Žižkov – Pardubice 2:0 (kon.) | Varnsdorf – Třinec 3:1 (kon.) | Hr. Králové – Zlín 2:0 (kon.)
koniec
FK Varnsdorf
3:1 (1:0)
FK Třinec
cz Nedeľa 03.11.2013, 14:00FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
     
    77
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se zaslouženě dočkali snížení. Málek našel přihrávkou TOMÁŠE MATOUŠKA, který z 20 metrů propálil vše co mu stálo v cestě. Fendrich se marně natahoval po jeho střele – 3:1.
     
    57
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Rychlou akci předvedl útok ve složení Volf – Breite – Mikinič. Volf nejprve ve vápně našel Mikiniče, který se pokusil o technickou střelu do proti pohybu brankaře. Tu ještě Bruk vytěsnil. K míči se však dostal RADIM BREITE a v pohodě poslal míč do brány – 3:0.
     
    49
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ MIKINIČ si vzal míč na své kopačky a z hranice vápna vyslal nechytatelnou dělovku směrem na bránu. Jeho střela skončila v síti a rozjásala tribuny. Slovenský útočník ukázal, jak je fotbal jednoduchá hra – 2:0.
     
    20
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    A Domácí jdou do vedení. Po Schubertově nepodařeném pokusu o průnik se dostal k míči Rudnytskyy, jenž z hranice vápna poslal nadýchaný centr přímo na MARKA VOLFA, který poslal míč hlavou do sítě hostující brány – 1:0.

    Ondřej Dlask

    Góly: 20. Volf, 49. Mikinič, 57. Breite – 77. Matoušek

    Karty:   90. Mach (VDF)


    FK Varnsdorf: Fendrich – Zieris, Končal, Kouřil, Tvaroha – Breite (65. Jakobovský), Kotiš(K), Rudnytskyy (74. Mach) – Mikinič, Volf, Schubert (71. Daníček)
    FK Třinec: Bruk – Malík, Lisický, Čelůstka – Matoušek, Malíř, Málek, Motyčka(K), Rekish – Gulajev (81. Gavlák), Juřena (73. Čtvrtníček)

    Rozhodca: Marek – Hock, Antoníček

    Diváci: 624