Omsk – Nižnekamsk 4:2 (kon.) | Jekaterinburg – Metallurg Magnitogorsk 5:4 (1:0 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (po pr.)
Barys – Ufa 3:2 (kon.) | Čerepovec – Riga 0:1 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
A. Mytišči – Lev 0:4 (kon.) | S.Moskva – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 4:2 (kon.)
Dinamo Minsk – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Doneck – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Záhreb – Novokuzneck 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
5:4 (1:0, 3:2, 0:2 - 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Piatok 01.11.2013, 14:00 • Uralets, Jekaterinburg (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V samostatných nájazdoch boli úspešnejší hokejisti domáceho Jekaterinburgu, za ktorých sa ako jediný presadil Fjodor Malychin. Za hostí mal ku gólu najbližšie Sergej Mozjakin, no ten trafil len ľavú žŕdku Kovářovej brány. Napokon v rozhodujúcom súboji Kovářovcov – Jakuba a Jána bol úspešnejší domáci gólman Jakub, ktorý svojim betónom zneškodnil svojho brata.

    Avtomobilist si po dobrom výkone pripisuje na svoje konto dva body, zatiaľčo Metallurg odchádza len s jedným bodom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:42:21)
     
    Koniec zápasu.
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Avtomobilist Jekaterinburg.
    Rozhodujúci gól v samostatných nájazdoch si na svoje konto pripísal FJODOR MALYCHIN, ktorý zneškodnil gólmana Pečurskeho svojou delovkou z tesnej blízkosti.
     
    Za Metallurg sa na ľad postavil Ján Kovář, ktorý predviedol fantastické kľučky, no napokon nedokázal prekonať svojho brata Jakuba Kovářa, ktorý predviedol skvelý zákrok svojim pravým betónom! (1:0)
     
    Domáci Demagin chcel prekvapiť gólmana Pečurskeho strelou pomedzi betóny, no napokon sa mu to nepodarilo. (1:0)
     
    Za hostí nastúpil na ľad Mozjakin, no ten napokon trafil len ľavú žŕdku Kovářovej brány! (1:0)
     
    Malychin ukázal svoje strelecké schopnosti a bez problémov prekonal gólmana Pečurskeho! (1:0)
     
    Danis Zaripov urobil príliš veľa kľučiek a puk mu z čepele ušiel len k ľavému betónu domáceho gólmana. (0:0)
     
    Začínať budú hostia, konkrétne trojgólový Danis Zaripov!
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Ani predĺženie neprinieslo naozajstného víťaza tohto zápasu. Počas päťminútového časového nadstavenia hry boli aktívnejší hokejisti domáceho Jekaterinburgu, no tí napokon nedokázali prekonať fantastického gólmana Pečurskeho, ktorý chytá naozaj bravúrne.

    Ktorý z dobre chytajúcich gólmanov bude v samostatných nájazdoch úspešnejší?
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    64:50
    Aj Jakub Kovář si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď vo svojej výstroji zachytil delovku od Antipina z pravej strany!
     
    64:37
    Pečurskij si na svoje konto pripísal ďalšie dobré zákroky, keď najskôr zblokoval delovku od Zaripova z pravej strany a následne vo svojej lapačke zachytil aj projektil od Viklunda od modrej.
     
    64:19
    Gusev pálil z ľavej strany, no jeho projektil napokon gólman Kovář videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji. Následne sa do útoku dostávajú domáci hokejisti.
     
    63:29
    Domáci sa dostali do skvelého protiútoku, no prihrávka od Černova na Malychina z pravej strany sa k svojmu adresátovi nedostala. Následne však spoza ľavého kruhu pálil Viklund, no gólman Pečurskij zachytil puk vo svojej lapačke po parádnom semafóre!
     
    62:59
    Lepisto zakončoval z pravej strany, pred bránou gólmana Pečurskeho clonil Lazarev, no ten napokon nedokázal nič zaujímavé vymyslieť a puk zblokoval len mimo hosťujúcej brány.
     
    62:12
    Hokejisti Jekaterinburgu sú v predĺžení mierne aktívnejší, no vo štvorici sa im nedarí vymyslieť podobné útočné kombinácie ako v plnom počte. Magnitogorsk sa veľmi dobre bráni.
     
    61:42
    Momentálne sme mohli vidieť mierne nepresnosti na oboch stranách, keď sa postavením mimo hry previnili najskôr hostia a v tejto chvíli aj domáci.
     
    61:17
    Domáci Černov potiahol puk do útočného pásma po pravej strane,no následne sa pošmykol a o puk prišiel. Následne sa do útoku snažia dostať hokejisti Magnitogorska.
     
    60:43
    Lepisto tvrdo pálil spoza kruhov, no jeho projektil napokon gólman Pečurskij videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    60:13
    V úvode predĺženia sa k puku dostali hokejisti hosťujúceho Metallurgu, ktorí sa snažia okamžite zaútočiť a prekvapiť tak gólmana Kovářa aj popiatykrát v dnešnom zápase.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V tretej tretine tohto zápasu ukázali hráči hosťujúceho Magnitogorsku svoj herný dôraz, keď sa dokázali dvoma gólmi Danisa Zaripova (ten zavŕšil hetrik v dnešnom zápase) dotiahnuť na svojich dnešných súperov. Výrazne treba pochváliť aj gólmana Pečurskeho, ktorý si dokázal udržať čisté konto v tretej tretine a zneškodnil aj tie najväčšie šance domácich hokejistov.

    Podarí sa jednému z tímov rozhodnúť o výhre v tomto zápase počas 5minútového predĺženia alebo uvidíme aj samostatné nájazdy?
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:56
    V závere tretej tretiny sa snaží domáci Lazarev niečo zaujímavé vymyslieť v útočnom pásme, no zatiaľ sa mu veľmi nedarí. Tento útočník Jekaterinburgu má už len príliš málo času.
     
    59:16
    Po peknej strele z pravej strany od Viklunda si gólman Pečurskij pripísal na svoje konto dobrý zákrok svojou lapačkou. Následne sa bude vhadzovať napravo od hosťujúcej brány.
     
    58:53
    Malychin nekompromisne pálil z medzikružia, kde urobil peknú otočku, no gólman Pečurskij skvele zapracoval svojimi betónmi, ktorými vyrazil puk do bezpečia k zadnému mantinelu.
     
    58:22
    Tréner Metallurgu Magnitogorsk si vyžiadal oddychový čas!
     
    58:21
    Hokejisti Magnitogorsku si mierne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a aj tentokrát sa previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred bránou gólmana Pečurskeho.
     
    57:31
    Stewart zachytil puk za bránou gólmana Pečurskeho, no po krátkej chvíli o neho prišiel. Jekaterinburg však stále ostáva v útočnom pásme, kde sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    56:55
    Grigorenko obdržal puk na ľavej strane, no následne ho nahodil len na zadný mantinel, kde sa k nemu dostali hokejisti Jekaterinburgu. Uvidíme, čo sa im podarí vymyslieť tentokrát.
     
    56:18
    Krikunov sa dostal k odrazenímu puku v strednom pásme a následne tvrdo zakončoval z medzikružia, no jeho delovku napokon úspešne zachytil pozorný gólman Pečurskij.
     
    55:55
    Antipin sa snažil s pukom pretlačiť cez stred, no napokon sa k nemu dostlai až traja hokejisti Jekaterinburgu, ktorí ho od puku bez problémov odstavili.
     
    55:16
    Hosťujúci Timkin tvrdo pálil z ľavej strany, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa domácej brány. Gólman Kovář teda tentokrát zasahovať nemusel.
     
    54:43
    Stewart sa natlačil s pukom pred bránu gólmana Pečurskeho a snažil sa zakončovať, no napokon bol neúspešný. Svojim bekhendovým zakončením trafil len betóny hosťujúceho brankára.
     
    54:16
    Demagin nekompromisne zakončoval z hranice ľavého kruhu, no gólman Pečurskij bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal s veľkým prehľadom zachytiť vo svojej lapačke.
     
    53:56
    Domáci sa opäť dostali do útoku, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Lepisto chcel zakončovať z pravej strany, no napokon bol odstavený pozorným Antipinom.
     
    53:15
    Trjamkin mohol poslať domácich do vedenia po skvelom samostatnom úniku, no napokon nedokázal zakončovať, keďže gólman Pečurskij mu puk vypichol svojou hokejkou"
     
    52:55
    Malychin sa dostal do skvelej gólovej šance, no napokon bol neúspešný, keďže v tesnej blízkosti pred bránou gólmana Pečurskeho mu puk skĺzol z čepele len k betónom gólmana hostí.
     
    52:26
    Z pravého kruhu tvrdo pálil domáci Viklund, no jeho delovku gólman Pečurskij videl dobre a puk vyrazil svojimi betónmi do bezpečia.
     
    51:56
    Krikunov sa dostal k zakončeniu v medzikruží, no jeho nedôraznú strelu z otočky videl gólman Pečurskij veľmi dobre a puk zachytil pod svojou lapačkou.
     
    51:24
    Hostia si mierne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa jasným zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Pečurskim.
     
    50:38
    Od modrej tentokrát tvrdo pálil Gusev, no gólman Pečurskij predviedol skvelý reflex, po ktorom zachytil puk vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    50:22
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď z pravej strany pálil Demagin, no gólman Pečurskij jeho strelecký pokus zblokoval naľavo od seba. Následne z dorážky zakončoval Malychin, no ten trafil len bočnú sieť hosťujúcej brány.
     
    49:43
    Z pravej strany tvrdo zakončoval hosťujúci Brent, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná pozorným Kovářom len tesne vedľa domácej brány.
     
    49:08
    Momentálne majú puk vo svojej moci hráči hosťujúceho Metallurgu Magnitogorsk, ktorí sa snažia niečo vymyslieť. Domáci Avtomobilist sa však zatiaĺ bráni veľmi dobre.
     
    48:14
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Hostia napokon dokázali vyrovnať už v hre piatich na piatich! Po parádnej prihrávke z ľavej strany od Jana Kovářa sa k puku na pravom kruhu dostal DANIS ZARIPOV, ktorý svojou strelou z prvej prekonal bezmocného gólmana Kovářa zavŕšil tak svoj hetrik v dnešnom zápase!
     
    47:50
    Mozjakin nadvakrát nekompromisne zakončoval z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Kovářa, ktorý puk bez problémov zneškodnil svojimi betónmi!
     
    47:15
    Hokejisti Jekaterinburgu sa vo svojom oslabení bránia veľmi dobre, no zatiaľ sa im nedarí podržať puk vo svojej moci. Hostia sa po krátkom vrátení sa do vlastnej obrannej tretiny vydali do útoku.
     
    46:47
    Chris Lee nekompromisne pálil spoza kruhov, no jeho delovka napokon trafila Antona Lazareva, ktorý ostáva ležať na ľade!
    Dúfajme, že bude v poriadku!
     
    46:05
    Hokejisti Magnitogorska si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za jasné podrazenie odchádza sadnúť obranca Jemelejev.
     
    45:28
    Domáci tréner si vyžiadal taktický oddychový čas!
     
    45:28
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Hostia dokázali vsietiť kontaktný gól! Malenkich zachytil nepresnú rozohrávku domácich hráčov a následne vysunul dopredu DANISA ZARIPOVA, ktorý si položil gólmana Kovářa na ľad a následne ho pekným dviháčikom bez problémov prekonal. Asistenciu si pripisuje Vladimir Malenkich.
     
    45:20
    Strelcov nekompromisne zakončoval z pravej strany, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Pečurskeho, ktorý puk úspešne zblokoval do bezpečia.
     
    44:39
    Demagin zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho delovku napokon gólman Pečurskij videl dobre a puk zblokoval svojimi betónmi k zadnému mantinelu. Následne oba tímy striedajú svoje herné formácie.
     
    43:53
    Z ľavého kruhu tentokrát zakončoval hosťujúci Jan Kovář, no jeho brat bol v strehu a puk zblokoval svojimi betónmi do bezpečia. Následne sú pri puku domáci hokejisti.
     
    43:18
    Malenkich nekompromisne zakončoval z ľavej strany, no gólman Kovář opäť ukázal svoje kvality, keď puk letiaci do pravého horného rohu jeho brány zblokoval svojou vyrážačkou do bezpečia!
     
    42:43
    Hokejisti Jekaterinburgu si mierne nerozumeli v rozohrávke a následne sa previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Kovářom.
     
    42:21
    Gólman Kovář si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Tentokrát svojou hokejkou zblokoval bekhendovú strelu od Zaripova, ktorý zakončoval po prihrávke od Antipina z ľavej strany.
     
    41:48
    Hosťujúci Potechin nahadzoval puk pred domácu bránu, kde však gólman Kovář dlho neváhal a pre istotu ho ukryl pod svojou lapačkou. Následne sa bude vhadzovať po Kovářovej ľavej ruke.
     
    41:16
    Gólman Kovář si na svoje konto pripísal hneď dva skvelé zákroky! Najskôr zneškodnil delovku do Antipina spoza pravého kruhu a následne aj projektil od Brenta z hranice medzikružia!
     
    40:48
    Mozjakin ukázal svoj herný dôraz na pravej strane, keď sa zbavil domáceho Guseva, no následne narazil na Trjamkina, ktorý ho od puku bez problémov odstavil.
     
    40:06
    V úvode tretej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní dostali hokejisti Metallurgu, ktorí sa okamžite vydali pred bránu gólmana Kovářa, kde chcú vsietiť kontaktný gól.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu bola už o niečo zaujímavejšia, keďže v nej padlo až päť gólov. V úvode boli oveľa aktívnejší hokejisti Jekaterinburgu, ktorí dokázali gólmi Antona Lazareva a Sergeja Guseva (presilová hra) zvýšiť svoj náskok už na tri góly. Následne za hostí znižoval Denis Zaripov na 3:1. Domáci sa však opäť dostali do trojgólového vedenia po premiérovom góle Andreho Deveauxa v 35. minúte. 19 sekúnd pred koncom druhej tretiny znižoval na 4:2 hosťujúci Sergej Mozjakin, ktorý ťažil zo skvelého prečíslenia.

    Podarí sa Magnitogorsku zdramatizovať priebeh tohto stretnutia v tretej tretine alebo si domáci svoj náskok už ustrážia?
     
    Dnešné stretnutie sleduje 5570 divákov.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:40
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Domáci predviedli poriadnu nepresnosť v rozohrávke od svojej brány a poslali Magnitogorsk do prečíslenia! V centrálnej časti sa k puku dostal Lee, ktorý prihrával na ľavé krídlo pred SERGEJA MOZJAKINA. Ten svojou delovkou z prvej prekonal bezmocného gólmana Jakuba Kovářa s veľkým prehľadom. Asistencie si pripisujú hráči Chris Lee a Ján Kovář.
     
    39:28
    Hosťujúci Metallurg Magnitogorsk sa dokázal v tomto oslabení ubrániť a momentálne je pri puku v útočnom pásme, kde sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    38:57
    Viklund zakončoval z pravého kruhu, no jeho delovku gólman Pečurskij videl veľmi dobre a puk vyrazil svojimi betónmi do bezpečia napravo od svojej brány.
     
    38:24
    Domácemu Jekaterinburgu sa v tejto presilovej hre zatiaľ veľmi nedarí. Hostia sa bránia naozaj veľmi dobre a nedávajú svojim súperom veľa šancí na zakončenie.
     
    37:50
    Antonov nekompromisne pálil spoza pravého kruhu, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná pozorným Malinovskym len tesne vedľa hosťujúcej brány. Následne sa hostia oslobodzujú vyhodením puku.
     
    37:26
    Jekaterinburg si opäť zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolený krosček odchádza sadnúť hosťujúci Milan Gulaš.
     
    36:45
    Hosťujúci Mozjakin tvrdo pálil z ľavej strany, no gólman Kovář sa stihol rýchlo premiestniť a puk zachytil vo svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavej ruke.
     
    36:16
    Defenzíva Magnitogorsku má momentálne poriadne problémy s útokom domáceho Jekaterinburgu. Lewandowski tvrdo pálil z tesnej blízkosti, no gólman Pečurskij puk napokon vyrazil pred seba. Následne chcel puk doraziť Demagin, no ani ten nebol úspešný.
     
    35:42
    Zaripov nekompromisne pálil z ľavej strany, no gólman Kovář bol aj tentokrát v strehu, keď sa stihol premiestniť k svojej pravej žŕdke a následne puk zblokoval na ochrannú sieť.
     
    35:20
    Brent tvrdo pálil z pravej strany, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná len vedľa Kovářovej brány. Jekaterinburský gólman však dlho neváhal a puk pre istotu ukryl pod svojou lapačkou.
     
    34:40
    Jekaterinburg dal gól!
    Hokejisti Jekaterinburgu predviedli ďalšiu parádnu kombináciu, po ktorej sú v trojgólovom vedení! Golyšev prevzal puk na pravom kruhu, obkorčuľoval hosťujúcu bránu a skvelou bekhendovou prihrávkou našiel ANDREHO DEVEAUXA, ktorý z dorážky bez problémov prekonal gólmana Pečurskeho! Asistencie si pripisujú hráči Anatolij Golyšev a Vasilij Strelcov.
     
    34:26
    Pečurskij si na svoje konto pripísal ďalšie dva dobré zákroky, keď najskôr zneškodnil delovku od Fjodorova z ľavej strane a následne si poradil aj s jeho strelou spoza kruhov.
     
    33:56
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu a ani jednému z tímov sa nedarí niečo zaujímavé vymyslieť. Vidíme skvelé predvedenia defenzív na oboch stranách.
     
    33:07
    Lewandowski ihneď po vyhratom vhadzovaní v útočnom pásme pálil z pravej strany, no jeho delovka napokon skončila len medzi betónmi gólmana Pečurskeho, ktorý opäť podržal Magnitogorsk nad vodou.
     
    32:59
    Kazionov zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho projektil bol napokon jedným z domácich obrancov zblokovaný len na zadný mantinel. Následne sa Jekaterinburg dostáva do útoku.
     
    32:22
    Jekaterinburg je opäť pri puku a snaží sa dostať do trojgólového vedenia. Metallurg je však poriadne rozbehnutý po prvom vsietenom góle a momentálne sa snaží útočiť.
     
    31:42
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď sa po krátkej prihrávke od Krikunova dostal do zakončenia Deveaux, no jeho delovka napokon trafila len dobre presunutého gólmana Pečurskeho!
     
    31:00
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Aj hostia sa napokon dokázali gólovo presadiť v prečíslení! Po skvelej prihrávke od Mozjakina z pravého krídla puk prešiel popod betón gólmana Kovářa priamo pred DANISA ZARIPOVA, ktorý svojou dorážkou bez problémov rozvlnil sieť v jekaterinburskej bráne. Asistenciu si pripiruje Sergej Mozjakin.
     
    30:26
    Lewandowski získal puk v útočnom pásme na ľavom krídle, no následne si mierne nerozumel s Stewartom a táto dvojica domácich hráčov o puk prišla. Do rýchleho útoku smerujú hostia.
     
    29:56
    Dvojica domácich útočníkov Černov a Malychin sa dostali do skvelej gólovej šance v prečíslení, no po peknej prihrávke od prvého menovaného druhý menovaný trafil len priestor vedľa hosťujúcej brány!
     
    29:10
    Grigorenko zaviezol puk po pravom krídle do útočného pásma, no náseldne nedokázal už nič zaujímavé vymyslieť, keďže ho od puku úspešne odstavil pozorný Viklund.
     
    28:36
    Malychin poriadne potrápil dvojicu hosťujúcich obrancov a náslende na ľavej strane získal puk na svoju hokejku. Pozorný Antipin ho však od puku bez problémov odstavil a zakladá útok Magnitogorsku.
     
    27:58
    Hosťujúci Potechin tvrdo zakončoval z pravej strany, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa domácej brány. Gólman Kovář teda tentokrát zasahovať nemusel.
     
    27:23
    Jekaterinburg dal gól!
    Aj vystriedaný gólman Magnitogorsku – Pečurskij kapituloval v presilovej hre Jekaterinburgu. Domáci kapitán SERGEJ GUSEV sa dostal k zakončeniu na hranici pravého kruhu, kde svojou nekompromisnou delovkou zneškodnil dobre rozostavené betóny gólmana Pečurskijho. Asistenciu si pripisuje Igor Jemelejev.
     
    26:45
    Jekaterinburg si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Birjukov, ktorý na pravej strane nekompromisne zneškodnil domáceho Deveauxa, ktorý chcel trafiť odkrytý priestor v hosťujúcej bráne.
     
    26:06
    Domáci hokejisti si mierne nerozumeli a po nepresnej rozohrávke sa previnili zakázaným uvoľnením. Vhadzovanie sa teda presúva pred gólmana Jakuba Kovářa.
     
    25:33
    Gulaš ukázal svoj herný dôraz na pravej strane, keď sa dostal k puku, no napokon bol tvrdo odstavený pozorným Lazarevom. Následne sú pri puku hokejisti Jekaterinburgu, ktorí striedajú svoju hernú formáciu.
     
    24:50
    Domáci Jekaterinburg má na svojom konte jasný dvojgólový náskok a momentálne sa nikde neponáhľa. Metallurg sa snaží zaútočiť a prekvapiť svojich súperov, no nedarí sa mu to.
     
    24:22
    Tereščenko nahadzoval puk na zadný mantinel vedľa domácej brány, no gólman Kovář pre istotu neváhal a odrazený puk zachytil pod svojou dobre osadenou lapačkou.
     
    23:52
    Kovář si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď vo svojej výstroji zachytil puk po delovke od Šenfelda z pravej strany. Následne sa bude vhadzovať naľavo od domácej brány.
     
    23:08
    Domáci Stewart tvrdo pálil spoza pravého kruhu, no jeho delovku napokon jeden z hráčov hosťujúceho Magnitogorsku zblokoval svojimi betónmi k bezpečnému zadnému mantinelu.
     
    22:22
    Do brány hosťujúceho Magnitogorska nastupuje namiesto Vasilija Košečkina oddýchnutý Alexander Pečurskij!
     
    22:22
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci hokejisti využili svoju presilovú hru v hodine dvanástej! Po tvdej delovke od Lepista z pravej strany gólman Košečkin dokázal puk vyraziť naľavo od seba, no na následnú dorážku od ANTONA LAZAREVA nemal už žiadny nárok. Domáci útočník zasunul puk pomedzi betóny hosťujúceho gólmana. Asistenciu si pripisuje Sami Lepisto.
     
    21:37
    Malychin ukázal svoj herný dôraz na hranici pravého kruhu, keď tvrdo pálil, no gólman Košečkin dokázal jeho strelu zblokovať svojou hrudnou výstrojou za hosťujúcu bránu.
     
    21:01
    Černov sa dostal do fantastickej gólovej šance na ľavom kruhu, no gólman Košečkin bol v strehu a puk vyrazil na hornú sieť svojej brány. Odtiaľ ju aktívny Malychin zhodil svojou rukou do brány, no tento gól určite nemôže platiť.
     
    20:39
    Košečkin si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď medzi svojimi betónmi zachytil delovku od Viklunda, ktorý pálil z hranice ľavého kruhu. Následne sa bude vhadzovať po Košečkinovej pravej ruke.
     
    20:21
    Jekaterinburg si v úvode druhej tretiny zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť hosťujúci obranca Birjukov, ktorý zneškodnil domáceho Lazareva pri skvelej gólovej šanci pred hosťujúcou bránou.
     
    20:06
    V úvode druhej dvadsaťminútovky sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti Jekaterinburgu, ktorí sa okamžite snažia dostať do útoku.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V prvej tretine tohto zápasu sme mohli vidieť vyrovnaný herný výkon na oboch stranách. V úvode boli mierne aktívnejší hokejisti Metallurgu Magnitogorsk, ktorí niekoľkokrát nepríjemne ohrozili domácu svätyňu. V nej však dnes stojí naozaj skvele chytajúci gólman Jakub Kovář, ktorý robí svojim súperom poriadne vrásky na čele. V 7. minúte domáci prekvapili celú defenzívu Magnitogorsku, keď sa po peknej prihrávke od Černova a následnej dorážke od Lazareva dostali do jednogólového vedenia.

    Podarí sa Magnitogorsku aspoň vyrovnať v druhej tretine alebo si Avtomobilist pripíše do svojich štatistík ďalšie góly a teda viacgólové vedenie?
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:53
    Z ľavej strany chcel ešte zakončovať Lewandowski, no tomu napokon puk skĺzol z čepele len na hokejky hosťujúcich obrancov. Metallurg Magnitogorsk už len upokojuje tempo hry.
     
    19:13
    Domáci hokejisti majú puk vo svojej moci za vlastnou bránou, odkiaľ sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Hostia sa bránia už na obrannej modrej čiare veľmi dobre.
     
    18:55
    Hosťujúci Ibragimov zaviezol puk do útočného pásma, no následne sa pri ňom pristavil pozorný Viklund, ktorý ho bez problémov odstavil. Avtomobilist zakladá ďalší rýchly útok.
     
    18:12
    Z hranice pravého kruhu tentokrát pálil domáci Gusev, no jeho strelecký pokus bol napokon jedným z hosťujúcich obrancov zblokovaný len k zadnému mantinelu.
     
    17:49
    Spoza kruhov tentokrát pálil hosťujúci Gulaš, no jeho nekompromisná delovka gólmana Kovářa neprekvapila. Ten bez problémov zachytil puk vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    17:24
    Krikunov chcel šibalskou prihrávkou pred bránu gólmana Košečkina nájsť Fjodorova, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný ochranca magnitogorskej svätyne zachytil puk pred svojim betónom a následne ho ukryl pod svojou lapačkou.
     
    16:45
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal domáci Golyšev, ktorý pálil z tesnej blízkosti hosťujúcej brány na pravej strane, no gólman Košečkin jeho strelecký pokus zblokoval ľavým betónom do bezpečia.
     
    15:59
    Strelcov potiahol puk po pravom krídle, no napokon o neho prišiel proti jednému z hosťujúcich obrancov. Následne sa však domáci Avtomobilist dokázal udržať v útočnom pásme.
     
    15:21
    Na oboch stranách môžeme vidieť veľké množstvo zbytočných nepresností. Jedná sa najmä o prihrávky v strednom pásme, ktoré posielajú do útoku striedavo oba tímy.
     
    14:54
    Spoza pravého kruhu tentokrát pálil Chabarov, no gólman Kovář bol aj tentokrát v strehu a úspešne zasiahol svojimi betónmi. Následne sa do útoku dostáva domáci Jekaterinburg.
     
    14:21
    Jeden z domácich obrancov predviedol veľmi nepresnú prihrávku, po ktorej sa hostia dostali do fantastickej gólovej šance. Delovku z hranice ľavého kruhu od Mozjakina však gólman Kovář vyrazil svojou vyrýžačkou do bezpečia!
     
    13:51
    Avtomobilist potiahol puk do útočného pásma, no len za cenu postavenia mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme. Ešte predtým však uvidíme krátku komerčnú prestávku.
     
    13:27
    Šenfeld ukázal svoj herný dôraz na pravom krídle, keď sa s pukom predral do útočného pásma, no napokon narazil na pozorného Stewarta, ktorý ho bez problémov odstavil. Do útoku teda smeruje Jekaterinburg.
     
    12:58
    Hostia nahodili puk na zadný mantinel, no napokon ho nestihli dokorčuľovať. Aj tentokrát sa teda k puku dostali domáci, ktorí sa opäť snažia rýchlo zaútočiť.
     
    12:26
    Antipin napriahol svoju hokejku za pravým kruhom a tvrdo vystrelil, no gólman Kovář bol aj tentokrát v strehu a jeho delovku dokázal bez problémov zachytiť vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    11:49
    Avtomobilist Jekaterinburg hrá už v plnom počte, čo znamená, že sa dokázal ubrániť v početnej nevýhode. Hosťujúci Magnitogorsk však stále ostáva pri puku v útočnom pásme a snaží sa niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    11:26
    Ibragimov nekompromisne pálil z ľavej strany, no gólman Kovář ukazuje svoju skvelú formu a aj tentokrát bravúrne zakročil svojimi betónmi. Následne dokázali domáci obrancovia vyhodiť puk do stredného pásma.
     
    10:58
    Metallurgu Magnitogorsk sa v tejto presilovej hre veľmi nedarí. Po nepresnom zakončení od Brenta z ľavej strany sa k puku dostali domáci obrancovia, ktorí sa opäť bez problémov oslobodzujú.
     
    10:24
    Po nepresnej prihrávke od Jana Kovářa sa k puku dostal pozorný Trjamkin, ktorý bez problémov vyhodil puk cez všetky čiary až za bránu gólmana Košečkina.
     
    09:40
    Magnitogorsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť obranca Sami Lepisto.
     
    09:18
    Gólman Kovář si na svoje konto pripísal fantastický zákrok, keď zneškodnil hosťujúce prečíslenie a následnú dorážku Leea z ľavej strany! Následne sa však bude vylučovať!
     
    08:52
    Aj gólman Košečkin si na svoje konto pripísal skvelý zákrok. Tentokrát svojimi betónmi zneškodnil delovku z pravého krídla od Golyševa. Následne sa do útoku dostáva hosťujúci Magnitogorsk.
     
    08:23
    Po peknej prihrávke od Ibragimova sa k puku na pravej strane dostal Kazionov, ktorý tvrdo pálil, no jeho delovku napokon gólman Kovář úspešne zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    07:44
    Chabarov predviedol skvelú strelu zápästím z hranice ľavého kruhu, no gólman Kovář bol v strehu a puk po dobrom reflexe dokázal zachytiť vo svojej dobre osadenej lapačke. Na rad prichádza krátka komerčná prestávka.
     
    07:15
    Metallurg Magnitogorsk sa však zatiaľ nevzdáva a snaží sa bleskovo vyrovnať. Pozorná defenzíva Jekaterinburgu je však v strehu a v tejto chvíli nenecháva nič na náhodu. Pri puku je domáci Gusev.
     
    06:45
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci sa po fantastickej útočnej kombinácii dostávajú do vedenia! K puku sa na ľavej strane dostal Černov, ten ho potiahol takmer za bránu Metallurgu, následne však neváhal a presne načasovanou prihrávkou našiel ANTONA LAZAREVA, ktorý tvrdou strelou z dorážky prekonal bezmocného gólmana Košečkina. Asistencie si pripisujú hráči Artjom Černov a Fjodor Malychin.
     
    05:55
    Po dlhšom čase sa do útoku dostali aj hostia, no Platonov napokon po prechode cez útočnú modrú čiaru o puk prišiel, keďže ho úspešne odstavil aktívny Malychin.
     
    05:11
    Lazarev sa dostal k puku v centrálnej časti a následne sa spoza kruhov odhodlal zakončovať. Gólman Košečkin bol však v strehu, puk zblokoval svojou lapačkou a následne ho zachytil vo svojej moci.
     
    04:26
    Hosťujúci Tereščenko tvrdo strieľal spoza pravého kruhu, no gólman Kovář bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal svojimi betónmi zblokovať na bezpečný zadný mantinel.
     
    03:31
    Gólman Košečkin mal momentálne plné ruky práce! Nadvakrát dokázal vyraziť do bezpečia delovky od Malychina a Černova a do tretice puk zachytil vo svojej lapačke po dorážke od Antipina.
     
    03:06
    Od modrej tvrdo pálil Lepisto, následne chcel pred gólmanom Košečkinom stečovať puk aktívny Černov, no tomu sa to už nepodarilo. Pozorný hosťujúci gólman dokázal puk zachytiť vo svojej výstroji.
     
    02:54
    Následne si hokejisti Magnitogorsku mierne nerozumeli a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od brány gólmana Košečkina.
     
    02:28
    Kovář si na svoje konto pripísal dobrý zákrok, keď svojimi betónmi zblokoval delovku z ľavej strany od svojho brata Jana Kovářa len do bezpečného rohu klziska.
     
    01:55
    Potechin zaviezol puk do útočného pásma po pravom krídle, no napokon sa k nemu pristavila dvojica domácich hráčov, ktorá puk bez problémov získala na svoje hokejky.
     
    01:26
    Domáci hokejisti sa previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred ich bránou. Puk po vhadzovaní hráči Avtomobilistu získali na svoju stranu a momentálne sa snažia rýchlo zaútočiť.
     
    00:55
    Brent sa s pukom dobre presúval cez pravé krídlo a následne aj tvrdo zakončoval, no gólman Kovář zasahovať nemusel, keďže Brentova delovka smerovala len na zadný mantinel vedľa domácej brány.
     
    00:06
    V úvode prvej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní dostali hráči Avtomobilisti Jekaterinburg, ktorí však po krátkej chvíli o puk proti svojim súperom prišli. Následne útočí Magnitogorsk.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Farafonov) – Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepisto, Jegin, Antonov, Žuravljov – Lewandowski, Stewart, Jemelejev – Lazarev, Černov, Malychin – Demagin, Fjodorov, Krikunov – Golyšev, V. Strelcov, Deveaux – Arkalov.

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Tereščenko, Malenkich, Chabarov, Metljuk, Ibragimov – Mozjakin, Zaripov, Jan Kovář – Šenfeld, Kazionov, Gulaš – Timkn, Brent, Potechin – Platonov, Malinovskij, Grigorenko.

    Rozhodca: Alexej Anisimov, Sergej Beljajev – Andrej Matjuša, Stanislav Pavlov.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 23. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Uralets v ruskom meste Jekaterinburg, kde proti sebe od 14:00 nastúpia tímy Avtomobilist Jekaterinburg a Metallurg Magnitogorsk.

    Avtomobilist Jekaterinburg sa po 23 odohraných zápasoch nachádza na priebežnej siedmej priečke východnej konferencie (štvrtá priečka Charlamovovej divízie) so ziskom 31 bodov a nepriaznivého gólového skóre 53:63 za jedenásť výhier a až dvanásť prehier. Pred Jekaterinburgom momentálne sídli tím Torpedo Nižnij Novgorod so štvorbodovým náskokom a za Jekaterinburgom tím Admiral Vladivostok s dvojbodovou stratou.

    Metallurg Magnitogorsk je na tom oveľa lepšie ako jeho dnešný súper z Jekaterinburgu. Práve hráči tohto tímu sídlia na skvelej tretej priečke východnej konferencie (druhá priečke Charlamovovej divízie) so ziskom 44 bodov a gólového skóre 68:51 za štrnásť výhier a osem prehier. Pred Magnitogorskom momentálne sídli tím Barys Astana, ktorý má päťbodový náskok a za Magnitogorskom úraduje tím Salavat Julajev Ufa so stratou jediného bodu.

    Podarí sa dobre hrajúcemu Magnitogorsku dominovať na jekaterinburskom ľade alebo si domáci Avtomobilist pripíše na svoje konto dôležitú výhru?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 14:00.

    Góly a asistencie: 7. Lazarev (Černov, Malychin), 23. Lazarev (Lepisto), 28. Gusev (Jemelejev), 35. Deveaux (Golyšev, Strelcov), rozh. náj. Malychin – 31. Zaripov (Mozjakin), 40. Mozjakin (Lee, Ján Kovář), 46. Zaripov (Malenkich), 49. Zaripov (Jan Kovář)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Farafonov) – Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepisto, Jegin, Antonov, Žuravljov – Lewandowski, Stewart, Jemelejev – Lazarev, Černov, Malychin – Demagin, Fjodorov, Krikunov – Golyšev, V. Strelcov, Deveaux – Arkalov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (23. Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Tereščenko, Malenkich, Chabarov, Metljuk, Ibragimov – Mozjakin, Zaripov, Jan Kovář – Šenfeld, Kazionov, Gulaš – Timkn, Brent, Potechin – Platonov, Malinovskij, Grigorenko.

    Rozhodca: Alexej Anisimov, Sergej Beljajev – Andrej Matjuša, Stanislav Pavlov

    Diváci: 5570