Omsk – Ufa 2:1 (2:1 po s.n.) | Barys – Nižnekamsk 5:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Metallurg Magnitogorsk 2:5 (kon.)
Jekaterinburg – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Jaroslavľ – Riga 1:2 (kon.) | Čerepovec – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Petrohrad – Lev 5:0 (kon.) | A. Mytišči – HC Slovan 0:1 (kon.) | Petrohrad – Lev 0:0 (16:30)
S.Moskva – Novosibirsk 1:0 (kon.) | Dinamo Minsk – Novokuzneck 5:2 (kon.) | Záhreb – Vladivostok 3:2 (1:0 po s.n.)
Doneck – Chabarovsk 5:1 (kon.)
koniec
HK Donbass Doneck
5:1 (3:1, 1:0, 1:0)
Amur Chabarovsk
Streda 30.10.2013, 18:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    V samotnom závere si Amur zahrá presilovú hru, domáci totiž tiež hrali v šiestich.
     
    51:00
    Veľkú šancu na druhý gól v zápase mal Jakuceňa, na ktorého doslova zívala poloprázdna bránka! Útočník Donbassu ju ale z prvej netrafil!
     
    48:03
    Donbass Doneck dal gól!

    Máme tu piaty gól domáceho tímu, Järvinen tu rozhodne nemôže mať čisté svedomie! LUKÁŠ KAŠPAR dostal puk do jazdy, príklepom po ľade našiel medzierku medzi betóny gólmana Chabarovsku – 5:1!
     
    43:33
    Tak som to zakríkol. Prvý presilovú hru v dnešnom zápase si vyskúša mužstvo Donbassu, hostia totiž hrali v šiestich.
     
    33:28
    Uvidíme dnes tretiu presilovú hru, znova tak bude na strane Amure Chabarovsk. Na trestnú lavicu je totiž odkázaný Clay Wilson za držanie.
     
    24:13
    Donbass Doneck dal gól!

    Lenže vzápätí prichádza blesková akcia Donbassu, ktorá prináša štvrtý gól domáceho celku! EGOR MOROZOV dostal kotúč do stredu ihriska a tvrdou ranou ťahom propasíroval puk pod rukou hosťujúceho gólmana – 4:1!
     
    21:43
    Jakub Petružálek sa odvážne vrhol do bránkoviska, kde sa snažil pretlačiť puk do siete. Brankár Donecku ale dokázal udržať kotúč pred bránkovou čiarou
     
    17:06
    Donbass Doneck dal gól!

    Donbass postupoval do protiútok v dvoch proti jednému, všetko na seba vzal MAXIM JAKUCEŇA az medzikružia prudkou ranou poslal puk pod veko Jarvinenovy bránky – 3:1! Asistencie: Teemu Laine.

     
    16:20
    Jevgenij Dadonov vypálil od modrej čiary, útočník Piganovič následne tečoval kotúč do pravej tyče hosťujúcej bránky!
     
    09:03
    Donbass Doneck dal gól!

    Domáci sa prvýkrát v dnešnom dueli dostávajú do vedenia! Laine z rohu našiel najetého Bartulis, jeho strelu z prvej vyrazil gólman iba k Petter Wirtanen, ktorý bleskovo upratal puk do siete – 2:1! Asistencie: Oskars Bartulis a Teemu Laine.
     
    07:51
    Donbass Doneck dal gól!

    Favorit dnešného duelu otvára skóre zápasu a treba povedať, že sa jednalo o gól naozaj vybojovanú. Brankár Järvinen držal kotúč niekde pod sebou, kde ho vyštrachal VÁCLAV Nedorost, ktorý ho upratal do siete
     
    03:35
    Hostia sa chvíľu po návrate vylúčeného hráča dostávajú v Donecku do vedenia! Prvý gól dnešného duelu strieľa ANDREJ Stepanov, ktorý prestrelil Leighton – 1:0! Asistencie: Timofej Šiškanov.

    Jaroslav Popel

    Góly a asistencie: 8. Nedorost, 10. Wirtanen (Bartulis, Laine), 18. Jakuceňa (Leine), 25. Morozov, 49. Kašpar (Wilson) – 4. Stepanov (Šiškanov)


    HK Donbass Doneck: Leighton (Ševčuk) – Kolář, Piganovič, Wilson, Podhradský, Bartulis, Razin, Silnickij – Laine, Fedotěnko, Wirtanen – Dadonov, Nedorost, Anisin – Jakucenja, Robitaille, Kašpar – Torjanik, Varlamov, Morozov.
    Amur Chabarovsk: Jarvinen (Jerjomin) – Loginov A., Reese, Bilalov, Loginov V., Reese, Bykov, Teryajev, Ježov – Muršak, Petružálek, Korotkov – Tarasov, Krjukov, Stěpanov – Klimčuk, Litovčenko, Lugin – Šiškanov, Smurov

    Rozhodca: Beljajev, Hofman – Sysujev, Parfjonov