Nemecko U20 – USA U20 0:8 (kon.) | Nórsko U20 – Švédsko U20 0:10 (kon.)
koniec
Nemecko U20
0:8 (0:2, 0:4, 0:2)
USA U20
Nedeľa 29.12.2013, 15:00 • Malmö Isstadion • Majstrovstvá sveta do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:14
    Ďalšia presilovka USA, odchádza Frederik Tiffels.
     
    53:45
    USA dalo gól!
    Reich kapituluje aj po druhýkrát. Ďalší gól Američanov strieľa po dobrej prihrávke z ľavého kruhu, keď sa obtočil okolo brány Shore VINCE HINOSTROZA, ktorý dostal puk priamo pred Reicha. Zakončiť do brány už nebolo preňho žiadny problém. Asistencie: Quentin Shore.
     
    52:38
    Nemecko prežilo oslabovku!
     
    50:38
    Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Wagner.
     
    50:05
    USA dalo gól!
    Gól STEVENA SANTINIHO je tým 11. spomínaným streleným v presilovkách, gólom do ľavého rohu Reichovej brány strelou od modrej upravuje skóre na 7:0! Asistencie: Matt Grzelcyk, Nicolas Kerdiles.
     
    49:07
    Nemecko tlačí asi najviac v tomto zápase, na trestnú lavicu však odchádza Neuebauer po tom, čo sa Fasching rútil pri prečíslení sám na Reicha a mladý Nemec zatiahol ručnú brzdu.
     
    44:39
    Matteau dostal od Zieglera tvrdý úder päsťou do tváre, prvý však provokoval Američan. Obaja hrubosť.
     
    Do nemeckej brány v tretej tretine smerujú kroky Kevina Reicha! V prestávke tak nastala výmena.
     
    33:58
    USA dalo gól!
    Ďalší gól z presilovky, tentoraz od MATTA GRZELCZYKA, ktorý tak isto ako pred chvíľkou Barber strieľa gól z medzikružia, keď vymietol ľavý horný roh brány. Asistencie: Riley Barber.
     
    33:19
    Ďalšie vylúčenie. Klöpper odchádza za hákovanie a Kammerer následne tiež. Dvojminútová presilovka 5 na 3 pre USA!
     
    31:47
    USA dalo gól!
    Ďalší presilovkový gól – číslo 9! RILEY BARBER, kapitán USA, dostal prihrávku od modrej z hokejky Grzelcyka, prevzal si puk na ľavom krídle, prešiel s ním bližšie do stredu, aby odtiaľ nechytateľne vypálil. Asistencie: Marr Grzelcyk.
     
    30:36
    Saeftel odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    23:26
    USA dalo gól!
    Už dvojbodový VINCE HINOSTROZA strieľa svoj druhý gól na tomto turnaji. Po jednej asistencii z dneška pridáva aj gól, ktorý strelil po krížnej prihrávke na ľavý kruh odkiaľ tvrdo bez prípravy vystrelil priamo nad Kleinovu vyrážačku. Asistencie: Adrew Copp.
     
    22:21
    USA dalo gól!
    Gól na seba nenechal dlho čakať, po prihrávke z ľavého kruhu na obrancu WILLA BUTCHERA, ktorý strelou švihom vymietol ľavý horný roh Kleinovej brány Američania zvyšujú už na 3:0! Asistencie: Jack Eichel, Adam Erne.
     
    21:43
    Vyzerá to na ďalšie vylúčenie! Ziegler odchádza za hákovanie.
     
    20:12
    Až 5 minútová presilovka USA po vylúčení Draisaitla do konca zápasu.
     
    20:12
    Copp odchádza po svojich, už vyzerá menej otrasený ako bol. Draisaitl dostáva ale 5+ DKZ! To bude obrovská strata pre Nemecko.
     
    20:11
    Draisaitl tvrdo narazil na mantinel Coppa, ten ostáva ležať na ľade!
     
    17:44
    Za nedovolené bránenie odchádza na trestnú lavicu Santini.
     
    11:56
    USA dalo gól!
    Tak napokon predsa. Tri sekundy pred návratom Tiffelsa dostal prihrávku krížom z ľavého kruhu na pravý NICOLAS KERDILES, ktorý tak ako pred chvíľou z prvej bez prípravy strieľa. Tentoraz však aj cez Kliena, už je to 2:0! Asistencie: Vince Hinostroza.
     
    09:59
    Po komerčnej prestávke si zahrajú Američania ďalšiu presilovku, sekanie a Frederik Tiffels von.
     
    08:09
    USA dalo gól!
    HUDSON FASCHING strieľa prvý gól tohto stretnutia! Nakorčuľoval si z pravého krídla, dostal puk na modrej, prešiel až do medzikružia, odkiaľ švihom vystrelil. Jeho strela aj na počudovanie svojich spoluhráčov prešla až za Kleina! Asistencie: Andrew Copp, Drady Skjei.
     
    06:31
    Nemecko v plnom počte, Klein sa teraz predviedol niekoľkými dobrými zákrokmi, keď najprv vykryl strelu od modrej a následne aj dorážky tesne v jeho blízkosti! USA boli blízko ku gólu!
     
    05:17
    Prvýkrát v zápase bude hrať presilovku aj USA, na trestnú odchádza Dominik Tiffels za úder lakťom.
     
    01:44
    Zatiaľ ani sekunda strávená v pásme Američanov, táto presilovka zatiaľ Nemcom nevychádza. Avšak prichádza trest pre USA v podobe príliš veľa hráčov na ľade – presilovka minútu a 22 sekúnd o dvoch hráčov!
     
    01:06
    Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Američan Kerdiles.

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 9. Fasching (Copp, Skjei), 12. Kerdiles (Hinostroza), 23. Butcher (Eichel, Erne), 24. Hinostroza (Copp), 32. Barber (Grzelcyk), 34. Grzelcyk (Barber), 51. Santini (Grzelcyk, Kerdiles), 54. Hinostroza (Shore)


    Nemecko U20: Klein (Reich) – Bender, D.Tiffels, Saeftel, Möser, Botzenhardt, Wagner – Tuomie, Draisaitl, Kahun – Laub, Eisenschmid, F.Tiffels – Ziegler, Kammarer, Filin – Neugebauer, Klöpper
    USA U20: Stolarz (Gillies) – Skjei, Carrick, Butcher, Santini, McCoshen, Grzelcyk, Slavin – Barber, Kerdiles, Stepan – Eichel, Erne, Hartman – Copp, Fasching, Matteau – Hinostroza, Dipauli, Shore

    Rozhodca: M. Linder (SWE), D. Piccott (CAN) – J. Saha (FIN), R. Tosenovjan (CZE)