Ferencvároš TC – Nové Zámky 4:5 (kon.)
koniec
Ferencvároš TC
4:5 (2:0, 0:3, 2:2)
HC MIKRON Nové Zámky
Piatok 11.10.2013, 18:00MOL liga
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:26
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak to je priam neuveriteľné, hosťom sa opäť podarilo otočiť vývoj stretnutia vo svoj prospech. Svoj druhý gól v dnešnom stretnutí strelil obranca MICHAL ŠIŠKA. Asistencie: Martin Frolík, Albín Podstavek.
     
    54:43
    HC Nové Zámky dali gól!
    Chybu v obrane domácich využil MARTIN FROLÍK, keď sa presadil po prihrávke od Urama. Pre Frolíka je to už štvrtý bod v dnešnom stretnutí. Asistencia: Marek Uram.
     
    51:39
    Ferencvároš dal gól!
    Ferencvároš sa dostáva do vedenia. Presilovú hru využíva po prihrávka Potilu ANDRES LINDQUIST. Asistencie: Mikael Potila, Antti Ojanen.
     
    46:34
    Ferencvároš dal gól!
    Diváci mohli vidieť peknú akciu domácich, po ktorej sa puk dostal k NORBERTOVI DANCFALVIMU a od jeho korčule Chovan inkasuje smolný tretí gól. Asistencie: Mikael Potila, István Mestyán.
     
    32:45
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia tak idú prvý krát v dnešnom stretnutí do vedenia. Po prihrávke Frolíka sa do hornej časti Budaiovej brány presadil ALBÍN PODSTAVEK. Asistencia: Martin Frolík.
     
    31:11
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia vyrovnávajú! Presilovú hru dokázal využiť MICHAL ŠIŠKA, keď sa presadil po nezištnej prihrávke od Urama. Asistencie: Marek Uram, Martin Frolík.
     
    24:07
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia znižujú. O prvý presný zásah HC v tomto stretnutí sa postaral MAREK URAM. Asistencie: Martin Frolík, Erik Čaládi.
     
    19:40
    Ferencvároš dal gól!
    Tak to je neuveriteľná smola pre hostí, po tom, čo si vypracovali veľký tlak na konci prvej tretiny, tak inkasujú aj po druhý krát. Presadil sa DÁVID HORVATH. Asistencia: Ákos Berta.
     
    10:36
    Ferencvároš dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenie! Prvý gól dnešného stretnutia strelil po nezištnej prihrávke od Ojanena ARTYOM VASZJUNYIN. Asistencie: Antti Ojanen, Jere Ölander.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 11. Vaszjunyin (Ojanen, Ölander), 20. Horváth (Berta), 47. Dancsfalvi (Potila, Mestyán), 52. Lindquist (Potila, Ojanen) – 25. Uram (Frolík, Čaládi), 32. Uram (Čaládi), 33. Podstavek (Frolík), 55. Frolík (Uram), 59. Šiška (Frolík, Podstavek)


    Ferencvároš TC: Budai(Szőke) – Géczi, Ölander, Horváth, Kiss, Berta – Eriksson, Mestyán, Pál, Dancsfalvi, Potila – Lencsés, Lindquist, Ojanen, Vaszjunyin, Sijka – Lévai, Wéber, Nagy L., Hegyi, Fodor.
    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan(Krajčovič) – Kowalczyk, Šiška, Podstavek, Dubec, Weissmann – Sucharda, Hrudik, O.Štefanka, Uram, Čaládi – Zajac, Pavešic, M.Štefanka, Frolik, Uhnák – Lehocký, Kraus, Púchovsky, Korytko.

    Rozhodca: Gangel László, Haszonits Miklós (Pálkövi Botond, Ozsváth Ádám)