Getafe – Sociedad 2:2 (kon.) | Villarreal – Almería 2:0 (kon.) | Levante – Barcelona 1:1 (kon.)
Atlético Madrid – Sevilla 1:1 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
1:1 (1:0)
FC Sevilla
Nedeľa 19.01.2014, 21:00 • Estadio Vicente Calderón, Madrid (Španielsko) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto zápasu boli futbalisti hosťujúcej Sevilly o niečo aktívnejší ako v prvom polčase a napokon sa svojim výkonom vyrovnali dobre známemu Atléticu Madrid. V 71. minúte padol pre domácich osudový moment, keď hlavný rozhodca Alejandro Hernández nariadil po faule Juanfrana pokutový kop. Ten v 73. minúte premenil hosťujúci Ivan Rakitič, ktorý svojou delovkou priniesol zápas do vyrovnaného výsledku 1:1.

    Oba tímy si po dnešnom výkone pripisujú do tabuľky po jednom bode. Atlético teda stále ostáva na druhej priečke tabuľky o skóre za Barcelonou, ktorá dnes tiež remízovala proti Levante.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov španielskej Primera División.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:55:58)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    V závere zápasu mali domáci k dispozícii rohový kop na pravej strane, ktorý zahrával Raúl García. Jeho projektil však futbalisti Sevilly odhlavičkovali do bezpečia.
     
    90+3
    Futbalisti domáceho Atlética Madrid sa očividne snažia skórovať ešte jeden gól, no defenzíva hosťujúcej Sevilly je jasne proti a bráni sa naozaj veľmi dobre a obetavo.
     
    90+2
    Po dobrom centri od Raúla Garcíu na pravej strane sa k lopte v centrálnej časti dostal Diego Costa, no hlavný rozhodca mu na jeho prifilmované spadnutie na trávnik ani tentokrát nenaletel a pokutový kop neodpískal.
     
    90+1
    Po dobrom centri od Sosu sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Diego Costa, no jeho projektil napokon skončil len vysoko nad bránou gólmana Beta.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú až štyri minúty!
     
    90
    Hosťujúci hráč Gameiro obdržal žltú kartu za zbytočné protesty na stranu hlavného rozhodcu.
     
    89
    Hosťujúci Alberto Moreno obdržal za tvrdý faul – prišliapnutie členka na domáceho Raúla Garcíu pomerne prísnu červenú kartu. Následne sa v strede ihriska odohrala menšia slovná potýčka spolu so strkanicami, po ktorej sú pri lopte domáci futbalisti.
     
    88
    Domáci tréner Simeone posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Kokeho nastupuje do hry oddýchnutý Sosa.
     
    87
    Domáci Rodríguez sa dostal k lopte v centrálnej časti pred gólmanom Betom, no napokon sa previnil útočným faulom na Fazia, po ktorom sú pri lopte hostia.
     
    86
    Rohový kop z ľavej strany odišiel zahrávať domáci Gabi, no jeho nepresný center napokon skončil len za bránou hosťujúcej Sevilly. Beto teda zasahovať nemusel.
     
    86
    Diego Costa opäť skvele zakončoval z hranice hosťujúceho pokutového územia, no jeho projektil zblokoval na rohový kop pozorný Fernando Navarro.
     
    85
    Koke sa dostal k zakončeniu na ľavej strane, no jeho projektil napokon skončil len na kopačkách pozorného Marina, ktorý loptu v poslednej chvíli odkopol do bezpečia.
     
    84
    Hosťujúci tréner Unai Emery posiela na trávnik aj tretie a zároveň posledné striedanie. Namiesto Baccu nastupuje na trávnik oddýchnutý Reyes.
     
    83
    Domáci futbalisti majú loptu vo svojej moci pred hosťujúcim pokutovým územím, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no sevillská defenzíva je jasne proti.
     
    82
    Z pravej strany dobre zakončoval domáci Turan, no jeho tvrdý strieľaný center napokon skončil len tesne vedľa hosťujúcej brány. Beto teda zasahovať nemusel.
     
    81
    Na rad prichádza prvé striedanie domáceho Atlética Madrid. Namiesto strelca gólu Davida Villu nastupuje do hry oddýchnutý Rodríguez.
     
    80
    Godín sa dostal k lopte na pravej strane, následne dobrou prihrávkou našiel Gabiho, no túto dvojicu od lopty bez problémov odstavil aktívny hosťujúci obranca Fernando Navarro.

    Góly: 18. David Villa – 73. Rakitič (pen.)

    Karty:   71. Juanfran (MAD), 72. Gabi (MAD) – 13. Pareja (SEV), 90. Gameiro (SEV)   89. Alberto Moreno (SEV)


    Atlético Madrid: Courtois – Miranda, Juanfran, Filipe Luis, Godín, Gabi, Raúl García, Turan, Koke (88. Sosa), David Villa (81. Rodríguez), Diego Costa
    Náhradníci: Aranzubia – Adrián, Rodríguez, Alderweireld, Guilavogui, Javi Manquillo, Sosa

    FC Sevilla: Beto – Fernando Navarro, Pareja (46. Gameira), Fazio, Daniel Carriço, Coke, Alberto Moreno, Rakitič, Iborra, Vitolo (64. Marin), Bacca (84. Reyes)
    Náhradníci: Javi Varas – Marin, Cristóforo, Trochowski, Jairo Samperio, Gameiro, José Antonio Reyes

    Rozhodca: Alejandro Hernández – Javier Aguilar, Manuel Aboy