Omsk – Nižnekamsk 4:2 (kon.) | Jekaterinburg – Metallurg Magnitogorsk 5:4 (1:0 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (po pr.)
Barys – Ufa 3:2 (kon.) | Čerepovec – Riga 0:1 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
A. Mytišči – Lev 0:4 (kon.) | S.Moskva – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 4:2 (kon.)
Dinamo Minsk – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Doneck – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Záhreb – Novokuzneck 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
5:4 (1:0, 3:2, 0:2 - 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Piatok 01.11.2013, 14:00 • Uralets, Jekaterinburg (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Avtomobilist Jekaterinburg.
    Rozhodujúci gól v samostatných nájazdoch si na svoje konto pripísal FJODOR MALYCHIN, ktorý zneškodnil gólmana Pečurskeho svojou delovkou z tesnej blízkosti.
     
    48:14
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Hostia napokon dokázali vyrovnať už v hre piatich na piatich! Po parádnej prihrávke z ľavej strany od Jana Kovářa sa k puku na pravom kruhu dostal DANIS ZARIPOV, ktorý svojou strelou z prvej prekonal bezmocného gólmana Kovářa zavŕšil tak svoj hetrik v dnešnom zápase!
     
    45:28
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Hostia dokázali vsietiť kontaktný gól! Malenkich zachytil nepresnú rozohrávku domácich hráčov a následne vysunul dopredu DANISA ZARIPOVA, ktorý si položil gólmana Kovářa na ľad a následne ho pekným dviháčikom bez problémov prekonal. Asistenciu si pripisuje Vladimir Malenkich.
     
    39:40
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Domáci predviedli poriadnu nepresnosť v rozohrávke od svojej brány a poslali Magnitogorsk do prečíslenia! V centrálnej časti sa k puku dostal Lee, ktorý prihrával na ľavé krídlo pred SERGEJA MOZJAKINA. Ten svojou delovkou z prvej prekonal bezmocného gólmana Jakuba Kovářa s veľkým prehľadom. Asistencie si pripisujú hráči Chris Lee a Ján Kovář.
     
    34:40
    Jekaterinburg dal gól!
    Hokejisti Jekaterinburgu predviedli ďalšiu parádnu kombináciu, po ktorej sú v trojgólovom vedení! Golyšev prevzal puk na pravom kruhu, obkorčuľoval hosťujúcu bránu a skvelou bekhendovou prihrávkou našiel ANDREHO DEVEAUXA, ktorý z dorážky bez problémov prekonal gólmana Pečurskeho! Asistencie si pripisujú hráči Anatolij Golyšev a Vasilij Strelcov.
     
    31:00
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Aj hostia sa napokon dokázali gólovo presadiť v prečíslení! Po skvelej prihrávke od Mozjakina z pravého krídla puk prešiel popod betón gólmana Kovářa priamo pred DANISA ZARIPOVA, ktorý svojou dorážkou bez problémov rozvlnil sieť v jekaterinburskej bráne. Asistenciu si pripiruje Sergej Mozjakin.
     
    27:23
    Jekaterinburg dal gól!
    Aj vystriedaný gólman Magnitogorsku – Pečurskij kapituloval v presilovej hre Jekaterinburgu. Domáci kapitán SERGEJ GUSEV sa dostal k zakončeniu na hranici pravého kruhu, kde svojou nekompromisnou delovkou zneškodnil dobre rozostavené betóny gólmana Pečurskijho. Asistenciu si pripisuje Igor Jemelejev.
     
    22:22
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci hokejisti využili svoju presilovú hru v hodine dvanástej! Po tvdej delovke od Lepista z pravej strany gólman Košečkin dokázal puk vyraziť naľavo od seba, no na následnú dorážku od ANTONA LAZAREVA nemal už žiadny nárok. Domáci útočník zasunul puk pomedzi betóny hosťujúceho gólmana. Asistenciu si pripisuje Sami Lepisto.
     
    06:45
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci sa po fantastickej útočnej kombinácii dostávajú do vedenia! K puku sa na ľavej strane dostal Černov, ten ho potiahol takmer za bránu Metallurgu, následne však neváhal a presne načasovanou prihrávkou našiel ANTONA LAZAREVA, ktorý tvrdou strelou z dorážky prekonal bezmocného gólmana Košečkina. Asistencie si pripisujú hráči Artjom Černov a Fjodor Malychin.

    Góly a asistencie: 7. Lazarev (Černov, Malychin), 23. Lazarev (Lepisto), 28. Gusev (Jemelejev), 35. Deveaux (Golyšev, Strelcov), rozh. náj. Malychin – 31. Zaripov (Mozjakin), 40. Mozjakin (Lee, Ján Kovář), 46. Zaripov (Malenkich), 49. Zaripov (Jan Kovář)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Farafonov) – Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepisto, Jegin, Antonov, Žuravljov – Lewandowski, Stewart, Jemelejev – Lazarev, Černov, Malychin – Demagin, Fjodorov, Krikunov – Golyšev, V. Strelcov, Deveaux – Arkalov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (23. Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Tereščenko, Malenkich, Chabarov, Metljuk, Ibragimov – Mozjakin, Zaripov, Jan Kovář – Šenfeld, Kazionov, Gulaš – Timkn, Brent, Potechin – Platonov, Malinovskij, Grigorenko.

    Rozhodca: Alexej Anisimov, Sergej Beljajev – Andrej Matjuša, Stanislav Pavlov

    Diváci: 5570