Bardejov – Trnava B 1:1 (kon.) | Šamorín – Podbrezová 0:2 (kon.) | Šaľa – Prešov 2:0 (kon.)
Dubnica – Pohronie 2:1 (kon.) | R. Sobota – L. Mikuláš 0:1 (kon.) | Michalovce – Senec 2:0 (kon.)
koniec
Partizán Bardejov
1:1 (1:0)
FC Spartak Trnava B
Sobota 03.05.2014, 16:30 • Futbalový štadión, Bardejov • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    87
    Gruca roh zahral na krátko s Pavúkom, Pavúk loptu vrátil Grucovi, ktorý si chcel vypýtať faul od rozhodcu, ale vypýtal, iba žltú kartu za filmovanie.
     
    84
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Grohoľ, prichádza Pavúk.
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Baša, prichádza Hlúch.
     
    82
    Pyda vyskúšal strelu spoza šestnástky, no jeho strelu tečoval Galba len tesne vedľa ľavej tyče.
     
    82
    Grohoľ sa dostal ku odrazenej lopte, loptu si narovnal a technický sa snažil obstreliť hráčov pred ním, čo sa mu podarilo a jeho strela minula pravú žrď o pár centimetrov. Na tribúne to len tak zahučalo.
     
    81
    Pyda potiahol loptu ku šestnástke a prekvapivo vysunul Andrića, ktorý išiel sám na Filipka, lenže ten vybehol až na hranicu šestnástky, čím zmenšil uhol Andrićovi a ten ho len trafil.
     
    80
    Pydu asi trikrát nakopli obrancovia Trnavy loptou a lopta sa tak poodrážala, že Pyda išiel sám na brankára, lenže Pyda len pošuľal loptu Filipkovi.
     
    73
    Gruca poslal prudkú loptu, ktorá pred päťkou skočila a tam skákal ako Jánošik Andrić, ktorý roztiahol nohy, aby lopta prešla za neho, no lopta len tesne minula pravú žrď.
     
    73
    Grohoľ si vypýtal faul od Kayembeho, ktorý dostáva žltú kartu.
     
    68
    FC Spartak Trnava B dal gól! Ten kto bol na prvom vzájomnom zápase medzi týmto súpermi, tak isto vie akým gólom Trnavčania vyrovnali. A čo čert nechcel, tak ADAM PAVLÍK napriahol z trošku väčšej vzdialenosti ako Rehák v prvom vzájomnom zápase, ale výsledok strely bol rovnaký. Domáci obranca loptu tečoval a ta zapadla za chrbát tentokrát Molčana, keďže v prvom zápase chytal Čikoš-Pavličko.
     
    67
    Ak sa v Šali nestane zázrak, Podbrezová sa stáva MAJSTROM II.LIGY a budúcu sezónu bude hrať Corgoň ligu.
     
    58
    Matej Rehák si pred šestnástkou vyšľapol na Kicu začo inkasuje žltú kartu. Kicov center zo štandardky preletel až za bránu Filipka.
     
    57
    Pyda priniesol na ihrisko novú iskru a darí sa mu prechádzať cez obrancov Trnavy. Tentokrát sa dostal až do šestnástky, kde našiel lepšie postaveného Andraščíka, ktorý bol sám pred Filipkom, lenže Andraščíkovi lopta skočila a bola z toho zahodená tutovka.
     
    55
    Gruca vystrúhal ďalšie nožničky a to znova po centri Andraščíka, ale teraz jeho strela mala presnosť, len nie razanciu.
     
    55
    Gruca zobral loptu na polovičke domácej polovice a potiahol ju až pred šestnástku hostí, kde medzi troch obrancov poslal loptu na Andrića, ktorý si nezobral príklad od Grohoľa, takže ďalšia veľká šanca Bardejova spálená.
     
    51
    Pyda pekne prešiel po pravej strane a aj odcentroval, jeho center nezasiahol Kliment ani Andrić, až lopta došla ku Grucovi, ktorý volejom z hranice šestnástky mieril iba pár milimetrov mimo ľavej žrde.
     
    45
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Badalyan, prichádza Pyda.
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Zapotoka, prichádza Andrić.
     
    42
    Tak momentálne sme videli najkrajšiu akciu zápasu, čo k tomu viacej chýbalo?Gól?!
    Zapotoka poslal loptu na Klimenta, ktorý iba pätou loptu pristavil Andraščíkovi, ktorý dokázal v rýchlosti loptu spracovať a si ju posunúť a poslať center na Grucu, ktorý niekde okolo pokutového bodu vyskočil do vzduchu a vystrúhal efektné nožnice, no jediná škoda, že taká strela neskončila v bráne.
     
    34
    Bardejov dal gól! Tak toto bola podarená akcia domácich, keď na tri dotyky si domáci vymenili loptu a Badalyan krásnou ulicou vysunul do nájazdu Grohoľa a MICHAL GROHOĽ urobil pár krokov s loptou a obstrelil vybiehajúceho Filipka.
     
    29
    Zapotoka poslal center presne na hlavu Bereckého, ale tomu trošku zavádzali jeho dvaja spoluhráči, takže možno ak by mal viacej priestoru, tak jeho hlavička by bola presnejšia.
     
    26
    Žltú kartu dostává Baša (FC Spartak Trnava B).
     
    25
    Grohoľ z autu hodil loptu Andraščíkovi do behu, ktorý si ešte obhodil obrancov Trnavy, ale ty mu zatarasili cestu pred bránu, ale Andraščík zabojoval a hostia už museli loptu odkopávať, ale to im nevyšlo a odkopli ju presne do druhej vlny Grucovi, ktorý volejom vyprášil rukavice Filipka. Gruca je dnes veľmi aktívny, keď si po vyrazenú loptu dobehol a trošku sa potočil okolo nej a na hranicu šestnástky poslal jemný center presne pred Zapotoku, ktorý pálil z voleja, ale na nešťastie domácich mu lopta skočila a placírkou ju poslal vysoko nad.
     
    20
    Andraščík dal ťažkú vysokú loptu pred šestnástkou na Zapotoku, ale ten je profesionál v kopaní volejov a aj teraz to predviedol, keď jeho half volej skočil pred Filipkom a ten mal veľké problémy, aby loptu vyrazil, ale vyrazil. Následne sa dobre do šestnástky znova dostal Andraščík a loptu posunul na úroveň pokutového kopu Grucovi a ten z prvej vystrelil k pravej žrdí, ale jeho strela bola slabá a pre Filipka to bola pohoda.
     
    10
    Zapotoka loptu poslal až na zadnú žrď, kde Filipko loptu podbehol a Palša mohol hlavičkovať do prázdnej brány, ale jeden z hostí mu to sťažil a nakoniec je iba z toho roh, z ktorého domáci nič nevyťažili.

    Jakub Šoth


    Hľadáme spravodajcu pre tím Partizán Bardejov. Viac informácií tu.

    Góly: 34. Grohoľ – 68. Pavlík

    Karty:   87. Gruca (BAR) – 26. Baša (TTB), 58. Rehák (TTB), 73. Kayembe (TTB)


    Partizán Bardejov: Molčan – Andraščík, Staš, Palša (K), Kica – Berecký, Kliment – Grohoľ, J. Zapotoka, Gruca – Badalyan.
    Náhradníci: Brendza – Andrić, Guľa, Pyda, Pavúk.

    FC Spartak Trnava B: Filipko – Banovič (K), Galba, Tomovič, Remeň, Rehák, Halán, Pavlík, Krutý, Baša, Kayembe.
    Náhradníci: Švábek, Hlúch.

    Rozhodca: Vlčej – E. Weiss, Jenčura