Lipt. Mikuláš – Košice 2:3 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:3 (2:1, 0:0, 0:2)
HC Košice
Štvrtok 23.01.2014, 14:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    59:19
    Košice dali gól!
    Tak toto je veľký úder pre domáci tím. Ako sa pozerám na striedačku Liptovského Mikuláša, kde zavládlo veľké sklamanie po treťom góle Košíc v závere zápasu. Po ľavej strane prenikol DENIS MARKUŠ, ktorého obrana pustila pred bránu veľmi poľahky z čoho následne aj spomínaný útočník druhým gólom v dnešnom zápase trestal. Asistencia: Martin Lenďák.
     
    43:26
    Košice dali gól!
    Zápas sa nám teda dostáva do vyrovnaného stavu. Hostia sa nakoniec dočkali druhého gólu, ktorý prišiel v tretej tretine. Rýchly brejk a následná pohotová strela DENISA MARKUŠA, ktorý mieril presne. Asistencia: Martin Lenďák.
     
    13:10
    Košice dali gól!
    Stav sa nám opäť mení po tom ako hostia využívajú presilovku o dvoch hráčov. Dalo by sa povedať, že to bola priam ukážková hra presilovky o dvoch hráčov, ktorú Košice naplno využili. Na začiatku to síce vyzeralo zaujímavo, no potom sa východniari v pásme ustáli, súpera dostali pod tlak z čoho pramení dorážka DALIBORA MIKULU, ktorý do odkrytej časti brány nezaváhal. Asistencie: Ivan Fedorko, Branislav Pavúk.
     
    09:56
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pred pár sekundami sa domáci dostali do jednogólového vedenia, no stav sa nám opäť mení. Liptáci sa dostali do ďalšieho brejku, na pravej strane súhra hráčov v bielych dresoch zavŕšená strelou IVAN BREZNIAK, ktorý mieril presne. Asistencia: Martin Marcinko.
     
    09:26
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Úvodný gól dnešného stretnutia vážení športoví priatelia. Liptáci sa dostali do útočného pásma. Na modrej mal dostatok času TOMÁŠ PIDA, ktorý nahodil puk pred bránu, tam však tečom nedal šancu brankárovi PATRIK ŠTEVULIAK, ktorý posiela puk za jeho chrbát. Asistencia: Tomáš Pida, Patrik Oško.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 10. Števuliak (Pida, Oško), 10. Brezniak (Marcinko) – 14. Mikula (Fedorko, Pavúk), 44. Markuš (Lenďak), 60. Markuš (Lenďák)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kelčík – Bača, Danko, Janček, Lištiak, Števuliak, Sukeľ, Marcinko, Škandera, Brezniak, Janči, Kučera, Pida, Furdek, Kabáč, Potocký, Oško, Žiak, Niňaj.
    HC Košice: Rusňák – Zikmund, Briják, Lenďák, Borecký, Markuš, Drábik, Pavúk, Varga, Stupeň, Kaszonyi, Buraľ, Černák, Fedorko, Mikula, Schnelly, Socha, Hrivňák, Dimun, Pribula.

    Rozhodca: Orolin, Šoltés, Snášel

    Diváci: 50