Čerepovec – Čeljabinsk 4:6 (kon.) | Jaroslavľ – Metallurg Magnitogorsk 3:1 (kon.) | S.Moskva – D. Moskva 0:6 (kon.)
Dinamo Minsk – Novgorod 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:3 (kon.) | Doneck – Kazaň 1:2 (kon.)
Záhreb – Viťaz 4:2 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
0:6 (0:3, 0:1, 0:2)
Dynamo Moskva
Nedeľa 29.12.2013, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:30
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Hostia stále nemajú dosť a kompletizujú poltucet v sieti domáceho tímu! Karpov si spravil z domácich obrancov kužele a prenechal puk do prázdnej brány pre KONSTANTINA VOLKOVA, ktorý nemal problém zvýšiť na 6:0. Asistencia: Maxim Karpov.
     
    52:16
    Dinamo Moskva dalo gól!
    A hosťom sa predsa len podarilo po piaty krát skórovať! O tento gól do úplne odkrytej brány sa postaral KONSTANTIN GLAZAČEV. Asistencia: Maxim Solovjov.
     
    28:39
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Dominik Graňák vystrelil od modrej, ale Ivanov vyrazil strelu len pred seba, kde k puku dokorčuľoval MAXIM PESTUŠKO poslal ho do prázdnej brány! Asistencie: Dominik Graňák, Konstantin Gorovikov.
     
    19:53
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Hrubá chyba domáceho obrancu, ktorému vo vlastnom pásme pri rozohrávke odskočil puk od čepele, hosťujúci DENIS MOSAJLOV si to veľmi rýchlo všimol, prevzal puk a v samostatnom nájazde si vychutnal Glassa. Bez asistencie.
     
    16:10
    Dinamo Moskva dalo gól!
    A je to 2:0! JURIJ BABENKO vzal domácemu obrancovi na modrej puk a prudkou strelou zápästím pod brvno pridáva druhý gól Dinama. Bez asistencie.
     
    13:42
    Dinamo Moskva dalo gól!
    A hostia sa dostávajú do vedenia. Dinamo dokázalo vyťažiť z minima maximum a ALEXANDER RJAZANCEV prestrelil všetko čo mu stálo v ceste. Asistencie: Filip Novák, Denis Kokarev.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 14. Rjazancev (Novák, Kokarev), 17. Babenko, 20. Mosajlov, 29. Pestuško (Graňák, Gorovikov), 53. Glazačev (Solovjov), 54. Volkov (Karpov)


    Spartak Moskva: Ivanov (Glass) – Quint, Sergejev, Mamkin, Bodrov, Kulik, Grišin, Želdakov, Několenko – Špirko, Andreson, Wandell – Krutov, Junkov, Kozlov – Kvaša, Lemtjugov, Tolužakov – Nikulin, Volkov I., Pešechonov
    Dynamo Moskva: Šaryčenkov (Lazušin) – Graňák, Višněvský, Jalasvaara, Solovjov, Novák, Rjazancev, Barancev, Korjagin – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Cvetkov, Babenko, Glazašev – Novák, Kokarev, Mosaljov – Karpov, Ďugin, Volkov K.

    Rozhodca: Alexej Anisimov, Vjačeslav Bulanov – Alexandr Zacharenkov, Alexandr Sadovnikov.