Manchester City – Tottenham 6:0 (kon.) | Cardiff – Manchester United 2:2 (kon.)
koniec
Manchester City
6:0 (3:0)
Tottenham Hotspur
Nedeľa 24.11.2013, 14:30Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Manchester city dal gól! Milner poslal dopredu fantastický pas, ktorý Vertonghen podbehol a dovolil JESUSOVI NAVASOVI dostať sa do brejku 1 na 1. Španiel si už poradil s brankárom Llorisom a strelou k žrdi zrejme definitívne uzatvára skóre stretnutia.
     
    56
    Manchester city dal gól! Už je to len otázka skóre, domáci totálne rozoberajú súpera aj naďalej! Ďalšia chyba v strede obrany hostí, lopta kolmicou od Tourého prešla na ALVARA NEGREDA, ktorý si pohodlne poradil s Dawsonom a prudkou strelou k žrdi pridáva svoj prvý gól v zápase.
     
    51
    Manchester city dal gól! Kanonáda nekončí, ešte na vlastnej polovici si Touré narazil s Negredom, poľahky prešiel do úniku pred brankára, kde ešte našiel presnou nahrávkou SERGIA AGUERA. Argentínčan už odkrytú bránu v behu nemal problém trafiť a zvyšuje vedenie ďalším zásahom.
     
    41
    Manchester city dal gól! Útly Argentínčan sa predsa len dočkal a to ešte v prvom polčase! Jesus Navas mu naservíroval z pravej strany perfektnú loptu po zemi, ktorú SERGIO AGUERO jemným tečom poslal do siete za chrbát bezmocného Llorisa presne k žrdi.
     
    35
    Manchester city dal gól! OFenzívna šmršť domácich po ľavej strane neutícha, Nasri skvele našiel Aguera, ktorý si loptu spracoval vo vápne, ale zblízka len mieril do Llorisa. Projektil sa ešte odrazil k Alvarobi Negredovi, ktorý mal pred sebou odkrytú bránu, ale aj dvoch obrancov na čiare. Napokon aj so šťastím a teči SANDRA oboch prestrelil a zvyšeuje vedenie. Napokon to bol vlastný gól pripísaný Sandrovi.
     
    1
    Manchester city dal gól! Neskutočne rýchle vedenie domácich! Lloris malú domov odkopol zle, Aguero loptu vypichol a už on po ôsmich sekundách ohrozil bránu. Strelu ešte brankár vyrazil, ale len pred JESUSA NAVASA, ktorý v 12. sekunde otvára skóre stretnutia nádherným centrom, ktorý zapadol od žrde do siete!

    Góly: 1. Jesus Navas, 35. Sandro (vla.), 41. Aguero, 51. Aguero, 56. Negredo, 90+2. Jesus Navas

    Karty:   44. Yaya Touré (MC) – 22. Sandro (TOT), 37. Vertonghen (TOT)


    Manchester City: Pantilimon – Zabaleta, Clichy, Demichelis, Nastasič, Fernandinho, Jesus Navas, Toure (K), Negredo, Nasri, Aguero.
    Tottenham Hotspur: Lloris – Walker, Vertonghen, Dawson (K), Kaboul, Paulinho, Lennon, Sandro, Holtby, Lamela, Soldado.

    Rozhodca: Howard Webb