Buffalo – Nashville 1:4 (kon.) | Carolina – NY Rangers 3:1 (kon.) | Columbus – Detroit 4:1 (kon.)
Philadelphia – NJ Devils 1:2 (kon.) | Florida – Arizona 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 2:0 (kon.)
St. Louis – Dallas 2:3 (po pr.) | Minnesota – Edmonton 3:4 (2:3 po s.n.) | San Jose – Toronto 6:2 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
New Jersey Devils
cz Streda 12.03.2014, 00:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:40
    Tlak Flyers bude ještě umocněn, domácí budou hrát přesilovou hru. Jaromír Jágr (NJD) zahákoval dorážejícího Schenna, za což nyní bude dvě minuty trpět na trestné lavici. Před Philadelphií je nyní více než slušná šance na srovnání skóre.
     
    44:33
    Merrill byl v útočném pásmu Flyers poslán k ledu domácím kapitánem Claudem Girouxem (PHI), který za vražení na hrazení obdržel menší trest. Šance se objevuje pro změnu na straně New Jersey.
     
    40:42
    V úvodu třetí části nás čeká další přesilová hra Philadelphie, Tuomo Ruutu (NJD) je dnes podruhé na trestné lavici, když háčkem zachytil do šance probíjejícího se Couturiera. Podaří se domácím konečně zužitkovat početní výhodu?
     
    33:15
    Trestná lavice se nám znovu zaplní, vyloučeným hráčem je Tuomo Ruutu (NJD),který dostal za úder do oblasti hlavy a krku proti Downiemu dvouminutový trest.
     
    29:16
    Jakub Voráček (PHI) nedovoleným způsobem zachytil Rydera, za což si půjde odsedět dvě minuty na lavici hanby.
     
    22:52
    Situace pro Jersey bude rázem ještě komplikovanější. Salvador (NJD) dostává dvě minuty za hru vysokou holí, což se trenérovi hostí vůbec, ale vůbec nelíbí. Na rozhodnutí však nic nezmění, Philadelphia bude hrát třetí přesilovou hru v zápase.
     
    09:11
    Rozhodčí v prvních minutách s tresty rozhodně nešetří, již potřetí se otvírají vrátka na trestnou lavici. Nyní to odnesl Marek Židlický (NJD), který přijel do souboje u mantinelu a krosčekem poslal k zemi Hartnella. Za to pochopitelně obdržel dvouminutový trest.
     
    05:02
    Nyní se vše otočí ve prospěch Ďáblů. Steve Downie (PHI) si počínal nedovoleně proti brankáři Brodeurovi, který tak pro svůj tým vybojoval úvodní početní výhodu.
     
    02:44
    Nyní budeme svědky první přesilové hry dnešního zápasu. Kličku na modré čáry v podání Streit nedokázal zachytit Andy Greene (NJD), který za hákování odchází na lavici hanby. Flyers tak dostanou dobrou šanci otevřít střelecký účet dnešního mače.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 21. Grossmann (Voráček, Giroux) – 8. Zajac (Jágr, Ruutu), 48. Jágr (Židlický, Ruutu)


    Philadelphia Flyers: Mason (Heeter) – Coburn, Timonen, Grossman, Streit, L. Schenn, MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, B. Schenn, Lecavalier – Read, Couturier, Downie – Raffl, Hall, Rinaldo
    New Jersey Devils: Brodeur (Schneider) – Fayne, Greene, Židlický, Salvador, Merrill, Volčenkov – Jágr, Zajac, Ruutu – Eliáš, Henrique, Clowe – Ryder, Zubrus, Brunner – Bernier, Gionta, Carter

    Rozhodca: Kowal, Lemelin – Cherrey, Heyer

    Diváci: 19 967