Jihlava – Motor ČB 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 0:1 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
5:3 (1:2, 3:0, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
cz Utorok 26.08.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion • Regionální pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nádhera v podání útočného tria Důras, Melenovský, SEMAN. Nejprve Důras předal puk za bránu Melenovskému, ten se poté zbavil protihráče a po jeho přihrávce z rohu před branku, které měla sakra dobré oči, nezbylo na FILIPA SEMANA nic jednoduššího, než nastavit čepel hokejky tak, aby puk skončil v brance. Asistence: Marek Melenovský, Michal Důras
     
    54:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Devětatřicet vteřin před koncem jihlavského oslabení využívá Motor přesilovku, když po levé straně ujel s pukem DANIEL BOHÁČ, z levého kruhu vystřelil a puk zapadl přesně k levé tyči domácí klece. Asistence: Martin Heřman.
     
    26:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krásný gól z hole PETRA ŠIDLÍKA! Lahůdkově mu předložil kotouč Michal Důras a před osamoceným domácím bekem vznikla dálnice až do brány. Gábovi nedal žádnou šanci. Asistence: Michal Důras, Petr Schejbal.
     
    23:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    A úspěšně ! Čachotský vybídl ke střele TOMÁŠE KALÁBA. Druhý jmenovaný šancí nepohrdl a střelou plnou vitamínů poslal Duklu do vedení! Asistence: Tomáš Čachotský, Adam Zeman
     
    21:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Výborně teď zakombinovali domácí ihned po buly, kdy vyhrané vhazování šlo na Zadražila, ten se podíval a přihrávkou mezi kruhy našel FILIPA SEMANA, který se střelou z první nemýlil! Asistence: Vojtěch Zadražil
     
    18:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A hosté přesilovku využívají! Od modré čáry se tvrdou ranou prezentoval Švihálek, Kacetl pouze vyrazil a TOMÁŠ NOUZA už neměl z dorážky problém poslat puk do jeho odkryté brány! Asistence: Michal Švihálek, Roman Vráblík.
     
    16:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    MAREK MELENOVSKÝ přihrával z velkého úhlu z pravé strany před branku, kde si kotouč srazil do branky jeden z obránců Motoru. Dukla tak pět vteřin před koncem využívá svojí přesilovou hru. Asistence: Filip Seman, Vojtěch Zadražil.
     
    00:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A v úvodu utkání se ujímají vedení hosté. Kuchejda se dostal ke střele z pravé strany a MARTIN HEŘMAN se z dorážky nemýlil. Asistence: David Kuchejda, Daniel Boháč

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 17. Melenovský (Seman, Zadražil), 22. Seman (Zadražil), 24. Kaláb (Čachotský, Zeman), 27. Šidlík (Důras, Schejbal), 58. Seman (Melenovský, Důras) – 1. Heřman (Kuchejda, Boháč), 19. Nouza (Švihálek, Vráblík), 55. Boháč (Heřman)


    HC Dukla Jihlava: Kacetl (Sáblík) – Zadražil, Kaláb, Šidlík, Dobrovolný, Schejbal, Podlipnik, Čáp, Štebih – Mikeš, Zeman, Čachotský – Melenovský, Seman, Důras – Prokš, Štěpánek, Březina – Anděl, Jícha, Kuřítko. Trenéři: Petr Vlk a František Zeman.
    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – Punčochář, Chmelíř, Vráblík, Semrád, Růžička, Mucha, Suchánek, Parýzek – Kuchejda, Heřman, Boháč – Nouza, Straka, Švihálek – Vaniš, Přibyl, Marek – Ruda, Točík, Trummer. Trenér: Petr Rosol a Radek Bělohlav.

    Rozhodca: Kukeně, Jeletz, Rittich

    Diváci: 693