Livorno – Bergamo 1:0 (kon.) | Hellas Verona – Cagliari 2:1 (kon.) | Sampdoria – Sassuolo 3:4 (kon.)
Lazio – CFC Janov 0:2 (kon.) | Udinese – Inter 0:3 (kon.) | Turín – AS Rím 1:1 (kon.)
koniec
Sampdoria Janov
3:4 (1:0)
U.S. Sassuolo Calcio
cz Nedeľa 03.11.2013, 15:00Talianska Seria A
     
    88
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Miska vah se tak znovu přelévá na stranu hostů. DOMINICO BERARDI proměnil bezpečně i druhý pokutový kop a završil tak hattrick.
     
    81
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné. Sampdorie se i v oslabení vzepřela nepřízni osudu a dohnala dvoubrankové manko! centr přistál na hlavě Petagny, který míč poslal hlavou pouze nad sebe. Na padají míč si počkal LORENZO DE SILVESTRI, který ho nekompromisně z voleje poslal do branky soupeře!
     
    65
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Domácí ještě vykřesali jiskřičku naděje. Útočník EDER EDER dostal dostatek prostoru ve vápně soupeře a sice až napodruhé ale přece dokázal překonat hostujícího brankáře.
     
    63
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Fotbalisté Sassuola přidávají další branku. ANTONIO FLORO FLORES dostal nádhernou přihrávku mezi obránce a svůj samostatný únik zakončil přesnou střelou podél vyběhnuvšího brankáře da Costy.
     
    52
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Hosté během dvou minut zcela otáčejí průběh zápasu. DOMENICO BERARDI vystřelil přesně do protipohybu brankáře da Costy a bezpečně tak proměňuje pokutový kop.
     
    49
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Hosté se vlemi brzy ve druhé půli dočkali srovnání! Centr z levé strany propadl přes chybujícího obránce Costu přesně k DOMENICOVI BERARDIMU, který si nejdříve posunul míč hlavou před sebe a následně ho nechytatelně poslal z blízkosti do branky domácích.
     
    20
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Domácí naložili s následnou standardní situací, jak nejlépe mohli. Centr do šestnáctky poslal Gastaldello hlavou ještě na lépe postaveného NICOLA POZZIHO, který z blízkosti zatloukl míč do sítě Sassuola.

    Dominik Rejthar

    Góly: 20. Pozzi, 65. Eder, 81. De Silvestri – 49. Berardi, 52. Berardi (pen.), 63. Floro Flores, 88. Berardi (pen.)

    Karty:   11. Gastaldello (SMD), 18. Costa (SMD) – 19. Berardi (SAS), 77. Antei (SAS)   51. Costa (SMD)


    Sampdoria Janov: Da Costa – Mustafi, Gastaldello, Costa – De Silvestri, Obiang, Gentsoglou, Krstičić (66. Soriano), Gavazzi (78. Wszolek) – Eder, Pozzi (75. Petagna).
    Náhradníci: Fiorillo – Berardi, Palombo, Regini, Fornasier, Renan, Rodríguez, Wszolek, Soriano, Bjarnason, Eramo, Petagna.

    U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – Antei, Bianco, Acerbi – Gazzola (87. Farias), Magnanelli, Marrone, Masucci (64. Missiroli), Longhi – Berardi, Floro Flores (74. Alexe).
    Náhradníci: Pomini, Rosati – Pucino, Marzorati, Rossini, R. Ziegler, Missiroli, Laribi, Kurtić, Chibsah, Alexe, Farias.

    Rozhodca: Tagliavento – Rocca, Iannello