Košice – Žilina 4:3 (kon.) | Spišská N. Ves – B. Bystrica 6:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 5:4 (kon.)
Poprad – Zvolen 2:1 (1:0 po s.n.) | Nitra – HC Slovan 4:1 (kon.)
koniec
HC Košice
4:3 (0:0, 3:1, 1:2)
MsHK Žilina
Sobota 06.09.2014, 13:30 • Tréningová hala Steel Arény • Extraliga juniorov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:56
    Žilina dáva gól! Hostia sa dopracovali ku kontaktnému zásahu. Dolinajec našiel pred bránou SILVESTRA PRÁŠEKA, ktorý usmernil puk do siete. Asistencie: Milan Dolinajec, Tomáš Paleček.
     
    43:47
    Žilina dáva gól! Hostia bleskovo znižujú v presilovke. Prášek vylákal Rusňáka z brány, prihral PATRIKOVI SCHRONEROVI a ten poslal puk do sieti. Asistencie: Silvester Prášek, Milan Dolinajec.
     
    42:29
    Košice dali gól!
    Domáci poisťujú svoje vedenie. DALIBOR MIKULA sa dostal do samostatného nájazdu na Vnuka a nepomýlil sa. Bez asistencie.
     
    38:06
    Košice dali gól!
    Žilinčania sa netešili dlho. Pred bránou si nedali pozor na DALIBORA MIKULU a ten nemal problém zasunúť puk do siete. Asistencia: Peter Kaszonyi.
     
    37:33
    Žilina dáva gól! Hostia sa konečne dočkali zníženia. Silvester Prášek nahodil puk od modrej čiary a MILAN DOLINAJEC ho úspešne tečoval za chrbát Rusňáka. Asistencie: Silvester Prášek, Patrik Schroner.
     
    25:29
    Košice dali gól!
    Ladislav Zikmund sa natlačil z rohu ihriska až pred bránu a dokázal ohroziť Vnuka. Žilinský brankár puk len vyrazil pred voľného DENISA MARKUŠA, ktorý ho poslal do siete. Asistencie: Ladislav Zikmund, Marek Borecký.
     
    20:42
    Košice dali gól!
    Domáci sa presadili v oslabení. JURAJ DRÁBIK využil nedorozumenie medzi obrancom a brankárom, dostal sa k puku a prestrelil Vnuka. Asistencia: Christián Michalčin.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Lengyel

    Góly a asistencie: 21. Drábik (Michalčin), 26. Markuš (Zikmund, Borecký), 39. Mikula (Kaszonyi), 43. Mikula – 38. M. Dolinajec (Prášek, Schroner), 44. Schroner (Prášek, M. Dolinajec), 52. Prášek (M. Dolinajec, Paleček)


    HC Košice: Rusňák – Kmec, Varga, Michalčin, Hreha, Pribula, Medvec, Grega – Markuš, Borecký, Gashi, Drábik, Kaszonyi, Kolárik, S. Hrivňák, Mikula, Zikmund, Schnelly, Vrábeľ, Socha, Halász.
    MsHK Žilina: Vnuk – Kadlečík, Solár, Niník, Prášek, Vrábel, Mravec – Rogoň, Jurík, Cisárik, Paleček, M. Dolinajec, Schroner, Ondruš, Kožúrik, Janák, Krčmárik, Váňa.

    Rozhodca: R.Lauff – Bogdaň, Jobbágy