Jihlava – Motor ČB 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 0:1 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Utorok 26.08.2014, 18:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Regionální pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Po nabití od Pavla Sedláčka se mohl u levé tyče prosadit Roman Maliník, ale kotouč netrefil ideálně a šanci tak zahodil. Třebíč následně vyhazuje.
     
    59:00
    To Rebelové vyhráli a Dlouhý mizí na střídačce!
     
    58:36
    Rebelové mají možná poslední šanci na snížení. Na dvě minuty je vyloučen. Lukáš Havel (TRE) je potrestán za hákování. Rebelové si berou time-out!
     
    57:30
    Domácím ubývá čas na to, aby s výsledkem něco udělali. Naopak Třebíč hraje zatím celkem v poklidu. Z mezikruží teď výborně pálil Martin Čech a jeho ránu ještě tečovala jedna z holí obránců. Dlouhý neměl na tuto teč reagovat, ale naštěstí pro něj skončil puk těsně nad brankou.
     
    54:47
    Lukáš Endál nakonec prošel až na pravý kruh, najel si víc na střel, ale svou střelou rozezvučel jen výstroj rychle padajícího Lukáše Dusíka, následně vznikla při pokusu o dorážku mela před klecí Horácké Slavie, ale rozhodčí hráče rozehnali a nic z toho tedy není.
     
    52:22
    Další šance pro Havlíčkův Brod. Ten může usilovat o srovnání stavu v přesilové hře. Znovu (potřetí v řadě) jde hráč na trestnou lavici za nedovolené bránění. Za Bílé hvězdy je podruhé potrestán Adam Šidák (TRE).
     
    47:56
    A Horácká Slavia se mohla v oslabení dokonce i prosadit! To by ale nesměl být proti znovu skvělý Jan Dlouhý! Jakub Čuřík se před něj prokličkoval a zkoušel blafák, ale domácí muž s maskou jeho zakončení roztažený na čáře zastavil lapačkou. Následnou dorážku Martina Čecha pak schoval pod svými betony!
     
    46:33
    Za nedovolené bránění pyká také hráč na druhé straně. Konkrétně Adam Šidák (TRE), který nedovoleným způsobem zastavil průnik domácích, kteří byli v tu dobu již v plném počtu.
     
    46:10
    Fantastický Jan Dlouhý! Filip Beneš se dostal na brankovišti až do zakončení, byl sám před gólmanem, kterého si roztáhl, ale nedokázal pokořit jeho betony! Následně neuspěl ani Jan Křivohlávek, který to zkoušel z mezikruží. Dlouhý opět vytasil bravurní zákrok betonem.
     
    44:09
    Další přesilovka pro Horáckou Slavii. Na trestnou lavici usedá za nedovolené bránění Daniel Kolář. První početní výhoda se Horákům nepovedla, uvidíme, co ukáží nyní.
     
    44:00
    Pozor na Třebíč! Ta se mohla znovu radovat! Konkrétně Lukáš Králík, který se dostal na brankovišti k zakončení, jež ale Jan Dlouhý skvěle vytěsnil betony. Bohužel ale jen vedle sebe, kde k velkému štěstí Rebelů odklidil kotouč všudybyl David Pavlíček!
     
    35:22
    Také Horácká Slavia si zahraje přesilovou hru a musím podotknout, že teď budou mít šanci se vyřádit David Dolníček s Lukášem Havlem a Romanem Eratem. Tomáš Prokop (HBR) totiž před Dlouhého klecí zahrál vysokou holí.
     
    33:36
    Jenže jsem to právě zakřikl, teda myslím ta slova o Třebíči, útoku a posledních chvílích! Lukáš Havel z prostoru mezi kruhy vyslal jedovku, která ale jen zazvonila na tyč! Následnou ránu Romana Erata z vrcholu kruhů pak vykopl bleskovým betonem Jan Dlouhý!
     
    28:33
    Velké šance na obou stranách! Lukáš Endál nejprve backhandem z brankoviště trefil jen Dusíkův beton a při pokusu o dorážku byl odtlačen hostujícím obráncem, který pak vyslal do samostatného úniku Davida Dolníčka, který zase nedokázal vyzrát s pokusem o blafák na Jana Dlouhého!
     
    26:30
    Po buly v obranném pásmu dostal pas Tomáš Rousek, který si přejel za modrou čáru a vypálil. Jeho rána šla jen těsně vedle pravé tyče Dusíkovy branky. Třebíčský muž s maskou se pak měl do otáčet, aby prudce odražený touš od zadního hrazení schoval pod lapačku ještě před dojíždějícím hráčem Havlíčkova Brodu.
     
    22:18
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. Klasická situace. Na jedné straně promrhaná tutová šance a na té druhé vedoucí gól. Jan Škvor nahodil puk od modré čáry a vznikl mumraj. Dorážku Martina Čecha ještě stihl Jan Dlouhý zlikvidovat, ale na další pokus z hole LUKÁŠE KRÁLÍKA byl již příliš krátký, ač jeho jméno a postava vypovídají o faktu zcela opačném! Asistence: Martin Čech a Jan Škvor.
     
    21:48
    Neuvěřitelné! To snad ani nešlo zahodit, ale jak je vidno, všechno jde, když se chce! I když v tomto případě spíše nechce. Po parádním průniku Lukáše Endála mohl do prázdné branky zakončit Tomáš Semrád, ale pul špatně trefil a ten se otřel o tyč a skončil vedle!
     
    18:57
    K zakončení se neprokousal Petr Kuchta a následně zůstal zcela volný střed kluziště a do samostatného nájezdu se dostal Lukáš Havel, který si rozhýbal Dlouhého a chtěl zakončit blafákem na forehand k tyči, ale havlíčkobrodský muž s maskou vytasil fantastický zákrok betonem a je nyní vyvoláván místními fanoušky!
     
    17:51
    Na druhé straně ale po propadnutí obrany domácího týmu ujel do šance Marcel Juráň, který si to štrádoval sám na Dlouhého. Havlíčkobrodský muž s maskou ale zachoval pevné nervy, třebíčského hráče vybruslil a kotouč skryl na hrudi! Výtečný zákrok!
     
    14:15
    První lajna domácích si zdařile nahrávala, až Roman Maliník přišel u mantinelu o puk, který ale záhy vybojoval David Pavlíček a nahrál zpět na hůl domácího kapitána, jenž se prokličkoval až před třebíčskou branku, kde nastřelil jen betony hbitého Lukáše Dusíka.
     
    12:41
    A zároveň s přerušením zde máme i první trest zápasu, který inkasují hosté. Konkrétně Jan Škvor (TRE), jež se zřejmě provinil v předešlém závaru u Dusíkovy branky. Trestán je za sekání.
     
    10:37
    Lukáš Havel si narazil s Romanem Eratem, který stál na pravém kruhu, a sám z brankoviště zakončoval, ale jeho střelu dokázal přesouvající se Jan Dlouhý zastavit na posledních chvíli lapačkou a následně pod ní puk i přikrýt!

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 23. Králík (Čech, Škvor)


    BK Havlíčkův Brod: J. Dlouhý (Č. Novák) – Pavlíček, Prokop, D. Kolář "A", T. Semrád, Zítka, Jeník, Sedlák, A. Růžička – Rousek, Maliník "C", P. Sedláček – Milfait, Endál "A", Váchal – Pejchar, Jankovič, Kuchta – Minárik, J. Kadlec, Chlubna.
    Trenér: Miroslav Barus.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Dusík (Klimeš) – Malena "A", Bilčík, Jaroš, Přibyl, Škvor, Šidák – Erat "A", Dolníček "C", L. Havel – Wasserbauer, Křivohlávek, Čuřík – M. Čech, Juráň, Králík – Vlašín, F. Beneš, Paták.
    Trenér: Jiří Mička.

    Rozhodca: Jan Doležal – Marek Honza, Petr Křivohlavý