Jaroslavľ – Vladivostok 4:0 (kon.) | Čerepovec – Chabarovsk 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
A. Mytišči – Novokuzneck 2:1 (kon.) | Petrohrad – Novosibirsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Dinamo Minsk – Záhreb 2:3 (po pr.)
Riga – Ufa 2:5 (kon.) | Lev – Nižnekamsk 2:0 (kon.) | HC Slovan – Metallurg Magnitogorsk 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
HC Slovan Bratislava
4:3 (2:1, 1:1, 0:1 - 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Streda 09.10.2013, 19:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:56
    Slovan Bratislava dal gól!
    Brejk domácich a prečíslenie dvoch na jedného, MICHAL VONDRKA dostal puk od Michela Miklíka a zavesil ho tam! Metallurg tak ukončil svoju sériu neporaziteľnosti. Asistencie: Michel Miklík a Michal Sersen.
     
    55:35
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Odrazený puk sa dostal na medzikružie k DANISOVOVI ZARIPOVOVI a ten z prvej prestrelil Kopřivu v bránke. Asistencie: Ján Kovář a Evgeny Biryukov.
     
    35:09
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Rýchla odpoveď hostí, spoza bránky dostal na medzikružie prihrávku CHRIS LEE a veruže nedal Kopřivovi šancu. Asistencie: Ján Kovář a Danis Zaripov.
     
    34:39
    Slovan Bratislava dal gól!
    Góóóóóóoóól MICHALA VONDRKU, ktorý z pravého kruhu švihom vystrelil a poslal puk do pravého horného rohu Koshechkinovej bránky. Asistencie: Peter Ölvecký a Michel Miklík.
     
    07:40
    Slovan Bratislava dal gól!
    Sersen vyškolil Zaripova v obrannom pásme, poslal do brejku Hudáčka, Libor našiel diagonálnou prihrávkou pred bránkoviskom MICHELA MIKLÍKA a ten zavesil!!!Asistencie: Libor Hudáček a Michal Sersen.
     
    04:04
    Slovan Bratislava dal gól!
    MILAN BARTOVIČ našiel odpoveď na úvodný gól hostí, z rohu klziska dostal prihrávku od Netíka, Milan spoza pravého kruhu vypálil a prestrelil Koshechkina v bránke hostí. Asistencie: Tomáš Netík a Jonathan Sigalet.
     
    00:53
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Ján Kovář našiel v pásme na pravom kruhu voľného DANISA ZARIPOVA, ktorý sa s tým nehral, z prvej švihom vypálil a prekonal Kopřivu v bránke domácich. Asistencie: Ján Kovář a Sergey Mozyakin.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 5. Bartovič (Netík, Sigalet), 8. Miklík (Hudáček, Sersen), 35. Vondrka (Ölvecký, Miklík), 61. Vondrka (Miklík, Sersen) – 1. Zaripov (Kovář, Mozyakin), 36. Lee (Kovář, Zaripov), 56. Zaripov (Kovář, Biryukov)


    HC Slovan Bratislava: Kopřiva – Škoula, Kutlák, Mojžíš, Sersen, Sigalet, Štajnoch, Mihálik, Mráz – Vondrka, Ölvecký, Miklík – Bartovič, J. Mikúš, Netík – Hudáček, Matoušek, Kukumberg – Šťastný, T. Mikúš, Daňo
    Metallurg Magnitogorsk: Koshechkin – Ibragimov, Biryukov, Lee, Tereschenko, Khabarov, Malenkikh, Grigorenko, Metlyuk – Mozyakin, Kovář, Zaripov – Gulaš, Kazionov, Shenfeld – Potekhih, Hodgman, Timkin – O'Reilly, Malinovsky, Platonov

    Rozhodca: Belyayev, Soin – Alyoshin, Nesterov

    Diváci: 9.605