CSKA Moskva – Ufa 3:2 (kon.) | Jaroslavľ – Novokuzneck 1:0 (po pr.) | Čerepovec – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Petrohrad – Chabarovsk 4:3 (po pr.) | A. Mytišči – Vladivostok 2:1 (kon.) | Lev – Metallurg Magnitogorsk 3:4 (po pr.)
Záhreb – Nižnekamsk 6:0 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Pondelok 07.10.2013, 16:30 • CSKA Ice-Palace, Moskva (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 16:30.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 12. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna CSKA Ice-Palace v Moskve, kde si od 16:30 budú merať sily tímy CSKA Moskva a HC Salavat Julajev Ufa.

    Domáci tím CSKA Moskva sa po trinástich odohraných zápasoch nachádza na priebežnej ôsmej priečke západnej konferencie (piata priečka Bobrovovej divízie) so ziskom osemnástic bodov a gólového skóre 32:31 za sedem výhier a šesť prehier. Pred CSKA sídli na siedmej priečke moskovský rival Spartak Moskva, ktorý má o jeden bod viac. Za CSKA zase tím Vitjaz Čechov s dvojbodovou stratou.
    V poslednej pätici zápasov sa moskovskému CSKA nedarilo práve najlepšie, keďže tento tím nazbieral bilanciu prehra – prehra – výhra – výhra – prehra. Najskôr sa moskovskí "vojaci", ako sú hráči CSKA Moskva prezývaní, predviedol na pôde Vitjazu Čechov, kde boli však mierne úspešnejší domáci hokejisti, ktorí po dobrom výkone napokon vyhrali v pomere 3:2 (1:0, 2:2, 0:0). O kolo neskôr sa Moskovčania predviedli na ľade nováčika KHL – tímu Admiral Vladivostok, kde však hostia prehrali výsledkom 2:4 (0:1, 1:3, 1:0). V treťom zápase na tripe mimo Moskvy však hráči CSKA zabrali naplno a na ľade Amuru Chabarovsk dokázali vyhrať v pomere 3:1 (1:1, 1:0, 1:0). V mesiaci október stihli hokejisti moskovského CSKA odohrať už dva zápasy vonku, keď najskôr vyhrali po predĺžení výsledkom 3:2 (0:1, 2:0, 0:1- 1:0). Posledný zápas odohrali hráči CSKA na ľade Sibiru Novosibirsk, kde však po dobrom výkone prehrali výsledkom 2:3 (0:0, 1:3, 1:0).

    Tím Salavat Julajev Ufa sa po jedenástich odohratých zápasoch nachádza na skvelej piatej priečke východnej konferencie (druhá priečka Černyševovej divízie) so ziskom dvadsiatich bodov a gólového skóre 31:29 za šesť výhier a päť prehier. Pred Ufou momentálne na piatej priečke sídli tím Torpedo Nižnij Novgorod s rovnakým počtom bodov, no lepším gólovým skóre a za Ufou na šiestom mieste tím Neftechimik Nižnekamsk s jednobodovou stratou.
    Hokejistom Ufy sa v poslednej pätici zápasov darilo celkom dobre, keď dokázali na svoje konto nazbierať priaznivú zápasovú bilanciu prehra – výhra – výhra – výhra – prehra. Prvé štyri zápasy odohrali v domácom prostredí, kde ich však po dobrom výkone najskôr zdolal tím Sibir Novosibirsk tesne 3:2 (1:1, 1:0, 1:1). Následne si hokejisti Ufy pripísali na svoje konto tri výhry v rade, keď najskôr zdolali tím Metallurg Novokuzneck výsledkom 4:3 (1:1, 2:1, 1:1), následne sa im podarilo tesným rozdielom 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) zdolať aj tím Neftechimik Nižnekamsk. V poslednom zápase na domácej pôde si hráči Ufy zmerali sily s Traktorom Čeljabinsk, ktorý však domáci pohodlne zdolali výsledkom 3:1 (0:0, 1:1, 2:0). Svoj trip na štadiónoch súpera začali hokejisti Ufy 2. októbra, keď však na pôde Neftechimiku Nižnekamsk napokon prehrali v pomere 3:4 po predĺžení (2:0, 1:3, 0:0 – 0:1).

    Podarí sa hokejistom na domácom ľade zdolať hosťujúcu Ufu, alebo práve tento tím prekvapí moskovských "vojakov"?
     
    Úvodné zostavy:

    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Pervyšin, Mišarin, Denisov, Gončarov, Naumenkov, Rylov, Markov – Žarkov, Grigorenko, Prochorkin – Filppula, Zubov, Širokov – Ljubimov, Fefelov, Saprykin – Pereskokov, Fjodorov, Zainullin – Kamajev.

    HC Salavat Julajev Ufa: Andrej Vasilevsky (Volkov) – Zubarev, Kolcov, Višnevsky, Babčuk, Sopel, Kulda, Isangulov, Alexej Vasilevsky – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mereskin, Chlystov, Slepyšev – Mirnov, Pihlstrom, Zinovjev – Musatov, Stepanov, Gluchov.

    Rozhodca: Viktor Gašilov, Sergej Kulakov – Andrej Matjuša, Gleb Lazarev.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:18
    V úvode tohto zápasu sa k puku dostali hokejisti moskovského CSKA, ktorí sa snažia zaútočiť, no zatiaľ im forčeking Ufy čelí veľmi dobre.
     
    01:19
    Kolcov napriahol svoju hokejku za pravým kruhom, no jeho delovku gólman Staňa videl dobre a puk dokázal zachytiť medzi svojimi betónmi.
     
    02:07
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Sergej Zinovjev.
     
    03:35
    Hostia sa snažili s pukom preštrikovať pred gólmana Staňu, no ich nedovolené postavenie mimo hry si čiarový rozhodca ihneď všimol.
     
    04:37
    Salavat Ufa dala gól!
    Hostia sa po rýchlom útočnom prečíslení dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Kolcova sa k puku dostal TEEMU HARTIKAINEN, ktorý veľmi pekným švihom z tesnej blízkosti prekonal bezmocného gólmana domáceho moskovského CSKA. Asistenciu si pripisuje Kirill Kolcov.
     
    06:37
    Staňa predviedol ďalší dobrý reflex vo svojich nohách, keď dokázal betónmi vyraziť na zadný mantinel delvoku od Hartikainena.
     
    07:10
    Pereskokov napriahol svoju hokejku na pravom kruhu, no svojou delovkou trafil len dobre postaveného obrancu Babčuka.
     
    08:23
    Zubarev obdržal puk vo vlastnom obrannom pásme, no následne sa previnil len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Vasilevskym.
     
    09:49
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť hosťujúci Alexander Stepanov.
     
    09:55
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na trestnú lavicu putuje domáci hokejista Filppula, ktorý sa previnil nedovoleným bránením.
     
    10:19
    Kamajev sa dostal pred gólmana Vasilevskeho, no svojim bekhendovým blafákom napokon len minul priestor hosťujúcej brány.
     
    11:15
    CSKA Moska dala gól!
    Moskovčania dokázali zabrať naplno a po vyhratom vhadzovaní v útočnom pásme vyrovnávajú! Po skvelej prihrávke od Prochorkina z medzikružia nekompromisne pálil domáci JAKOV RYLOV, ktorý svojou delovkou nedal hosťujúcemu gólmanovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Nikolaj Prochorkin.
     
    12:36
    CSKA Moska dala gól!
    Obrat ako hrom! Defenzíva hosťujúcej Ufy poriadne pozabudla na DANIILA MARKOVA, ktorý prevzal puk medzi kruhmi a napokon nekompromisnou delovkou od modrej čiary prekonal prekvapeného gólmana Staňu. Bez asistencií.
     
    13:20
    Hosťujúci Makarov sa dostal pred gólmana Staňu a tvrdo zakončil, no jeho projektil napokon skončil zblokovaný len na ochrannej sieti.
     
    14:28
    Domáci Fefelov nekompromisne pálil z pravej strany, no jeho delovku gólman Vasilevsky dobre videl a puk ukryl vo svojej výstroji.
     
    15:32
    Isangulov napriahol svoju hokejku na modrej čiare, no jeho delovka bola napokon jedným z hráčov moskovského CSKA zblokovaná mimo domácej brány.
     
    16:29
    Slepyšev sa dostal pred gólmana Staňu a zakončoval, no jeho projektil bol napokon neúspešný, keďže pozorný brankár Staňa dokázal puk vyraziť na zadný mantinel.
     
    17:20
    Vasilevsky si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď vo svojej lapačke zachytil puk po delovke od Grigorenka z pravej strany.
     
    18:27
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Hosťujúci Sergej Zinovjev obdržal za faul kolenom na domáceho obrancu Rylova trest 5 minút plus do konca zápasu! Domáci Naumenkov odchádza na dve minúty za seknutie.
     
    19:47
    Domáci obrancovia majú puk vo svojej moci a snažia sa ešte niečo vymyslieť, no v hre štyroch na štyroch nechcú radšej nič riskovať.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    V úvode prvej tretiny tohto zápasu boli aktívnejší hokejisti hosťujúcej Ufy, ktorí sa po góle Hartikainena z piatej minúty dokázali dostať do vedenia. Moskovské CSKA však zabralo naplno a napokon dokázalo gólové vedenie v zápase otočiť vo svojej prospech, keď prekonalo gólmana Vasilevskeho dvoma gólmi Rylova v 12. minúte a Markova v 13. minúte. 19. minúta zápasu priniesla vylúčenie do konca zápasu pre hosťujúceho Zinovjeva, ktorý nekompromisne fauloval kolenom jedného z domácich hokejistov.

    Druhá tretina sa začne v znení hry štyroch na štyroch, no CSKA bude následne hrať trojminútovú presilovú hru, podarí sa domácim navýšiť svoje gólové vedenie?
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:13
    V úvode druhej tretiny sa k puku dostali hokejisti moskovského CSKA, ktorí sa rozhodli už aj zaútočiť. Z pravej strany pálil Filppula, no jeho strelu gólman Vasilevsky zachytil vo svojej výstroji.
     
    20:45
    Hosťujúci Musatov sa dostal do dobrej šance na ľavej strane, no svojou strelou trafil len dobre postavené betóny gólmana Staňu. Hokejisti CSKA hrajú už v dlhej trojminútovej presilovej hre.
     
    21:20
    Spoza kruhov nekompromisne pálil Grigorenko, no gólman Vasilevsky puk dobre videl a svojou vyrážačkou ho dokázal zblokovať na bezpečný zadný mantinel.
     
    21:54
    Moskovskí hokejisti sú síce pri puku, no zatiaľ sa im nedarí na dlhší čas usadiť v útočnom pásme. Hráči Ufy sa bránia veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu.
     
    22:13
    Z ťažkého uhla na pravej strane tentokrát pálil domáci Širokov, no jeho projektil napokon gólman Vasilevsky dokázal svojou hrudnou výstrojou zblokovať mimo svojho bránkoviska.
     
    22:49
    Moskovčania sa snažia vážnejšie ohroziť bránu Ufy, no v tejto presilovej hre sa im to zatiaľ veľmi nedarí. Onedlho budú hokejisti Salavatu hrať už v plnom počte.
     
    23:28
    A je to tu. V závere svojho oslabenia získali puk na svoje hokejky hokejisti Ufy, ktorí útočia. Momentálne hrajú už v plnom počte a ohrozujú priestor Staňovej brány.
     
    24:02
    Musatov nekompromisne pálil z ľavej strany, no jeho delovku gólman Staňa dobre videl a puk dokázal vyraziť k bezpečnému bočnému mantinelu.
     
    24:38
    Po dobrej prihrávke od Babčuka sa k puku v medzikruží dostal Makarov, kotrý pálil z otočky, no gólman Staňa zakročil aj tentokrát veľmi dobre, keď dokázal puk svojou vyrážačkou zblokovať do bezpečia.
     
    25:12
    Moskovskí hokejisti sú pri puku v útočnom pásme, no opäť sa tam veľmi dlho udržať nedokázali. K puku sa na ľavej strane dostal Zainullin, no ten si nedokázal vytvoriť dobrú streleckú pozíciu.
     
    25:32
    CSKA si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si na trestnú lavicu za faul kolenom odchádza sadnúť hosťujúci obranca Arturs Kulda.
     
    26:06
    Domáci Širokov sa dostal do dobrej šance na hranici pravého kruhu, no jeho následné zakončenie napokon gólman Vasilevsky s veľkým prehľadom vyrazil na zadný mantinel.
     
    26:43
    Moskovským hokejistom sa v tejto časovej fáze presilovej hry zatiaľ veľmi nedarí. Defenzívny štvorec Ufy je rozostavený ukážkovo a puk poľahky vyhadzuje do bezpečia.
     
    27:22
    Žarkov potiahol puk do útočného pásma po ľavom krídle, no následne zvolil prihrávku na stred, ktorá sa mu stala osudnou. K puku sa dostali len pozorní obrancovia Ufy.
     
    27:58
    Žarkov zakončoval z pravej strany, no jeho strelu gólman Basilevsky napokon s prehľadom vyrazil do bezpečia. Následne sa však Ufa dostáva do rýchleho útoku.
     
    28:28
    Kolcov nekompromisne pálil z ľavého kruhu, no jeho projektil gólman Staňa vyrazil naľavo od seba. Tam sa k puku dostal jeden z domácich obrancov, ktorý ho posunul ku gólmanovi Staňovi. Ten hru dobrým zachytením puku prerušuje.
     
    28:50
    Po krátkej komerčnej prestávke sme späť. Momentálne sú pri puku hokejisti moskovského CSKA, ktorí sa snažia prekvapiť pozornú defenzívu Ufy, no zatiaľ sa im to nedarí.
     
    29:22
    Mišarin potiahol puk do útočného pásma po ľavej strane a následne chcel pred bránou Ufy nájsť jedného zo svojich spoluhráčov, no bol neúspešný. K puku sa dostali len pozorní obrancovia hosťujúcej Ufy.
     
    29:53
    Hostia sa snažili dostať do útoku, no v strednom pásme narazili na intenzívny forčeking domácej Moskvy, ktorý ich od puku dokázal odstaviť.
     
    30:28
    Domáci Denisov sa dostal do fantastickej gólovej šance pred gólmanom Vasilevskym, no pozorný ochranca hosťujúcej svätyne bol v strehu a reflexívnym lapačkovým semafórom zneškodnil šancu moskovského kapitána!
     
    30:47
    Žarkov sa snažil nadvakrát prekonať betóny gólmana Vasilevskeho z ľavej strany, no ani v jednom prípade nedokázal puk pozdvihnúť a rozvlniť sieť v bráne Ufy.
     
    31:15
    Moskovčania sú momentálne mierne aktívnejší, no zatiaľ sa im počas druhej tretiny nedarí nájsť ten správny recept na veľmi pozornú defenzívu Ufy na čele s gólmanom Vasilevskym.
     
    31:50
    Hosťujúci Babčuk tvrdo pálil od modrej čiary, no jeho delovku gólman Staňa videl dobre a puk dokázal svojimi betónmi vyraziť na hokejky svojich obrancov.
     
    32:22
    Ufa si vytvára pred bránou CSKA Moskva poriadny ofenzívny tlak, no zatiaľ sa hosťom nedarí prekonať dobre postaveného Staňu, ktorý vyráža všetky strely hráčov Ufy.
     
    32:56
    Do parádnej gólovej šance sa tentokrát dostal domáci Filppula, ktorý získal puk na ľavej strane po skvelej prihrávke od Zubova, no prvý menovaný napokon nedokázal trafiť puk.
     
    33:06
    Z ľavého krídla pálil hosťujúci Sopel, no jeho delovku gólman Staňa pozorne zblokoval svojimi betónmi na zadný mantinel. Následne sa hokejisti moskovského CSKA snažia zaútočiť.
     
    33:59
    Staňa si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď vo svojej lapačke dokázal zachytiť puk po dobrej strele z ľavej strany od hosťujúceho Mirnova.
     
    34:06
    Po dobrom zákroku gólmana Staňu, ktorý zneškodnil hosťujúceho Makarova svojou lapačkou uvidíme komerčnú prestávku. Po nej sa bude vhadzovať po pravici gólmana Staňu.
     
    34:46
    Hosťujúci Kulda predviedol tvrdý bodyček v útočnom pásme, kde zložil k ľadu domáceho obrancu Denisova. Následne sa hra prerušuje a vhadzovanie sa sťahuje do stredného pásma.
     
    35:11
    Tentokrát sa do útoku snažili dostať hokejisti moskovského CSKA, no tí boli napokon len veľmi neúspešní, keďže sa previnili postavením mimo hry.
     
    35:43
    Domáci Mišarin nahodil puk na zadný mantinel v útočnom pásme, no následne sa k puku dostali len pozorní obrancovia Ufy, ktorí ho vyhodili do neutrálneho stredného pásma.
     
    36:02
    Gólman Vasilevsky si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Po strele od domáceho Grigorenka z tesnej blízkosti napokon skvele zasiahol svojimi dobre položenými betónmi.
     
    36:41
    Na druhej strane si dobrý zákrok pripísal aj gólman Staňa. Ten dokázal s veľkým prehľadom zneškodniť strelu Slepyševa, ktorý pálil z ľavej strany.
     
    37:07
    Ufa si zahrá v početnej výhode. Domáci Pervyšin sa previnil hákovaním na hosťujúceho Filatova, ktorý sa dostal do dobrej šance na ľavej strane, no gólman Staňa jeho delovku napokon svojou výstrojou zblokoval do bezpečia.
     
    37:35
    Salavat Ufa dala gól!
    Hostia dokázali využiť presilovú hru po hákovaní Pervyšina! Útočník NIKITA FILATOV sa dostal k puku na hranici pravého kruhu a napokon tvrdo vystrelil cez cloniaceho obrancu Moskvy. Gólman Staňa mal takmer puk na svojom betóne, no napokon ho zblokovať nedokázal, keďže mu prešiel popod jeho pravý betón do moskovskej siete. Asistenciu si pripisuje Dmitry Makarov.
     
    38:11
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálil hosťujúci Kulda, no jeho delovku gólman Staňa videl dobre a puk dokázal s veľkým prehľadom vyraziť do bezpečia.
     
    38:56
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu, keď sa oba tímy snažia niečo vymyslieť, no obe defenzívy sú oveľa pozornejšie a očividne inkasovať nechcú.
     
    39:26
    Z hranice ľavého kruhu nekompromisne pálil hosťujúci Zinovjev, no jeho delovka bola napokon len mierne nepresná, keďže skončila len tesne mimo domácej brány.
     
    39:54
    Igor Musatov sa s pukom natlačil spoza moskovskej brány pred gólmana Staňu a napokon chcel puk pretlačiť cez Staňove betóny, no napokon sa mu to nepodarilo.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla pred oči diváka veľmi dobrý hokej s veľkým množstvom šancí na jednej, či druhej strane. Najskôr sa domácim Moskovčanom nepodarilo využiť presilové hry, no napokon im to ukázali hokejisti hosťujúcej Ufy, ktorí po strele Filatova v presilovej hre dokázali vyrovnať gólový účet tohto stretnutia na hodnotu 2:2.

    Podarí sa v tretej tretine jednému z tímov rozhodnúť o svojom víťazstve alebo dnes uvidíme aj predĺženie?
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:07
    V úvode tretej tretiny sa k puku po vyhratom úvodnom vhadzovaní dostali hokejisti Ufy, ktorí sa okamžite snažili zaútočiť, no dlho im to napokon nevydržalo.
     
    40:53
    Ufa sa dostala s pukom do útočného pásma, kde chce prekvapiť gólmana Staňu, no momentálne sa hosťom veľmi nedarí. CSKA sa bráni naozaj veľmi dobre.
     
    41:23
    Domáci Fefelov potiahol puk do útočného pásma, no následne si mierne nerozumel s jedným zo svojich spoluhráčov a poslal puk len na súperove hokejky.
     
    41:46
    Moskovské CSKA sa snažilo dostať do útočného pásma, no následne sa domáci hokejisti previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od brány gólmana Vasilevskeho.
     
    42:26
    Ufa sa s pukom usadila v útočnom pásme, kde si ho hostia veľmi dobre prihrávajú. Po nepresnej prihrávke od Isangulova sa však k puku dostali Moskovčania.
     
    42:53
    Domácim sa po rýchlom úniku Pereskokova po ľavom krídle rysovalo prečíslenie, no následné zakončenie domáceho útočníka skončilo len na zadnom mantineli.
     
    43:11
    Po zblokovaní puku mimo ľadovej plochy v znení jedného z hráčov Ufy sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme, kde hlavný rozhodca presunul hru.
     
    43:52
    Babčuk strieľal od modrej, no gólman Staňa bol v strehu a jeho nedôrazné zakončenie napokon poľahky zachytil medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    44:05
    Na druhej strane sa do dobrého zakončenia dostal Zainullin, no jeho projektil gólman Vasilevsky napokon dokázal so šťastím zblokovať do bezpečia.
     
    44:05
    Hra sa momentálne mierne na krátku chvíľu prerušila, keďže brána hosťujúcej Ufy má mierne problémy s usadením v ľade.
     
    44:38
    Domáci Fjodorov sa dostal do dobrej šance na pravom krídle, no z tesnej blízkosti napokon nedokázal prekonať dobre položené betóny gólmana Vasilevskeho.
     
    45:19
    Hosťujúci útočník Chlystov pálil z pravej strany, no gólman Staňa dokázal postrážiť svoju ľavú žŕdku a puk vyrazil do bezpečia.
     
    45:49
    Hosťujúci Gluchov ostal ležať na ľade v strednom pásme, no hlavní rozhodcovia napokon hru neprerušili. Gluchov sa po krátkej chvíli z bodyčeku dokázal pozviechať a pokračuje v hre.
     
    46:40
    Moskovčania dokázali hokejistov Ufy odstaviť od puku pred gólmanom Staňom a momentálne oba tímy striedajú. Moskovské CSKA za ten čas zakladá útok spoza vlastnej brány.
     
    47:08
    Stepanov nahodil puk na bránu CSKA z ľavej strany, no gólman Staňa bol aj tentokrát v strehu a puk svojimi betónmi pohodlne zblokoval do bezpečia.
     
    47:52
    Fjodorov nekompromisne pálil z hranice ľavého kruhu, no gólman Vasilevsky bol v strehu aj tentokrát a puk s veľkým prehľadom zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    48:16
    Po krátkej komerčnej prestávke zápas pokračuje. Pri puku sú hokejisti domácej Moskvy, no tým sa zatiaľ nedarí dostať pred gólmana Vasilevskeho. Ufa vyslala do stredného pásma efektívny forčeking.
     
    48:46
    Domáci sa napokon dokázali dostať k puku v útočnom pásme, no napokon našli svojimi prihrávkami len pozorných obrancov hosťujúcej Ufy.
     
    49:25
    Filppula zakončoval spoza dvoch obrancov Ufy na pravom krídle, no jeho projektil napokon skončil zblokovaný len pri zadnom mantineli.
     
    49:49
    Puk sa presúva zo strany na stranu a aktívnejším momentálne nie je ani jeden z tímov. Momentálne útočia Moskovčania, no ich útočnej akcii chýba myšlienka.
     
    50:08
    Obrancovia Ufy sa dostali k puku v obrannej tretine a napokon ho vyslali cez všetky čiary. Čiaroví rozhodcovia okamžite odpískali jasné zakázané uvoľnenie.
     
    50:38
    Hosťujúci Hartikainen tvrdo pálil po skvelej prihrávke od Makarova z hranice pravého kruhu. Jeho delovka však napokon opečiatkovala len ľavú žŕdku moskovskej brány!
     
    51:26
    Z ľavej strany zakončoval domáci Širokov, no jeho strela napokon skončila len tesne mimo brány hosťujúcej Ufy. Následne sa do útoku snažia dostať hostia.
     
    51:53
    Denisov veľmi dobre clonil pred gólmanom Vasilevskym, no ten napokon dokázal zachytiť puk po delovke od Naumenkova z medzikružia medzi svojimi betónmi!
     
    52:28
    Vasilevsky si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď skvele vykorčuľoval a delovku od Mišarina z pravej strany dokázal vyraziť do rohu klziska.
     
    52:58
    CSKA Moska dala gól!
    Ofenzívny tlak domácich Moskovčanov sa stále stupňoval a napokon vyústil k vedúcemu gólu! Grigorenko sa dostal k puku za bránou Ufy a následne skvelou prihrávkou pred gólmana Vasilevskeho našiel nebráneného NIKOLAJA PROCHORIKA, ktorý z prvej prekonal bezmocného ochrancu hosťujúcej svätyne. Asistenciu si pripisuje Igor Grigorenko.
     
    53:22
    Do útoku sa dostávajú aj hokejisti Ufy, no tentokrát o puk prišli. Následne sa domáci Moskovčania previnili zakázaným uvoľnením.
     
    54:20
    Z pravej strany tvrdo pálil hosťujúci Kulda, no jeho delovka napokon skončila len v moci pozorného gólmana Staňu, ktorý prerušuje hru.
     
    55:01
    Moskovčania sú momentálne pri puku vo vlastnej obrannej tretine, kde získavajú veľmi cenné sekundy. Ufa sa však snaží získať puk.
     
    55:53
    Z hranice pravého kruhu tvrdo pálil Zubarev, no jeden z moskovských obrancov napokon dokázal puk zblokovať k zadnému mantinelu.
     
    56:47
    Gólman Vasilevsky si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď svojimi betónmi zblokoval do bezpečia delovku od Fjodorova z ľavej strany.
     
    57:31
    Aj Staňa si na svoje konto pripísal dobrý zákrok. Tentokrát dokázal zblokovať puk po delovke od Kolcova svojimi betónmi.
     
    58:17
    Ufa sa snaží v závere zápasu dostať pred gólmana Staňu a zaútočiť, no zatiaľ sa to hosťom nedarí. Moskovské CSKA sa bráni veľmi dobre.
     
    58:52
    Na ľavom krídle sa k puku dostal Višnevsky, no jeho delovku napokon zblokoval jeden z moskovských obrancov len mimo domácej brány. Staňa teda zasahovať nemusel.
     
    59:21
    Od modrej pálil hosťujúci obranca Zubarev, no pozorný gólman Staňa dobre zapracoval svojimi betónmi a puk zblooval do rohu klziska.
     
    59:36
    Brankár Vasilevsky ostáva na striedačke a hokejisti Ufy hrajú už v šestici. Podľa môjho názoru je však na vyrovnanie hostí už príliš neskoro!
     
    59:59
    V závere zápasu trafil prázdnu bránu Ufy domáci Naumenkov, no jeho gól napokon prišiel až po siréne a uznaný byť nemôže!
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla tiež veľmi pekný a vyrovnaný hokej na oboch stranách, no úspešnejší boli napokon hokejisti domáceho moskovského CSKA, ktorí sa zásluhou gólu Prochorkina v 53. minúte dostali do vedenia a už dokázali udržať svoj tesný náskok až do konca zápasu.

    CSKA Moskva si po tomto zápase pripisuje do tabuľky jasné tri body, zatiaľčo hosťujúca Ufa ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:46:25)

    Góly a asistencie: 12. Rylov (Prochorkin), 13. Markov, 53. Prochorkin (Grigorenko) – 5. Hartikainen (Kolcov), 38. Filatov (Makarov)


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Pervyšin, Mišarin, Denisov, Gončarov, Naumenkov, Rylov, Markov – Žarkov, Grigorenko, Prochorkin – Filppula, Zubov, Širokov – Ljubimov, Fefelov, Saprykin – Pereskokov, Fjodorov, Zainullin – Kamajev.
    HC Salavat Julajev Ufa: Andrej Vasilevsky (Volkov) – Zubarev, Kolcov, Višnevsky, Babčuk, Sopel, Kulda, Isangulov, Alexej Vasilevsky – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mereskin, Chlystov, Slepyšev – Mirnov, Pihlstrom, Zinovjev – Musatov, Stepanov, Gluchov.

    Rozhodca: Viktor Gašilov, Sergej Kulakov – Andrej Matjuša, Gleb Lazarev