Lipt. Mikuláš – Košice 2:3 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:3 (2:1, 0:0, 0:2)
HC Košice
Štvrtok 23.01.2014, 14:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    59:19
    Košice dali gól!
    Tak toto je veľký úder pre domáci tím. Ako sa pozerám na striedačku Liptovského Mikuláša, kde zavládlo veľké sklamanie po treťom góle Košíc v závere zápasu. Po ľavej strane prenikol DENIS MARKUŠ, ktorého obrana pustila pred bránu veľmi poľahky z čoho následne aj spomínaný útočník druhým gólom v dnešnom zápase trestal. Asistencia: Martin Lenďák.
     
    17:20
    Dobrá možnosť na strane Liptovského Mikuláša, no chýbalo trošku šťastia. Pokus Sukeľa z ľavej strany obtrel iba pravú tyč súperovej brány.
     
    55:43
    Stupeň odchádza za hákovanie.
     
    52:10
    Schnelly odchádza na trestnú za hákovanie.
     
    43:26
    Košice dali gól!
    Zápas sa nám teda dostáva do vyrovnaného stavu. Hostia sa nakoniec dočkali druhého gólu, ktorý prišiel v tretej tretine. Rýchly brejk a následná pohotová strela DENISA MARKUŠA, ktorý mieril presne. Asistencia: Martin Lenďák.
     
    31:24
    Košice počas presilovky, po tom ako sa Liptáci previnili trestom za viacero hráčov na ľade tlačia na súpera. Viacero pokusov od modrej dokázal brankár Kelčík zlikvidovať, takže panuje vyrovnaný stav.
     
    28:36
    Kaszonyi odchádza za podrazenie – menší trest.
     
    25:37
    Kučera odchádza na trestnú, po tretíkrát v zápase.
     
    22:43
    Obrovský šancu spálil Potocký, ktorý si medzi kruhmi spracoval puk, lenže zoči-voči brankárovi mieril iba do jeho lapačky.
     
    19:34
    Po chvíli je tu však vylúčenie aj na domácej strane, na trestnú odchádza Kučera za podrazenie.
     
    19:20
    Briják odchádza za podrazenie. Presilovka o dvoch hráčov pre domácich, tá bude trvať niečo vyše 20-sekúnd.
     
    17:41
    Ďalšie vylúčenie v prvej tretine. Na trestnú odchádza Rusňák za podrazenie.
     
    14:15
    Ako sme už spomínali prišlo aj nájazd domáceho Marcinka, Jeho pokus však nebol úspešný, keď sa mu nepodarilo blafákom oklamať košického brankára.
     
    14:10
    Dobrá šanca na strane Liptovského Mikuláša. Najskôr sa Marcinko pred bránou nepresadil, ale rozhodca to posúdil ako faul. S výhodou na domácej strane prišla ďalšia šanca, ale Rusňak perfektne zasiahol. Pokračujeme nájazdom Marcinka.
     
    13:10
    Košice dali gól!
    Stav sa nám opäť mení po tom ako hostia využívajú presilovku o dvoch hráčov. Dalo by sa povedať, že to bola priam ukážková hra presilovky o dvoch hráčov, ktorú Košice naplno využili. Na začiatku to síce vyzeralo zaujímavo, no potom sa východniari v pásme ustáli, súpera dostali pod tlak z čoho pramení dorážka DALIBORA MIKULU, ktorý do odkrytej časti brány nezaváhal. Asistencie: Ivan Fedorko, Branislav Pavúk.
     
    12:29
    Vyzerá to na ďalšie vylúčenie na domácej strane. Liptáci sa bránili počas oslabenia, Kučera vyhodil puk za mantinel a rozhodca to posúdil ako zdržovanie hry za čo mu udelil dve minúty.
     
    11:51
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú odchádza Janči za napadnutie.
     
    09:56
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pred pár sekundami sa domáci dostali do jednogólového vedenia, no stav sa nám opäť mení. Liptáci sa dostali do ďalšieho brejku, na pravej strane súhra hráčov v bielych dresoch zavŕšená strelou IVAN BREZNIAK, ktorý mieril presne. Asistencia: Martin Marcinko.
     
    09:26
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Úvodný gól dnešného stretnutia vážení športoví priatelia. Liptáci sa dostali do útočného pásma. Na modrej mal dostatok času TOMÁŠ PIDA, ktorý nahodil puk pred bránu, tam však tečom nedal šancu brankárovi PATRIK ŠTEVULIAK, ktorý posiela puk za jeho chrbát. Asistencia: Tomáš Pida, Patrik Oško.
     
    04:59
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú odchádza Brezniak za podrazhenie.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 10. Števuliak (Pida, Oško), 10. Brezniak (Marcinko) – 14. Mikula (Fedorko, Pavúk), 44. Markuš (Lenďak), 60. Markuš (Lenďák)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kelčík – Bača, Danko, Janček, Lištiak, Števuliak, Sukeľ, Marcinko, Škandera, Brezniak, Janči, Kučera, Pida, Furdek, Kabáč, Potocký, Oško, Žiak, Niňaj.
    HC Košice: Rusňák – Zikmund, Briják, Lenďák, Borecký, Markuš, Drábik, Pavúk, Varga, Stupeň, Kaszonyi, Buraľ, Černák, Fedorko, Mikula, Schnelly, Socha, Hrivňák, Dimun, Pribula.

    Rozhodca: Orolin, Šoltés, Snášel

    Diváci: 50