Jihlava – Motor ČB 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 0:1 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Utorok 26.08.2014, 18:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Regionální pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    O výsledku rozhodl jediný gól, který padl ve druhé třetině z hole Lukáše Králíka. Nutno ale dodat, že Horácká Slavia vyhrála zaslouženě. Měla více ze hry a také si vypracovala větší počet šancí. Na tom, že nedala více branek, má lví podíl vynikající Jan Dlouhý. Veškeré příležitosti domácích pak kryl také výborný Lukáš Dusík.

    Ode mne z Kotliny je to vše. Hezký zbytek večera Vám přeje od své klávesnice Richard Wagner. Mějte se krásně a zase někdy na počtenou! (19:58:24)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    A ani další šance domácích se nevyvedly. Horácká Slavia vyhazuje znovu kotouč až za prázdnou branku Rebelů. To znamená konec.
     
    59:30
    Po nabití od Pavla Sedláčka se mohl u levé tyče prosadit Roman Maliník, ale kotouč netrefil ideálně a šanci tak zahodil. Třebíč následně vyhazuje.
     
    59:00
    To Rebelové vyhráli a Dlouhý mizí na střídačce!
     
    58:51
    Jan Dlouhý zůstal v brance. Třebíč nejprve vyhodila do středního pásma, ale po následném útoku a zákroku Lukáše Dusíka je tu další buly v útočném pásmu domácích.
     
    58:36
    Rebelové mají možná poslední šanci na snížení. Na dvě minuty je vyloučen. Lukáš Havel (TRE) je potrestán za hákování. Rebelové si berou time-out!
     
    58:01
    Branislav Jankovič projel po levém křídle a zakončil. Trefil však jen Dusíkovy betony. Petr Kuchta se díky dobré práci obrany k zakončení nedostal.
     
    57:30
    Domácím ubývá čas na to, aby s výsledkem něco udělali. Naopak Třebíč hraje zatím celkem v poklidu. Z mezikruží teď výborně pálil Martin Čech a jeho ránu ještě tečovala jedna z holí obránců. Dlouhý neměl na tuto teč reagovat, ale naštěstí pro něj skončil puk těsně nad brankou.
     
    56:55
    Havlíčkobrodská kombinace skončila jen za brankou Horácké Slavie, kde se Bílé hvězdy chopily puku a vyvezly jej.
     
    56:01
    David Dolníček stál po nahrávce zpoza branky kousek za brankovištěm v dobré pozici a pokusil se o navýšení třebíčského vedení, ale tísněn obráncem nastřelil jen betony klečícího Jana Dlouhého.
     
    55:21
    Lukáš Dusík je teď v permanenci. Rebelové ale na jeho branku nevysílají takové střely, které by jej mohly vážněji ohrozit. Třebíčský muž s maskou tak vše s přehledem chytá.
     
    54:47
    Lukáš Endál nakonec prošel až na pravý kruh, najel si víc na střel, ale svou střelou rozezvučel jen výstroj rychle padajícího Lukáše Dusíka, následně vznikla při pokusu o dorážku mela před klecí Horácké Slavie, ale rozhodčí hráče rozehnali a nic z toho tedy není.
     
    54:34
    Třebíč je v plném počtu a dostává puk do střední třetiny. Domácí celek je však u kotouče a zakládá útočnou akci.
     
    54:07
    Hra je přerušena. Lukáš Dusík totiž znovu ukázal své kvality a podržel ve výstroji střelu od modré čáry.
     
    54:00
    Havlíčkobrodská kombinace byla přerušena obětavým zákrokem jednoho z Horáků. Třebíč následně uzmula puk, vyhodila a střídá.
     
    53:03
    Rebelové se ale rychle po buly dostali do útočné třetiny, kde se nakonec odhodlal ke střele Petr Zítka, ale jeho zakončení tak tak že neskončilo přímo v ochranné síti. Třebíč následně vyhazuje.
     
    52:45
    Třebíč rychle vyhodila a domácí se ve snaze o bleskový brejk dopustili zakázaného uvolnění. Bude se vhazovat u Jana Dlouhého.
     
    52:22
    Další šance pro Havlíčkův Brod. Ten může usilovat o srovnání stavu v přesilové hře. Znovu (potřetí v řadě) jde hráč na trestnou lavici za nedovolené bránění. Za Bílé hvězdy je podruhé potrestán Adam Šidák (TRE).
     
    51:32
    Do kombinace se zapojil i Jan Dlouhý, od nějž putoval puk po ose Tomáš Prokop – Roman Maliník až na hokejku Davida Pavlíčka, který se středem dostal do střely, kterou ale Dusík dobře viděl a zasáhl svou vyrážečkou.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 23. Králík (Čech, Škvor)


    BK Havlíčkův Brod: J. Dlouhý (Č. Novák) – Pavlíček, Prokop, D. Kolář "A", T. Semrád, Zítka, Jeník, Sedlák, A. Růžička – Rousek, Maliník "C", P. Sedláček – Milfait, Endál "A", Váchal – Pejchar, Jankovič, Kuchta – Minárik, J. Kadlec, Chlubna.
    Trenér: Miroslav Barus.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Dusík (Klimeš) – Malena "A", Bilčík, Jaroš, Přibyl, Škvor, Šidák – Erat "A", Dolníček "C", L. Havel – Wasserbauer, Křivohlávek, Čuřík – M. Čech, Juráň, Králík – Vlašín, F. Beneš, Paták.
    Trenér: Jiří Mička.

    Rozhodca: Jan Doležal – Marek Honza, Petr Křivohlavý