Jaroslavľ – Chabarovsk 0:1 (po pr.) | Čerepovec – Vladivostok 5:4 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (1:0 po s.n.)
A. Mytišči – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Petrohrad – Novokuzneck 4:1 (kon.) | Doneck – Záhreb 2:5 (kon.)
Dinamo Minsk – S.Moskva 3:1 (kon.) | Riga – Nižnekamsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Ufa 2:1 (1:0 po s.n.)
Lev – Čeljabinsk 7:2 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Metallurg Novokuzneck
Piatok 11.10.2013, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:39
    Petrohrad dal gól!
    Petrohrad využíva presilovú hru. Kovalčuk prihral na modrú čiaru DMITRIMU KALININOVI a ten tvrdou bombou z prvej pod hornú žrď, prekonáva Ložkina. Asistencia: Iľja Kovalčuk.
     
    41:50
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Hosťom sa nakoniec predsa len podarilo využiť presilovú hru ale už len o jedného muža. Od modrej čiary napriahol k strele Mäntylä a jeho tvrdú strelu jemne tečoval ANSEL GALIMOV a prekonáva tak Ježova. Asistencia: Tuukka Mäntylä, Rafael Achmetov.
     
    36:31
    Petrohrad dal gól!
    Petrohrad využíva presilovú hru. Po nahodení Kovalčuka sa pred bránou naťahovali Červenka a TONY MARTENSSON a druhý menovaný nakoniec pretlačil puk za Ložkina. Asistencia: Roman Červenka, Iľja Kovalčuk.
     
    33:43
    Petrohrad dal gól!
    Gól už bol na spadnutie a konečne tam aj padol. Po strele Kovalčuka sa k dorážke dostal KEVIN DALLMAN a poľahky ponad betón prekonáva bezmocného Ložkina. Asistencia: Iľja Kovalčuk, Patrick Thoresen.
     
    02:12
    Petrohrad dal gól!
    Hráči Petrohradu zavreli súpera v tretine a k strele od modrej čiary sa dostal ALEXEJ SEMJONOV, ktorý prestrelil Ložkina. Asistencia: Alexander Kučerjavenko

    Tomáš Jaššo

    Góly a asistencie: 3. Semjonov (Kučerjavenko), 34. Dallman (Kovalčuk, Thoresen), 37. Martensson (Červenka, Kovalčuk), 54. Kalinin (Kovalčuk) – 42. Galimov (Mäntylä, Achmetov)


    SKA Petrohrad: Ježov (Korobov) – Dallman, Judin, Kalinin, Rjasenskij, Semjonov, Čudinov – Mortensson, Thoresen, Červenka – Kovalčuk, Ponikarovskij, Šipačjov – Tichonov, Kučerjavenko, Panarin – Malyšev, Makarov, Sigarjov – Skačkov
    Metallurg Novokuzneck: Ložkin (Sorokin) – Giroux, Martynov, Mäntylä, Arzamascev, Aksjoněnko, Gavrilenko, Skutar, Černov – McLean, Nurtdinov, Kosourov – Achmetov, Galimov, Lapenkov – Kurepanov, Vyglazov, Žafjarov – Veličkin, Anttila, Gimbatov

    Rozhodca: Akuzovskij, Karabanov – Koposov, Otmachov