Philadelphia – Detroit 5:0 (kon.) | Boston – Florida 6:2 (kon.) | Toronto – Tampa Bay 3:2 (kon.)
Columbus – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – Washington 4:5 (po pr.) | Montreal – Carolina 3:0 (kon.)
St. Louis – NJ Devils 3:0 (kon.) | Winnipeg – Nashville 3:4 (kon.) | Arizona – LA Kings 3:0 (kon.)
Calgary – Chicago 5:4 (po pr.) | Anaheim – Minnesota 2:4 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
Tampa Bay Lightning
cz Streda 29.01.2014, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JAMES VAN RIEMSDYK strhává vedení pro svůj tým, když si jeho střela z mezikruží našla mezírku mezi maskou a lapačkou brankáře Bishopa! Branku musel potvrdit ještě videorozhodčí, protože se kotouč odrazil od zadní konstrukce branky zpět do hry, ale video potvrdilo regulérní gól.
    Asistence: Phil Kessel, Tyler Bozak.
     
    37:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po ohlušujícím tlaku Tampy v útočném pásmu se puk dostal před branku, kde v jeden moment stáli hned tři útočníci Lightning. Po sérii dorážek se kotouč odrazil přímo na čepel obránce MARKA BARBERIA, který už pouze mířil do odkryté branky Toronta!
    Asistence: Ondřej Palát, B.J. Crombeen.
     
    33:13
    Tampa právě vstřelila branku!
    Obránci Toronta nedokázali vyhodit puk z obranného pásma, ten se okamžitě dostal na čepel MATTHEWA CARLEA, který si svou střelu vychutnal. Puk si chvíli podržel a ve správný moment překonal Berniera střelou na vyrážečku!
    Asistence: Ondřej Palát, Nikita Kučerov.
     
    29:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Pravidlo nedáš, dostaneš, se nyní opět uplatňuje. V rohu kluziště našel volný puk , který okamžitě přihrával před branku na NAZEMA KADRIHO. Tento útočník si stihl ještě prohodit puk na bekhend a nekompromisně překonal brankáře Bishopa.
    Asistence: Joffrey Lupul, Carl Gunnarsson.
     
    21:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po chybě Marka Barberia, který ztratil puk ve středním pásmu, se kotouče okamžitě ujal NAZEM KADRI. Útočník Toronta s pukem vybruslil na vrchol kruhu a střelu schoval za obránce Tampy. Ben Bishop sice po jeho ráně natahoval svou vyrážečku, ale marně!
    Bez asistence.

    David Motloch

    Góly a asistencie: 22. Kadri, 30. Kadri (Lupul, Gunnarsson), 56. Riemsdyk (Kessel, Bozak) – 34. Carle (Palát, Kučerov), 38. Barberio (Palát, Crombeen)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Franson, Gardiner, Gleason, Gunnarsson "A", Phaneuf "C", Rielly – Ashton, Bodie, Bozak, Holland, Kadri, Kessel, Kuljomin, Lupul "A", Mcclement "A", Orr, Raymond, Riemsdyk
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindback) – Hedman, Carle "A", Gudas, Barberio, Salo, Brewer, Aulie – Palát, Johnson, St.Louis "C" -, Brown, Filppula, Kučerov – Purcell, Thompson "A", Killorn – Crombeen, Malone

    Rozhodca: Hasenfratz, Morton – Brisebois, Driscoll

    Diváci: 19 475