Philadelphia – Carolina 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:1 (kon.) | Detroit – Chicago 5:4 (3:2 po s.n.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.)
po s.n. (3:2)
Detroit Red Wings
5:4 (2:2, 1:2, 1:0 - 0:0)
Chicago Blackhawks
Štvrtok 23.01.2014, 02:00 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 02:00.
     
    Štatistiky hráčov

    Detroit

    Najproduktívnejší hráči
    1. Henrik Zetterberg – 39 bodov (15+24)
    2. Pavel Dacjuk – 32 bodov (15+17)
    3. Daniel Alfredsson – 30 bodov (11+19)

    Najproduktívnejší obranca
    Niklas Kronwall – 29 bodov (5+24)

    Najlepší v +/-
    Henrik Zetterberg +14

    Najvylučovanejší hráč
    Kyle Quincey – 60 trestných minút

    Brankárska jednotka
    Gólmanom číslo jedna je v Detroite Američan Jimmy Howard, ktorý nastúpil v tejto sezóne do dvadsiatich deviatich zápasov, v ktorých dvakrát vychytal čisté konto a vyhral celkovo deväťkrát. Priemerne inkasoval 2,64 gólu na zápas a úspešnosť zákrokov má 91,62 %.

    Československá stopa
    V organizácii pôsobí až štvorica krajanov. Českú republiky zastupuje náhradný gólman Petr Mrázek. Ten v tejto sezóne odchytal len sedem stretnutí s bilanciou 1,64 inkasovaného gólu na zápas a s úspešnosťou zákrokov 92,37 %.

    V treťom defenzívnom páre pravidelne nastupuje Čech Jakub Kindl, ktorý v tejto sezóne vsietil jeden gól a na ďalších desať nahrával.

    Slovensko zastupujú v Red Wings krídelníci a menovci Tomáš Tatar a Tomáš Jurčo. Druhý menovaný ešte nemá v prvom tíme istú pozíciu a zatiaľ vsietil dva góly a na jeden nahral. Tatar sa v poslednom období formuje v elitného hráča a na svojom konte má 19 bodov za bilanciu 10+9.

    Chicago

    Najproduktívnejší hráči
    1. Patrick Kane – 56 bodov (23+33)
    2. Patrick Sharp – 50 bodov (25+25)
    3. Jonathan Toews – 48 bodov (17+31)


    Najproduktívnejší obranca
    Duncan Keith – 45 bodov (3+42)

    Najlepší v +/-
    Marián Hossa, Brent Seabrook +25

    Najvylučovanejší hráč
    Brandon Bolig – 65 trestných minút

    Brankárska jednotka
    V Chicagu je ňou Kanaďan Corey Crawford (34 zápasov – 19 výhier) s bilanciou 2,44 gólu na zápas s úspešnosťou zákrokov 91,18

    Československá stopa
    Jednou z najväčších hviezd Chicaga je rodák z Trenčína Marián Hossa, ktorý patrí medzi najkompletnejších hráčov ligy. Na svojom konte má 42 bodov (20+22).

    Cenné služby v defenzíve odvádza český bek Michal Rozsíval, ktorý má bilanciu jeden gól a štyri prihrávky .

    Posledným krajanom je defenzívny center Michal Handzuš. Ten v tejto sezóne nazbieral desať bodov (4+6).

    Výsledky posledných vzájomných zápasov, aktuálna forma a aj tabuľkové postavenie hovorí v prospech Chicaga, ktoré tak na zápas nastúpi v pozícii favorita. Prajem Vám príjemný hokejový zážitok.
     
    Kanadsko-americká NHL pokračuje ďalším hracím dňom. O 2:00 nášho času sa v Joe Louis Arene stretnú dva celky z tzv. Originálnej šestky NHL, domáci Detroit Red Wings a hosťujúce Chicago Blackhawks.

    Oba celky ešte minulú sezónu pôsobili v jednej divízii, ktorou bola Centrálna v Západnej konferencii. Po presune Detroitu do Východnej konferencie sa stretli už dvakrát a zakaždým sa z výhry tešili Blackhawks. Najskôr 18. septembra 2:0 na domácom ľade a o štyri dni neskôr na ľade Detroitu sa zrodil výsledok 4:3 pre Chicago.

    Domácemu Detroitu patrí v Atlantickej divízii piata priečka so ziskom 52 bodov, čo v rámci Východnej konferencie stačí len na deviate miesto. Rovnaký počet bodov má aj ôsmy Columbus a desiaty Washington. Svoj posledný duel odohrali Red Wings na domácom ľade proti St Louis Blues, ale prehrali vysoko 1:4. Jediným úspešným strelcom Detroitu bol Gustav Nyquist. Detroit má negatívne skóre 122:134.

    Posledných 5 zápasov
    Los Angeles Kings 1 – 3 Detroit Red Wings
    Anaheim Ducks 1 – 0 Detroit Red Wings
    New York Rangers 1 – 0 Detroit Red Wings
    Detroit Red Wings 3 – 2 s.n. Los Angeles Kings
    Detroit Red Wings 1 – 4 St. Louis Blues

    Blackhawks sú v divízii na prvom mieste a v Západnej konferencii na druhom s počtom bodov 75 a so štvorbodovou stratou na lídra, Anaheim Ducks. Svoj posledný zápas odohrali proti Bostonu Bruins, v ktorom dokázali zvíťaziť po nájazdoch 2:3. O góly sa postarali Marián Hossa a Brandon Bolig. Rozhodujúci samostatný nájazd premenil Patrick Kane. Skóre Chicaga je pozitívne 184:139.

    Posledných 5 zápasov
    Montreal Canadiens 2 – 1 s.n. Chicago Blackhawks
    Chicago Blackhawks 5 – 3 Edmonton Oilers
    Chicago Blackhawks 2 – 3 p.p. Colorado Avalanche
    Chicago Blackhawks 4 – 2 Anaheim Ducks
    Chicago Blackhawks 3 – 2 s.n. Boston Bruins
     
    Úvodné zostavy:

    Detroit Red Wings: Gustavsson (Mrázek) – Kronwall, Ericsson, Quincey, DeKeyser, Lashoff, Smith – Nyquist, Zetterberg, Abdelkader – Jurčo, Sheahan, Bertuzzi – Miller, Helm, Tatar – Cleary, Glendening, Eaves

    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Leddy, Kostka – Sharp, Toews, Hossa – Saad, Shaw, Kane – Bickell, Handzuš, Versteeg – Bollig, Kruger, Smith

    Rozhodca: Pollock, VanMassenhoven – Barton, Galloway.
     
    Do zostavy Red Wings sa po desiatich vymeškaných dueloch vracia švédsky bek Jonathan Ericsson, ktorý v zostave nahrádza českého zadáka Jakuba Kindla.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:03
    Hneď v úvode icing Detroitu po zlej prihrávke Kronwalla.
     
    02:15
    Oba celky začali opatrne, zatiaľ sledujeme prevažne nahadzovanie pukov do pásma a súboje v strede klziska. Jedinou strelou na bránu tak stále zostáva Zetterbergov pokus z prvej minúty.
     
    03:29
    K strele od modrej sa dostal bek Chicaga Leddy. Krátko na to sa v ľavom kruhu uvoľňoval Hossa, ale nedostal sa k zakončeniu. Podobne i Tatar na druhej strane. Hra prerušená pre ofsajd Detroitu.
     
    03:41
    Po prihrávke spoza brány sa z pravej strany natlačil pred bránu Chicaga Justin Abdelkader a nebezpečne zakončil, ale Crawford drží puk v lapačke.
     
    06:00
    Po Millerovej prihrávke strieľal od modrej domáci Quincey. Za hostí sa dostali k strele Handzuš aj Kane. Gustavsson v bráne Detroitu prerušuje hru po strele Hossu z pravého kruhu spoza obrancu.
     
    07:54
    Domáci Riley Sheahan ostal vo vlastnej tretine otrasený po súboji s Bolligom a musel ísť urýchlene striedať. Do úniku sa dostával Tatar, ale hlavný arbiter zastavuje jeho prienik pre ofsajd jedného z jeho spoluhráčov.
     
    08:10
    Pekne zrýchlil v strednom pásme Darren Helm a strelou z ľavého kruhu sa pokúsil aj zakončiť, ale netrafil puk ideálne a Crawford nemusel proti jeho nepresnej strele vôbec zasahovať.
     
    08:41
    Chicago dalo gól!
    Obranca hostí Johnny Oduya dostal do pravého kruhu prihrávku od modrej čiary, ale neunáhlil sa so strelou a naservíroval presný puk na hokejku MARIÁNA HOSSU, ktorý mohol zakončovať do odkrytej brány a zakončil presne. Chicago tak vďaka slovenskému krídelníkovi otvára skóre zápasu. Asistencia: Johnny Oduya, Jonathan Toews.
     
    09:58
    Po góle sme znovu sledovali súboje o puk v strednom pásme. Hra prerušená po strele domáceho Quinceyho, ktorú Crawford radšej prikrýva.
     
    10:27
    Chicago dalo gól!
    Brandon Saad sa natlačil pred gólmana z pravej strany, ale nedokázal puk pretlačiť za Gustavssonov chrbát. Dokázal ho ale pretlačiť pred odkrytú časť brány, kde zakončoval ANDREW SHAW, ktorý zakončoval na dvakrát a po druhom pokuse posiela Chicago do dvojgólového vedenia. Asistencia: Brandon Saad, Patrick Kane.
     
    11:18
    Detroit Red Wings dal gól!
    V medzikruží sa oprel do strely domáci bek Brendan Smith a Crawford ešte dokázal jeho strelu vyraziť, na pravej strane sa ale k puku dostal TOMÁŠ TATAR a pohotovou strelou medzi betóny znižuje stav na 1:2. Asistencie: Brendan Smith, Tomáš Jurčo.
     
    13:52
    Chicago v snahe o útočný tlak, ale po zblokovanej strele Hossu strácajú pásmo.
     
    14:40
    V drese domácich Red Wings sa dvakrát v krátkom časovom slede dostali k strele Slováci Tomáš Tatar i Tomáš Jurčo.
     
    16:09
    Od modrej čiary vyslal tvrdú strelu bek hostí Oduya, ale nenamieril presne a následne sa dokázal dostať po rýchlom prečíslení k zakončeniu na druhej strane klziska domáci Helm, ktorý si narazil puk o mantinel a až potom vystrelil z pravej strany, ale Crawforda neprekvapil.
     
    17:40
    Detroit Red Wings dal gól!
    Zlá rozohrávka Chicaga vo vlastnom pásme potrestaná. Hossa nechtiac poslal puk priamo na hokejku PATRICKA EAVESA, ktorý sa v pravom kruhu s pukom nemaznal a poslal ho do horného rohu brány. Crawford zareagovať nestihol a stav zápasu sa vyrovnáva na 2:2. Asistencie: Justin Abdelkader, Henrik Zetterberg.
     
    18:03
    Hra sa po Eavesovom góle začala veľmi kúskovať.
     
    19:15
    V závere prvej časti sa dostali k zakončeniu domáci Zetterberg aj Quincey, ale stav sa nemenil.
     
    19:59
    Po Glendeningovej prihrávke sa dostal k zakončeniu pred Crawfordom Eaves, ale gólman Blackhawks vyráža puk do rohu. Sekundu pred koncom sa bude vhadzovať pred Crawfordom po zakázanom uvoľnení hostí.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina priniesla zaujímavé okamihy, keď sa najskôr hosťujúce Chicago ujalo vedenia 0:2 po strelách Hossu Shawa. Lenže krátko na to dokázal za domácich znížiť Tatar a v závere tretiny využil chybu v rozohrávke Blackhawks Eaves a vyrovnal. Druhá tretina začne približne 3:11.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:30
    Jonas Gustavsson prerušuje hru po strele hosťujúceho Sharpa.
     
    21:00
    Po Millerovej prihrávke sa jeden z jeho spoluhráčov dostal k zakončeniu z ľavej strany v tesnej blízkosti gólmana, ale neuspel.
     
    21:43
    Chicago v úvodnom tlaku. Po nepresných strelách obrancov Leddyho a Kostku sa po prihrávke spoza brány dostal ku strele Patrick Kane. Krátko na to hra prerušená po tom, čo Gustavsson prikrýval puk po ďalšej strele Michaela Kostku.
     
    22:40
    Pohrozili ale aj domáci. Najskôr po strele Todda Bertuzziho, následne aj po strele Darrena Helma, ktorú Crawfrod prikrýva a prerušuje hru.
     
    23:49
    Marián Hossa vysunul do brejku jedného zo spoluhráčov, lenže ten z medzikružia nezakončoval presne. Na druhej strane nahadzoval puk pred bránu Chicaga Nyquist a Abdelkader sa dostal k zakončeniu.
     
    24:29
    Vhadzovanie po ľavici domáceho brankára Gustavssona.
     
    24:57
    Prvým vylúčeným hráčom zápasu je domáci Drew Miller za nedovolené bránenie.
     
    25:03
    Chicago dalo gól!
    Iba šesť sekúnd presilovej hry potrebovalo Chicago, aby sa dostalo do vedenia. Po vhadzovaní posunul Kane puk Keiithovi na modrú, ten poslal na pravú stranu puk PATRICKOVI SHARPOVI a ten prudkou strelou spoza pravého kruhu prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste a posiela hostí znovu do vedenia. Asistencie: Patrick Kane, Duncan Keith.
     
    26:00
    K strele sa dostal slovenský center v službách hostí Michal Handzuš, ale pokus z jeho hokejky nemožno označiť za nebezpečnú strelu.
     
    26:20
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po biliardovej akcii Zetterberga s Nyquistom sa dostal k strele z medzikružia domáci bek KYLE QUINCEY a ranou do hornej časti brány vyrovnáva na 3:3. Asistencie: Henrik Zetterberg, Gustav Nyquist.
     
    26:57
    Fantastický zápas, plný krásnych gólov. Nič menej sme od dnešného stretnutia zrejme ani očakávať nemohli. Hráči si na chvíľu odpočinú, nasleduje reklamná prestávka.
     
    28:07
    Na dvakrát to skúšal Tomáš Jurčo pred bránou Chicaga, ale neuspel a Detroit stratil útočné pásmo. Pri puku ale domáci zostali.
     
    28:46
    Pri súboji Kronwalla s Bolligom v strednom pásme stratil hlavný arbiter puk z dohľadu a prerušuje hru.
     
    30:30
    Chicago rozpútalo kolotoč prihrávok v útočnej tretine a individuálne sa skúšal presadiť Patrick Kane. Práve po jeho strele z pravej strany Gustavsson prikrýva puk a hra sa prerušuje.
     
    30:50
    Hostia chcú ísť zjavne od vedenia aj po štvrtýkrát v zápase. Z pravej strany sa natlačil pred bránu Patrick Sharp, ale Gustavsson vyrazil puk. Vzápätí znovu Sharp zakončoval strelou z pravého kruhu, po ktorej už Gustavsson radšej puk nepúšťa zo svojej moci.
     
    31:14
    Detroit Red Wings dal gól!
    Uplatnilo sa staré známe pravidlo:nedáš-dostaneš. Potom, čo Chicago malo herný tlak, ale nedokázalo ho využiť sa hosťujúcej obrane utrhol Zetterberg a z pravej strany poslal prihrávku pred bránu na voľného GUSTAVA NYQUISTA, ktorý zakončoval pohodlne do odkrytej brány. Asistencie : Henrik Zetterberg, Justin Abdelkader.
     
    32:14
    Chicago v snahe o gólovú odpoveď, ale rýchly brejk Kanea zastavený pre postavenie mimo hru.
     
    34:02
    Po úseku hry v strednom pásme sa nechal domáci obranca Smith obrať o puk Mariánom Hossom, ktorý sa následne pokúsil o strelu z ľavej strany, ale tú Gustavsson vyráža.
     
    34:45
    Po Hossovej šanci sa na druhej strane klziska dostal k puku domáci Helm potom, čo oň obral Johnnyho Oduyu a Helm sa dostal k zakončeniu, ale Crawford jeho blafák z pravej strany vystihol. Hrá krátko na to prerušená pre ofsajd Chicaga.
     
    36:15
    Tatarova formácia s Jurčom a Sheahanom teraz narobila obrane hostí veľké problémy. Bolo signalizované vylúčenie pre Chicago, ale hra pokračuje ďalej a postupne sa k strele dostali Tatar, Jurčo a Smith.
     
    36:28
    Uvidíme až štvorminútové oslabenie hostí, pretože Brandon Saad sa dopustil hákovania, ktoré bolo už dlhšie signalizované. Ale taktiež potom sekania a dostáva dvakrát dve minúty.
     
    37:41
    Obrovská šanca pre Detroit dostať sa v zápase do dvojgólového vedenia. Nebezpečne vypálil do modrej Kronwall, následne i DeKeyser. Pekne kombinujú Bertuzzi s Jurčom, Chicago je pod obrovským tlakom
     
    38:40
    Hra prerušená po Zetterbergovej strele.
     
    39:11
    Cleary hľadal z ľavej strany Zetterberga, ale hra sa prerušuje, pretože domáci Danny Cleary sa dopustil nedovoleného bránenia v súboji s Niklasom Hjalmarssonom a dostáva dve minúty.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme videli tri góly a stav je tak 4:3. Detroit mal obrovskú šancu na piaty gól, pretože mal možnosť štvorminútovej presilovej hry, ale nevyužil ju a dokonca sa Cleary nechal v závere druhej tretiny vylúčiť. To môže byť veľká psychická vzpruha pred záverečnou časťou pre Chicago. Tretia tretina začne približne 4:07
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:28
    Hostia v plnom počte. Krátka presilovka Blackhawks.
     
    40:42
    Kane najskôr stratil puk v súboji za bránou, ale vzápätí ho získal naspäť a poslal prudkú prihrávku pred bránu, kde bol v dobrej pozícii jeden z jeho spoluhráčov.
     
    41:01
    Domáci v plnom počte, pretože na ľad už naskakuje Danny Cleary.
     
    42:10
    V tretej tretine začali oba celky opatrne.
     
    42:30
    Domáci Kyle Quincey vylúčený za podrazenie.
     
    44:30
    Presilová hra hosťom nevyšla. Jedinú strelu na bránu vyslal obranca Bremt Seabrook a Kyle Quincey je na ľade, takže domáci už hrajú v pätici.
     
    45:12
    Chicago dalo gól!
    Zlú rozohrávku domácich vo vlastnej tretine potrestal výbornou strelou z medzikružia MARCUS KRUGER, ktorý svoju ranu perfektne umiestnil k pravej tyčke a vyrovnáva na 4:4. Bez asistencie.
     
    45:22
    Bickell faulovaný a za nedovolené bránenie si odchádza na trestnú oddýchnuť domáci bek Danny DeKeyser.
     
    47:03
    Bude sa hrať 4 na 4, pretože na trestnú už korčuľuje hosťujúci Marián Hossa za krosček.
     
    47:22
    Domáci v plnom počte a pokračujú tak v presilovej hre.
     
    48:00
    Tatar vystrelil prudko na Crawforda, pred ktorým následne veľmi nepríjemne clonil a dorážal Bertuzzi. Gólmanovi hostí sa napriek tomu podarilo prikryť puk a prerušiť hru. Krátko po vhadzovaní musel proti jednému z útočníkov hostí zasahovať domáci bek Smith.
     
    49:03
    Hostia v plnom počte.
     
    51:14
    Do prečíslenia sa rútili Zetterbreg a Nyquist. Zetterberg síce v súboji s Kaneom stratil puk, lenže Nyquist si ho vzal pre seba a poslal ho na modrú Kronwallovi. Ten nahadzoval puk pred bránu, kde veľmi nebezpečne vystrelil Justin Abdelkader.
     
    53:33
    S približujúcim sa záverom tretej tretiny sa oba celky púšťajú menej do útočenia a skôr vyčkávajú na chybu súpera. Po Abdelkaderovej nie veľmi prudkej strele z ľavej strany je hra prerušená Crawfordom.
     
    54:06
    Po Smithovej strele prerušuje Crawford znovu hru. Krátko pred tým, ale Smith poslal do brejku na pravej strane Tatara, ktorý krásne vo veľkej rýchlosti kľučkoval a dokázal medzi dvoma obrancami hostí veľmi nebezpečne vystreliť.
     
    54:53
    Krásne sa dokázal z ľavej strany do priestoru medzi kruhmi dostať kapitán Chicaga Jonathan Toews a blafákom zakončiť, lenže hlavný arbiter prerušuje hru a bude sa vylučovať na strane Chicaga.
     
    54:53
    Za nedovolené bránenie Zetterberga je vylúčený bek hostí Duncan Keith.
     
    55:32
    Presilovku začal Detroit aktívne. Tatar po peknej zasekávačkou na pravej strane posielal puk pred bránu, ale tam Bertuzzi nedokázal ideálne zakončiť.
     
    56:00
    Vo vlastnom oslabení sa utrhli Hossa s Kaneom. Slovenský krídelník yvstrelil na bránu, ale puk sa dostal k mantinelu, kde ho však Kane vybojoval a našiel medzi kruhmi Hossu, ktorý sa dostal k strele znovu.
     
    56:53
    Po Handzušovom vyhodení musí Detroit rozohrávať spoza vlastnej brány a hostia sú už v plnom počte.
     
    58:00
    V závere tretej tretiny aktívnejší Detroit.
     
    59:00
    V závere mali domáci obrovský tlak. najskôr bola zblokovaná Jurčova strela, následne od modrej pálil Quincey. Potom sa sám pred brankárom ocitol Eaves, krátko na to posielal nebezpečnú prihrávku pred bránu z rohu klziska Zetterberg,ale gól z toho nie je.
     
    59:57
    Hra prerušená tri sekundy pred koncom, ale zrejme sa už nič nezmení na tom, že sa staneme svedkami predĺženia.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    61:05
    Aktívnejšie začalo tentokrát Chicago, k strele sa dostal Hossa. Následne ale peknou rozohrávkou založil útok Detroitu DeKeyser.
     
    61:35
    Crawford prerušuje hru po tvrdej strele Glendeninga od modrej čiary.
     
    62:32
    Oba celky sa dokázali vo veľkej rýchlosti dostať k zakončeniu, hrá sa veľmi rýchly útočný hokej. Hra po dlhšej dobre prerušená pre ofsajd Chicaga.
     
    63:43
    Toews prenechal v pravom kruhu puk Seabrookovi, ktorý tvrdo vystrelil a Toewsovi pri pravej tyčke chýbali len centimetre, aby sa dostal k puku a tým pádom aj k zakončeniu do odkrytej brány. Krátko nato hra znovu prerušená pre ofsajd Chicaga.
     
    64:59
    V absolútnom závere dostala domácich pod tlak dvojica Saad a Shaw, ktorí sa nepríjemne tlačili pred Gustavssona, ktorému môže Detroit teraz veľmi ďakovať.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Tatar v drese Detroitu triafa len tyčku, zatiaľ čo Toews rovnakým blafákom svoj nájazd premieňa.
     
    Eaves sa s tým nehral a strelou z medzikružia dáva gól. Taktiež skóroval aj hosťujúci Sharp.
     
    Bertuzzi dáva gól, zatiaľ čo Kane nie a za stavu 2:2 na nájazdy tak v tejto lotérii pokračujeme.
     
    V štvrtom kole sa strelci nepresadili.
     
    V piatom kole to Jurčo trošku prekombinoval a nájazd nepremieňa, rovnako ako hosťujúci Kruger.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Detroit Red Wings.
    Prudkou strelou z pravej strany premieňa rozhodujúci nájazd DARREN HELM.
     
    Koniec zápasu.
     
    Vynikajúci duel sa skončil až v šiestej sérii samostatných nájazdov, v ktorej rozhodol o výhre domácich Helm. Oba celky podali špičkový výkon a dnešný zápas sa určite zaradí k najlepším stretnutiam základnej časti tejto sezóny, S konštatovaním, že v zápase, v ktorom nebol ani jeden z tímov výrazne lepší sa po výsledku 5:4 po samostatných nájazdoch raduje z výhry Detroit sa s Vami lúčim a prajem príjemný zvyšok pracovného dňa. (05:15:16)

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 12. Tatar (Smith, Jurčo), 18. Eaves (Abdelkader, Zetterberg), 27. Quincey (Zetterberg, Nyquist), 32. Nyquist (Zetterberg, Abdelkader), rozh. náj. Helm – 9. Hossa (Oduya, Toews), 11. Shaw (Saad, Kane), 26. Sharp (Kane, Keith), 46. Kruger


    Detroit Red Wings: Gustavsson (Mrázek) – Kronwall, Ericsson, Quincey, DeKeyser, Lashoff, Smith – Nyquist, Zetterberg, Abdelkader – Jurčo, Sheahan, Bertuzzi – Miller, Helm, Tatar – Cleary, Glendening, Eaves
    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Leddy, Kostla – Sharp, Toews, Hossa – Saad, Shaw, Kane – Bickell, Handzuš, Versteeg – Bollig, Kruger, Smith

    Rozhodca: Pollock, VanMassenhoven – Barton, Galloway