Vålerenga – Zürich 2:3 (kon.) | Färjestad – Vienna 1:2 (2:3 po s.n.) | Mannheim – Växjö 1:2 (kon.)
Skellefteå – Krefeld 4:0 (kon.) | SaiPa – Ingolstadt 5:2 (kon.) | IFK Helsinky – SønderjyskE 10:1 (kon.)
Bern – Tappara 4:3 (2:1 po s.n.) | Stavanger – Třinec 2:3 (kon.) | Košice – Liberec 4:3 (kon.)
Briançon – Ženeva 2:7 (kon.) | Fribourg – Zlín 3:2 (2:0 po s.n.) | Zug – Vítkovice 3:2 (kon.)
Sparta Praha – Kuopio 2:3 (kon.)
koniec
SaiPa Lappeenranta
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
ERC Ingolstadt
cz Sobota 06.09.2014, 15:00 • Kisapuisto, Lappeenranta • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:43
    SaiPa právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je o vítězi zápasu rozhodnuto. Lofquist švihem vystřelil od modré čáry a před brankou tečoval kotouč DAVE SPINA. Asistence: Sam Lofquist, David McIntyre.
    HäMäLäINEN - 4:2
     
    34:31
    SaiPa právě vstřelila branku!
    Velká smůla pro Pielmeira, který inkasuje dost laciný gól. VILLE HAMALAINEN vystřelil z pravé strany a kotouč se brankáři hostů prosmýkl mezi betony až do branky. Asistence: Kalle Maalahti.
    ROSS - 3:2
     
    25:46
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    O vstřelené branky v tomto zápase není nouze! Při signalizovaném vyloučení od modré čáry vystřelil JARED ROSS a ten se štěstím propálil vše, co mu stálo v cestě. Markkanen nemohl nic vidět. Bez asistence.
    MCINTYRE - 3:1
     
    24:14
    SaiPa právě vstřelila branku!
    Po šťastné akci jsou domácí zpět ve vedení o dvě branky! Vyhození ze zadního mantinelu směřovalo přesně na DAVIDA McINTYRA, který byl úplně sám a nekompromisní ranou nedal Pielmeierovi žádnou šanci, tato pumelice byla nechytatelná.Bez asistence.
    BUCK - 2:1
     
    19:03
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Německému týmu se podařilo snížit ještě před koncem první třetiny. BRANDON BUCK vystřelil z pravé strany, puk se k němu ještě jednou odrazil a druhý pokus z ostrého úhlu už do branky zapadl. Asistence: Petr Tatíček, Benedikt Kohl
    SPINA - 2:0
     
    10:22
    SaiPa právě vstřelila branku!
    Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat! DAVE SPINA dostal bravurní přihrávku od Järvinena a u zadní tyče zakončil prakticky do opuštěné branky, Pielmeier se nestihl přesunout. Asistence: Järvinen, Salcido.
    LEIVO - 1:0
     
    08:58
    SaiPa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení a nic na tom nemění ani menší rozmíška za brankou hostů. Pitkänen z levé strany nabídl kotouč před branku TOMI LEIVOVI, který nastavil hůl tak šikovně, že umístil kotouč mezi betony Tima Pielmeiera. Asistence: Ilmari Pitkänen.

    Petr Kašpárek

    Góly a asistencie: 9. Leivo (Pitkänen), 11. Spina (Järvinen, Salcido), 25. McIntyre, 35. Hämäläinen (Maalahti), 54. Spina (Lofquist, McIntyre) – 20. Buck (Tatíček, Kohl), 26. Ross


    SaiPa Lappeenranta: Markkanen (Bernard) – Larsson, Salcido, Riikola, Lappalainen, Maalahti, Backman, Lofquist – Mankinen, Koho, Tavi – Spina, McIntyre, Järvinen – Venäläinen, Flinck, Jokinen – Leivo, Hämäläinen, Pitkänen.
    ERC Ingolstadt: Pielmeier (Eisenhut), Kohl., Periard, Wagner, Friesen, Köppchen, Brocklehurst, Rinke Leitans, Kronthaler – Greilinger, Hahn, Laliberte – Schmidpeter, Ross, Szwez – MacMurchy, Buck, Tatíček – Gawlik, Barta, Boucher.

    Rozhodca: Pešina (CZE), Pajula (FIN) – Kiilunen (FIN), Puolakka (FIN)