton. Asistence: Jakub Hajný, Jakub Kuzďas.
     
    48:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Gól naděje pro Motor vstřelil JAROSLAV VOSTŘÁK. Kladno přistoupilo skutečně k hodně pasivní hře a mělo by to rychle přehodnotit... Asistence: Vladimír Hanus, David Bílek.
     
    46:17
    Hanus se šikovně snažil nahodit puk zpoza brány do brankoviště a za sevření puku je vyloučen kladenský Jakub Špaček – 2 min.
     
    37:59
    Strkanice před Švihálkovou brankou pramení ve vyloučení tří hráčů. Kladenští přišli na dvě minuty o Špačka a Hajného, domácí jen o Malovce. Domácí si zahrají přesilovku.
     
    33:07
    Šilhavý může být rád, že večer nebude jíst kašovitou stravu – Josef Matoušek ho trefil hokejkou do obličeje a míří na trestnou lavici – 2 min – vysoká hůl.
     
    31:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí snižují – puk dopravil za Švihálkova záda KAMIL SUCHÁNEK a domácí pětka byla odměněna za povedené střídání. Asistence: Karel Vácha, Petr Panáček
     
    30:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle už je pro Motor více než špatné. MATYÁŠ ZELINGR prostřelil vše, co mu stálo v cestě a může se se spoluhráči radovat z další branky. Rytíři mají vydlážděnou cestu ke třem bodům. Asistence: Daniel Kružík, Jakub Špaček.
     
    29:38
    Parádní práce Švihálka. Panáček nabral rychlost a poslal puk tvrdě na bránu, brankář stihl zareagovat, ale u dorážky byl rychle Suchánek. Švihálek se dokázal přesunout a zneškodnil i druhý pokus.
     
    26:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno bleskurychle využilo svojí přesilovku – Schildhabel, jehož celé jméno o pár sekund později nadělalo hodně starostí domácímu hlasateli, poslal puk pod hůl obránce MATOUŠE VĚTROVCE a na jeho ránu neměl Mazuch šanci reagovat. Asistence: Křešimír Schildhabel, Petr Křepelka.
     
    26:11
    Daniel Svoboda (CEB) – 2 min – vysoká hůl.
     
    23:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Zároveň s vypršením Zajícova trestu dotlačil puk do Mazuchovy brány VOJTĚCH ŠILHAVÝ a dostává Rytíře do dvoubrankového vedení. Asistence: Patrik Machač.
     
    21:16
    Josef Zajíc (KLA) – 2 min – nedovolené bránění.
     
    16:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Mazuch dělal co mohl, ale spoluhráči mu moc nepomohli. Kladenští měli k dispozici během několika vteřin na pět střel, českobudějovický gólman ještě stačil zastavit dorážku Kružíka, ale PETR KŘEPELKA už měl jednoduchou pozici – zamést puk bekhendem do prázdného koutu brány. Asistence: Daniel Kružík
     
    09:09
    Petr Janásek (CEB) – 2 min – nedovolené bránění.
     
    06:47
    Prvním vyloučeným zápasu je kladenský Michail Potěchin – 2 min – podražení.

    Michal Špírek

    Góly a asistencie: 32. Suchánek (Vácha, Panáček), 49. Vostřák (Hanus, Bílek), 56. Janásek (Vostřák) – 17. Křepelka (Kružík), 24. Šilhavý (Machač), 27. Větrovec (Schildhabel, Křepelka), 31. Zelingr (Kružík, Špaček), 50. Macháček (Hajný, Kuzďas)


    HC Motor České Budějovice: Mazuch (Kadlec) – Hanus, Janásek, Malovec, Matoušek, Břečka, Klinecký, Kutiš – Svoboda, Ruda, Šuhaj, Točík, Bílek, Vostřák, Vácha, Březina, Panáček, Pašek, Suchánek.
    Rytíři Kladno: Švihálek (Jirousek) – Větrovec, Zelingr, Potěchin, Matula, Špaček, Zajíc – Hajný, Machač, Šilhavý, Křepelka, Macháček, Schildhabel, Kaprál, Doležal, Kuzďas, Miura, Kružík.