Jihlava – Motor ČB 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 0:1 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
5:3 (1:2, 3:0, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
cz Utorok 26.08.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion • Regionální pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nádhera v podání útočného tria Důras, Melenovský, SEMAN. Nejprve Důras předal puk za bránu Melenovskému, ten se poté zbavil protihráče a po jeho přihrávce z rohu před branku, které měla sakra dobré oči, nezbylo na FILIPA SEMANA nic jednoduššího, než nastavit čepel hokejky tak, aby puk skončil v brance. Asistence: Marek Melenovský, Michal Důras
     
    57:00
    V situaci 2 na 1 volil Štěpánek střelu, ale šancí pohrdl a bránu netrefil.
     
    54:33
    Jíchovi se nepodařilp dostat puk z obranného pásma a nepřesnou přihrávkou vybídl ke střele Vaniše. Kacetl byl ale pozorný.
     
    54:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Devětatřicet vteřin před koncem jihlavského oslabení využívá Motor přesilovku, když po levé straně ujel s pukem DANIEL BOHÁČ, z levého kruhu vystřelil a puk zapadl přesně k levé tyči domácí klece. Asistence: Martin Heřman.
     
    53:57
    Skvěle se teď prezentoval kapitán Dukly Čachotský. V útočném pásmu zachytil rozehrávku budějovických a udělal si z nich dobrý den, kdy s kotoučem objel branku hostů, obehrál dva protihráče a ještě zvládl zakončit !
     
    52:46
    Adam Zeman fauloval na vlastní obranné modré pronikajícího Martina Heřmana a dostává dvě minuty za hákování. Hosté si zahrají 53 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři.
     
    51:42
    Síly na ledě se na 23 vteřin srovnají a poté začne přesilovka hostů. Petr Štěpánek (JIH) dostává za krosček dvě minuty.
     
    50:05
    A znovu to je Dukla, kdo má početní výhodu. Na 2 minuty usedl Marek Vaniš na trestnou za podražení.
     
    47:53
    Přesilovou hru bude hrát Jihlava. 2 minuty za podražení obdržel hráč Motoru, Jakub Suchánek.
     
    42:32
    Přesilová hra pro Duklu Jihlava. Motor špatně střídal, rozhodčí si toho všiml, a jeden z hráčů hostí už míří na trestnou lavici.
     
    42:15
    I v oslabení se dá zahrozit ! V situaci 2 na 1 nabil Čáp Důrasovi, jeho ránu Gába ale úspěšně kryl !
     
    37:27
    Martin Kuřítko (JIH) dostává 5 minut + do konce utkání za hrubost. Martin Heřman (CEB) je oceněn trestem 2+2 minuty za hrubost.
     
    36:57
    Heřman teď surově poslal na mantinel Tomáše Kalába, který zůstal ležet na ledě a s lékařskou pomocí se odebral do kabiny !
     
    35:22
    Heřman se snažil natlačit před branku Dukly, ale s pomocí faulu mu v tom zabránil Schejbal, který si odpyká 2 minuty za podražení.
     
    31:42
    Adam Zeman dostává dvě minuty za faul na Jana Trummera v předbrankovém prostoru. Vysoká hůl jihlavského útočníka.
     
    30:05
    Ledabyle nahozený puk Danielem Boháčem elegantně tečoval Martin Heřman, naštěstí pro Kacetla mu uvízl mezi betony!
     
    29:04
    Filip Seman unikl po pravé straně a dostal se až před Gábu, trestuhodně však přestřelil brankovou konstrukci !
     
    28:29
    Hosté si v přesilovce párkrát vyměnili puk a způsobili závar před Kacetlovou svatyní. Blízko ke kotouči měl Nouza, ale Kacetl stihl zareagovat !
     
    28:12
    Lukáš Anděl (JIH) dostává dvouminutový trest za krosček. Motor si tak zahraje přesilovou hru.
     
    26:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krásný gól z hole PETRA ŠIDLÍKA! Lahůdkově mu předložil kotouč Michal Důras a před osamoceným domácím bekem vznikla dálnice až do brány. Gábovi nedal žádnou šanci. Asistence: Michal Důras, Petr Schejbal.
     
    24:26
    Michal Švihálek projel s pukem za branku, odkud přihrál na Tomáše Nouzu, jehož zblokovaná střela skončila na pravém betonu Kacetla, od kterého se puk odrazil těsně vedle pravé tyče.
     
    23:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    A úspěšně ! Čachotský vybídl ke střele TOMÁŠE KALÁBA. Druhý jmenovaný šancí nepohrdl a střelou plnou vitamínů poslal Duklu do vedení! Asistence: Tomáš Čachotský, Adam Zeman
     
    21:48
    Dukla si zahraje přesilovou hru. Za hákování dostává dvě minuty Ján Mucha (CEB).
     
    21:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Výborně teď zakombinovali domácí ihned po buly, kdy vyhrané vhazování šlo na Zadražila, ten se podíval a přihrávkou mezi kruhy našel FILIPA SEMANA, který se střelou z první nemýlil! Asistence: Vojtěch Zadražil
     
    18:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A hosté přesilovku využívají! Od modré čáry se tvrdou ranou prezentoval Švihálek, Kacetl pouze vyrazil a TOMÁŠ NOUZA už neměl z dorážky problém poslat puk do jeho odkryté brány! Asistence: Michal Švihálek, Roman Vráblík.
     
    17:41
    Motor si zahraje početní výhodu. Na trestnou lavici usedne Martin Kuřítko za vysokou hůl.
     
    16:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    MAREK MELENOVSKÝ přihrával z velkého úhlu z pravé strany před branku, kde si kotouč srazil do branky jeden z obránců Motoru. Dukla tak pět vteřin před koncem využívá svojí přesilovou hru. Asistence: Filip Seman, Vojtěch Zadražil.
     
    15:36
    Tomáš Kaláb střelou poslal puk do předbrankového prostoru, kde byl tečován a tyč Gábovi svatyně hezky zacinkala !
     
    14:17
    Obrovská šance pro Lukáše Jíchu ! Ten našel mezírku mezi hostujícími beky a dostal se až do mezikruží. Jeho střelu však Gába pozorně kryl.
     
    14:17
    Mladá jihlavská čtvrtá lajna opět rozčeřila vodu před Gábou. Jakub Suchánek (CEB) si pomohl proti pronikajícímu Lukáši Andělovi vražením na hrazení a půjde si na dvě minuty odpočinout.
     
    13:09
    Roman Mikeš našel přihrávkou zpoza branky před Gábou zcela volného Tomáše Čachotského, ale gólman hostí opět vytáhl dobrý zákrok. Dukla je v této fázi utkání aktivnější.
     
    12:13
    Na pravé straně se uvolnil David Březina! Jeho střela šla těsně mimo.
     
    09:43
    Roman Mikeš ale trestné střílení neproměnil. Snažil se naznačením rozpohybovat gólmana Davida Gábu, ten se ale nenechal ošálit a Mikeš už poté neměl příliš prostoru, kudy puk procpat do branky.
     
    09:43
    Bylo nařízeno trestné střílení za hákování jihlavského Romana Mikeše. Jihlavského štírka zahákoval Daniel Boháč.
     
    07:42
    Lukáš Anděl si najel s pukem po levé straně do útočného pásma. Vystřelil, ale jeho pokus Gába jen vyrazil před sebe. K dorážce se snažil dostat Lukáš Jícha, ale měl již k zakončení těžkou pozici a Gába si celou situaci se štěstím pohlídal,
     
    04:41
    Dan Růžička vystřelil od modré pořádnou pumelici a Martin Heřman nebyl daleko od toho, aby se prosadil z dorážky i podruhé.
     
    04:20
    A Tomáš Nouza byl při svém ataku faulován. Dvě minuty za hákování si odsedí Filip Seman (JIH).
     
    04:20
    Veliký závar před brankou domácích teď způsobil Tomáš Nouza, který obral o puk domácího obránce a natlačil se okamžitě do koncovky zpoza brány !
     
    03:20
    A znovu Kuchejda ! Ten se prezentoval nebezpečnou střelou na Kacetlův beton, k vyraženému puku se však žádný z hráčů Motoru nedostal.
     
    00:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A v úvodu utkání se ujímají vedení hosté. Kuchejda se dostal ke střele z pravé strany a MARTIN HEŘMAN se z dorážky nemýlil. Asistence: David Kuchejda, Daniel Boháč

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 17. Melenovský (Seman, Zadražil), 22. Seman (Zadražil), 24. Kaláb (Čachotský, Zeman), 27. Šidlík (Důras, Schejbal), 58. Seman (Melenovský, Důras) – 1. Heřman (Kuchejda, Boháč), 19. Nouza (Švihálek, Vráblík), 55. Boháč (Heřman)


    HC Dukla Jihlava: Kacetl (Sáblík) – Zadražil, Kaláb, Šidlík, Dobrovolný, Schejbal, Podlipnik, Čáp, Štebih – Mikeš, Zeman, Čachotský – Melenovský, Seman, Důras – Prokš, Štěpánek, Březina – Anděl, Jícha, Kuřítko. Trenéři: Petr Vlk a František Zeman.
    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – Punčochář, Chmelíř, Vráblík, Semrád, Růžička, Mucha, Suchánek, Parýzek – Kuchejda, Heřman, Boháč – Nouza, Straka, Švihálek – Vaniš, Přibyl, Marek – Ruda, Točík, Trummer. Trenér: Petr Rosol a Radek Bělohlav.

    Rozhodca: Kukeně, Jeletz, Rittich

    Diváci: 693