CSKA Moskva – Ufa 3:2 (kon.) | Jaroslavľ – Novokuzneck 1:0 (po pr.) | Čerepovec – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Petrohrad – Chabarovsk 4:3 (po pr.) | A. Mytišči – Vladivostok 2:1 (kon.) | Lev – Metallurg Magnitogorsk 3:4 (po pr.)
Záhreb – Nižnekamsk 6:0 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Pondelok 07.10.2013, 16:30 • CSKA Ice-Palace, Moskva (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla tiež veľmi pekný a vyrovnaný hokej na oboch stranách, no úspešnejší boli napokon hokejisti domáceho moskovského CSKA, ktorí sa zásluhou gólu Prochorkina v 53. minúte dostali do vedenia a už dokázali udržať svoj tesný náskok až do konca zápasu.

    CSKA Moskva si po tomto zápase pripisuje do tabuľky jasné tri body, zatiaľčo hosťujúca Ufa ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:46:25)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    V závere zápasu trafil prázdnu bránu Ufy domáci Naumenkov, no jeho gól napokon prišiel až po siréne a uznaný byť nemôže!
     
    59:36
    Brankár Vasilevsky ostáva na striedačke a hokejisti Ufy hrajú už v šestici. Podľa môjho názoru je však na vyrovnanie hostí už príliš neskoro!
     
    59:21
    Od modrej pálil hosťujúci obranca Zubarev, no pozorný gólman Staňa dobre zapracoval svojimi betónmi a puk zblooval do rohu klziska.
     
    58:52
    Na ľavom krídle sa k puku dostal Višnevsky, no jeho delovku napokon zblokoval jeden z moskovských obrancov len mimo domácej brány. Staňa teda zasahovať nemusel.
     
    58:17
    Ufa sa snaží v závere zápasu dostať pred gólmana Staňu a zaútočiť, no zatiaľ sa to hosťom nedarí. Moskovské CSKA sa bráni veľmi dobre.
     
    57:31
    Aj Staňa si na svoje konto pripísal dobrý zákrok. Tentokrát dokázal zblokovať puk po delovke od Kolcova svojimi betónmi.
     
    56:47
    Gólman Vasilevsky si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď svojimi betónmi zblokoval do bezpečia delovku od Fjodorova z ľavej strany.
     
    55:53
    Z hranice pravého kruhu tvrdo pálil Zubarev, no jeden z moskovských obrancov napokon dokázal puk zblokovať k zadnému mantinelu.
     
    55:01
    Moskovčania sú momentálne pri puku vo vlastnej obrannej tretine, kde získavajú veľmi cenné sekundy. Ufa sa však snaží získať puk.
     
    54:20
    Z pravej strany tvrdo pálil hosťujúci Kulda, no jeho delovka napokon skončila len v moci pozorného gólmana Staňu, ktorý prerušuje hru.
     
    53:22
    Do útoku sa dostávajú aj hokejisti Ufy, no tentokrát o puk prišli. Následne sa domáci Moskovčania previnili zakázaným uvoľnením.
     
    52:58
    CSKA Moska dala gól!
    Ofenzívny tlak domácich Moskovčanov sa stále stupňoval a napokon vyústil k vedúcemu gólu! Grigorenko sa dostal k puku za bránou Ufy a následne skvelou prihrávkou pred gólmana Vasilevskeho našiel nebráneného NIKOLAJA PROCHORIKA, ktorý z prvej prekonal bezmocného ochrancu hosťujúcej svätyne. Asistenciu si pripisuje Igor Grigorenko.
     
    52:28
    Vasilevsky si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď skvele vykorčuľoval a delovku od Mišarina z pravej strany dokázal vyraziť do rohu klziska.
     
    51:53
    Denisov veľmi dobre clonil pred gólmanom Vasilevskym, no ten napokon dokázal zachytiť puk po delovke od Naumenkova z medzikružia medzi svojimi betónmi!
     
    51:26
    Z ľavej strany zakončoval domáci Širokov, no jeho strela napokon skončila len tesne mimo brány hosťujúcej Ufy. Následne sa do útoku snažia dostať hostia.
     
    50:38
    Hosťujúci Hartikainen tvrdo pálil po skvelej prihrávke od Makarova z hranice pravého kruhu. Jeho delovka však napokon opečiatkovala len ľavú žŕdku moskovskej brány!
     
    50:08
    Obrancovia Ufy sa dostali k puku v obrannej tretine a napokon ho vyslali cez všetky čiary. Čiaroví rozhodcovia okamžite odpískali jasné zakázané uvoľnenie.

    Góly a asistencie: 12. Rylov (Prochorkin), 13. Markov, 53. Prochorkin (Grigorenko) – 5. Hartikainen (Kolcov), 38. Filatov (Makarov)


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Pervyšin, Mišarin, Denisov, Gončarov, Naumenkov, Rylov, Markov – Žarkov, Grigorenko, Prochorkin – Filppula, Zubov, Širokov – Ljubimov, Fefelov, Saprykin – Pereskokov, Fjodorov, Zainullin – Kamajev.
    HC Salavat Julajev Ufa: Andrej Vasilevsky (Volkov) – Zubarev, Kolcov, Višnevsky, Babčuk, Sopel, Kulda, Isangulov, Alexej Vasilevsky – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mereskin, Chlystov, Slepyšev – Mirnov, Pihlstrom, Zinovjev – Musatov, Stepanov, Gluchov.

    Rozhodca: Viktor Gašilov, Sergej Kulakov – Andrej Matjuša, Gleb Lazarev