Udinese – Lazio 2:3 (kon.) | Bologna – Neapol 2:2 (kon.) | CFC Janov – Inter 1:0 (kon.)
Bergamo – Cagliari 1:0 (kon.) | Catania – Fiorentina 0:3 (kon.) | Chievo – Parma 1:2 (kon.)
Sassuolo – Turín 0:2 (kon.) | AC Miláno – Hellas Verona 1:0 (kon.)
koniec
Bologna FC
2:2 (1:0)
SSC Neapol
Nedeľa 19.01.2014, 15:00 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Zápas sa nám napokon skončil remízou 2:2 a vzhľadom ku vývoju hry s ňou misa byť domáci nadmieru spokojní. V prvom polčase sme videli vyrovnanú hru, ale o čosi viac mali z hry hostia. Gól avšak strelili v 37.minúte zásluhou Bianchio domáci a po polčase viedli 1:0. Druhý polčas sa niesol v jasnej réžii hráčov hostí. Na domáci tlačil ia tlačili a dokázali gólmi Higuaína (11m) a Callejóna otočiť stav zápasu na 1:2. Lenže, domáci sa nevzdali a naplno zabrali v nadstavenom čase a po druhom góle Bianchio sa radovali z vyrovnania. Viac sa už neudialo a tak sa zápas skončil remízou 2:2, ale víťazstvo si dnes hostia určite zaslúžili, lenže hrá sa na góly a nie na šance.

    Mne už neostáva nič iné ako Vám zaželať príjemný zvyšok večera a úspešný štart do pracovného týždňa. Lúči sa s Vami Miroslav Revaj. Dovidenia pri ďalších prenosoch. (17:02:45)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    V závere nadstaveného času majú loptu domáci a nikam sa už nehrnú. Všetko nasvedčuje tomu, že zápas už skončí remízou.
     
    90+2
    Žltú kartu dostává Fernández (SSC Neapol).
     
    90+1
    Bologna dala gól! Tak to je neuveriteľné! Domácim sa podarilo v závere zápasu vyrovnať na 2:2. Celý druhý polčas sa len bránili, stratil svoj náskok, avšak sa nevzdali a do poslednej chvíle bojovali, čoho výsledkom je tento gól na 2:2. Nenápadný center do 16-tky hostí sa dostal na vzdialenú tyč, kde stál domáci BIANCHI, ktorý dáva svoj druhý gól v zápase a je tak vyrovnané.
     
    90+
    Nadstavujú sa ešte 3 minúty.
     
    90
    Už nám bežia posledné chvíle riadneho hracieho času. Domáci pri lopte a všetko už vrhajú do útoku.
     
    88
    Domáci spravili chybu v kombinácii a pred 16-tkou hostí loptu stratili. Hostia sa však už nikam neponáhľajú. Zvolili postupný a pomalý útok. Domáci ich napádajú, ale loptu nemôžu získať.
     
    87
    Hostia teraz pekne vycvičili domácu obranu, za loptu sa následne hnal autor gólu na 1:1 Higuaín, ale v jeho snahe ho zastavil ofsajd. Domáci tak zadarmo získali loptu a musia sa snažiť dostať pred bránu hostí.
     
    85
    Oslabení domáci sa teraz nemôžu dostať ku lopte. Hostia sa s ňou hrajú na svojej polovičke. Domácim ju nechcú ani na chvíľu požičať. Domácim sa ta čas na vyrovnanie už veľmi kráti.
     
    84
    Domáci Kone teraz pekne zavaril domácim, ktorý potrebujú streliť gól, ale budú ho musieť streliť len v počte 10 hráčov. Neudržal nervy na uzde, zákerne odzadu fauloval, uvidel tak druhú žltú kartu v zápase a to sa rovná karte červenej.
     
    83
    Domáci sa teraz zmocnili lopty, ale nedarí a im ohroziť bránu hostí. Hostia ich dobre vytáčajú ďaleko od svojej brány. Uvidíme, či ešte uvidíme nejaký gól v tomto zápase.
     
    82
    Striedanie v tíme Bologna FC: z ihriska odchádza Morleo, prichádza Acquafresca.
     
    81
    Hostia sú opäť pri lopte a domáci sa ku nej ani nemôžu dostať. Hostia však zvolili kombináciu na svojej polovičke a dopredu sa už moc nehrnú. Domáci ich tak musia vysoko napádať, ale loptu sa im nedarí získať.
     
    80
    Neapol dal gól! Hostia dávajú svoj druhý gól v tomto polčase, čo znamená, že sa im podarilo zápas otočiť na 2:1 z ich pohľadu. Hostia začali útok prakticky od svojej brány, postupne sa dostali až do 16-tky domácich, kde sa lopta dostala na kopačku CALLEJÓNA, ktorý peknou prízemnou strelou ku tyči prekonal bezmocného domáceho brankára.
     
    79
    Striedanie v tíme Bologna FC: z ihriska odchádza Pérez, prichádza Christodoulopoulos.
     
    78
    Domáci po veľmi dlhej dobe sa dostali dopredu a strelu vyslal Koné, ktorému strela však moc nesadla a jeho pokus len preletel vysoko ponad bránu hostí.
     
    75
    Mertens to vie aj individuálne, presvedčil nás o tom svojim pekným únikom cez dvoch hráčov domácich, ale s tým tretím si už neporadil a ten mu vystavil stopku. Domáci majú loptu, ale dopredu sa moc nehrnú.
     
    74
    Roh pre domácich moc veľké nebezpečenstvo neznamenal a domáca obrana loptu odkopla preč. v útoku však aj naďalej ostávajú hostia.

    Miroslav Revaj

    Góly: 37. Bianchi, 90+1. Bianchi – 63. Higuaín (pen.), 80. Callejón

    Karty:   44. Pérez (BOL), 57. Bianchi (BOL), 58. Kone (BOL), 62. Garics (BOL), 65. Pazienza (BOL) – 15. Albiol (NEA), 90+2. Fernández (NEA)   84. Kone (BOL)


    Bologna FC: Curci – Antonsson, Natali, Cherubin – Garics, Kone, Pérez, Pazienza – Morleo, Diamanti, Bianchi.
    Náhradníci: Agliardi, Stojanović – Crespo, Krhin, Laxalt, Della Rocca, Christodoulopoulos, Acquafresca, Cristaldo, Mantovani, Moscardelli, Sörensen.

    SSC Neapol: Cabral – Maggio, Albiol, Fernández, Réveillére – Callejón, Inler, Džemaili, Panděv, Mertens – Higuaín.
    Náhradníci: Colombo, Baranovsky – Britos, Cannavaro, Hamšík, Armero, Insigne, Radošević, Zapata.

    Rozhodca: Damato – Crispo, Preti