Jihlava – Motor ČB 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 0:1 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
5:3 (1:2, 3:0, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
cz Utorok 26.08.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion • Regionální pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
    Ondřej Kacetl děkuje fanouškům
    Pohledem na Ondřeje Kacetla, který děkuje fanouškům na zbrusu novém středovém kruhu udělaném speciálně pro Zlaté utkání, se s Vámi loučí a pěkný večer přejí Tomáš Lysý a Vojtěch Balaštík.

     
    Ve třetím dějství jsme viděli dvě branky. Motoru se podařila využít přesilovka a Daniel Boháč snížil na 5:3. Hra se pak přelívala ze strany na stranu, kdy spíše domácí byli tím, kdo určoval tempo hry a vítězství definitivně potvrdil Filip Seman. Dukla si připisuje do tabulky zasloužené 3 body. Příště na počtenou, Tomáš Lysý a Vojtěch Balaštík.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    A už se nic nestane, máme tu konec utkání !
     
    59:25
    Dukle se daří nepouštět Motor do pásma.
     
    59:00
    Běží poslední minuta hry a hraje se v obranném pásmu domácích.
     
    58:33
    Roman Vráblík trošku zaspal na modré čáře, ale jeho zaváhání nedokázal potrestat Filip Seman, který se k puku přes beka hostí nedostal.
     
    58:22
    Branka hostí zůstává opuštěná, Motor se pokusí zdramatizovat zápas v power-play.
     
    58:22
    České Budějovice si vyžádaly oddechový čas.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nádhera v podání útočného tria Důras, Melenovský, SEMAN. Nejprve Důras předal puk za bránu Melenovskému, ten se poté zbavil protihráče a po jeho přihrávce z rohu před branku, které měla sakra dobré oči, nezbylo na FILIPA SEMANA nic jednoduššího, než nastavit čepel hokejky tak, aby puk skončil v brance. Asistence: Marek Melenovský, Michal Důras
     
    57:18
    Petr Punčochář udělal to nejjednodušší, co se v dané situaci udělat dalo. K obránci hostí se mezi kruhy dostal odražený puk a bývalý hráč Dukly jej poslal na zakázané uvolnění.
     
    57:00
    V situaci 2 na 1 volil Štěpánek střelu, ale šancí pohrdl a bránu netrefil.
     
    55:48
    Roman Mikeš opět předvedl své mrštné nohy, když se ve vlastním obranném pásmu dostal k puku a nabruslil si až k pravé tyči Gáby, u které zakončil. Prostor u tyče si však gólman Motoru pokryl.
     
    54:48
    No, tohle zrovna nebyla přihrávka jako vystřižená z hokejové učebnice. Adam Přibyl si nepohlídal své postavení a nepřesnou přihrávkou poslal puk na zakázané uvolnění.
     
    54:33
    Jíchovi se nepodařilp dostat puk z obranného pásma a nepřesnou přihrávkou vybídl ke střele Vaniše. Kacetl byl ale pozorný.
     
    54:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Devětatřicet vteřin před koncem jihlavského oslabení využívá Motor přesilovku, když po levé straně ujel s pukem DANIEL BOHÁČ, z levého kruhu vystřelil a puk zapadl přesně k levé tyči domácí klece. Asistence: Martin Heřman.
     
    53:57
    Skvěle se teď prezentoval kapitán Dukly Čachotský. V útočném pásmu zachytil rozehrávku budějovických a udělal si z nich dobrý den, kdy s kotoučem objel branku hostů, obehrál dva protihráče a ještě zvládl zakončit !
     
    53:42
    Dukla ve čtyřech, Motor bude hrát ještě minutu a čtyři vteřiny proti čtyřem jihlavským hokejistům.
     
    53:10
    Ve třech se daří domácím vyhodit puk z obranné třetiny.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 17. Melenovský (Seman, Zadražil), 22. Seman (Zadražil), 24. Kaláb (Čachotský, Zeman), 27. Šidlík (Důras, Schejbal), 58. Seman (Melenovský, Důras) – 1. Heřman (Kuchejda, Boháč), 19. Nouza (Švihálek, Vráblík), 55. Boháč (Heřman)


    HC Dukla Jihlava: Kacetl (Sáblík) – Zadražil, Kaláb, Šidlík, Dobrovolný, Schejbal, Podlipnik, Čáp, Štebih – Mikeš, Zeman, Čachotský – Melenovský, Seman, Důras – Prokš, Štěpánek, Březina – Anděl, Jícha, Kuřítko. Trenéři: Petr Vlk a František Zeman.
    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – Punčochář, Chmelíř, Vráblík, Semrád, Růžička, Mucha, Suchánek, Parýzek – Kuchejda, Heřman, Boháč – Nouza, Straka, Švihálek – Vaniš, Přibyl, Marek – Ruda, Točík, Trummer. Trenér: Petr Rosol a Radek Bělohlav.

    Rozhodca: Kukeně, Jeletz, Rittich

    Diváci: 693