Chomutov – Hradec Králové 2:3 (po pr.) | Pardubice – K. Vary 4:2 (kon.) | Kladno – Litvínov 3:2 (kon.)
Slavia – Sparta Praha 0:6 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HC VERVA Litvínov
cz Piatok 11.10.2013, 18:00 • ČEZ Stadion, Kladno • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    49:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MICHAL DRAGOUN vrací Kladnu vedení! Ve středním pásmu se krásně uvolnil, přejel modrou čáru a tvrdou ranou prostřelil Francouze střelou na vyrážečku. Asistence: Libor Procházka.
     
    47:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Srovnáno! Hosté natlačili puk do brankoviště. Chábera byl mimo hru, ale domácí už vypadali, že vyjedou s kotoučem do bezpečí. Jenže to se nestalo a ROBIN HANZL poslal puk do prázdné branky. Bez asistence.
     
    44:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A tlak se vyplatil. Zpoza branky našel Hanzl MARTINA RUČINSKÉHO, který z brankoviště poslal puk za Cháberu. Asistence: Robin Hanzl, Michal Trávníček.
     
    28:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Růžička nahodil puk za branku, kde bylo hned pět hráčů. PETR TENKRÁT vybruslil před branku, počkal na vhodný moment a pod betonem Francouzem poslal puk do branky. Asistence: Jan Eberle.
     
    22:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kuchler zpoza branky hledal před brankou nejspíš Kaberleho, ale puk se od odrazil od brusle DAVIDA RŮŽIČKY a právě kladenský obránce jej poté doklepl do branky. Asistence: Jiří Kuchler, Pavel Patera.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 23. Růžička (Kuchler, Patera), 29. Tenkrát (Eberle), 50. Dragoun (Procházka) – 45. Ručinský (Hanzl, Trávníček), 47. Hanzl


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Kaberle, Růžička, Doudera, Procházka, Jankovič, Černošek, Šmíd – Eberle, Patera, Tenkrát – Rudovský, Dragoun, Treille – Bajaruns, Kuchler, Dalecký – Machač, Lukáč, Strnad – Havlíček.
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Nechvátal) – Sklenička, Stříteský, Chaloupka, Gula, Kousalík, Pavlík – Ručinský, Hanzl, Trávníček – Pšurný, Hübl, Martynek – Lukeš, Piroš, Černý – Jurčík, Rapáč, Majdan.

    Rozhodca: Šindler, Pešina – Komárek, Ondráček

    Diváci: 3172