Neustadt – Austria 0:3 (kon.)
koniec
SC Wiener Neustadt
0:3 (0:2)
FK Austria Viedeň
cz Nedeľa 03.11.2013, 16:30 • Wiener Neustädter Stadion, Wiener Neustadt • Rakúska Bundesliga
     
    47
    Austria právě vstřelila branku!
    ROMAN KIENAST se stává hrdinou utkání docílil čistého hatricku. Centrovaný míč letěl z před branku jeden z domácích zasáhl tak nešťastně, že míč našel přesně hlavu hostujícího útočníka. Pomezní rozhodčí nejprve mávl ofsajd, ale po konzultaci s hlavním byla branka uznána.
     
    38
    Austria právě vstřelila branku!
    K pokutovému kopu se postavil ROMAN KIENAST. Jeho střela mířila do levého horního rohu, brankář Siebenhandl si vybral přesně opačnou stranu.
     
    8
    Austria právě vstřelila branku!
    Murg se dostal do vápna, došel téměř k brankové čáře, odkud hledal na druhé tyči nabíhajícího spoluhráče, obrana však pas zablokovala. Míč se odrazil před volného ROMANA KIENASTA, který musel trefit jen volný prostor v brance domácích.

    David Sochor

    Góly: 8. Kienast, 38. Kienast (pen.), 47. Kienast

    Karty:   34. Pichlmann (WIE), 41. Pollhammer (WIE), 52. Rauter (WIE) – 45+1. Leovac (AUV), 77. Mader (AUV), 90. Ramsebner (AUV)   35. Vollnhofer (WIE) – 51. Holland (AUV)


    SC Wiener Neustadt: Vollnhofer – Wallner, Pollhammer, Martschinko, Sereinig, Stangl, Mimm, Berger (68. Schöpf), Rauter, Dobras (37. Siebenhandl), Pichlmann (71. Fröschl).
    Náhradníci: Maderner, Siebenhandl, Fröschl, Freitag, Mally, Witteveen.

    FK Austria Viedeň: Lindner – Ortlechner, Ramsebner, Koch, Leovac (80. Horvath), Mader, Murg (65. Suttner), Simkovic (69. Dilaver), Holland, Royer, Kienast.
    Náhradníci: Hosiner, Suttner, Horvath, Okotie, Dilaver, Rotpuller.

    Rozhodca: Schüttengruber – Riedel, Kühr