Lisabon – Arouca 5:1 (kon.) | Belenenses – Rio Ave 0:3 (kon.) | Gil Vicente – Coimbra 2:0 (kon.)
Marítimo – Benfica 2:1 (kon.) | Setúbal – Porto 1:3 (kon.)
koniec
Sporting Lisabon
5:1 (2:1)
FC Arouca
cz Nedeľa 18.08.2013, 16:45 • Estádio José Alvalade, Lisabon • Primeira Liga
     
    86
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    A už je to o čtyři branky. Další povedená akce Sportingu. FREDY MONTERO dostal míč na vápno, pohrál si s obráncem a pohotově prostřelil hostujícího brankáře. Domácí borec tedy zkompletoval hattrick.
     
    70
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    A je tu čtvrtá branka Sportingu, který hosty hodně zatlačil. Na povedený centr z levé strany si na malém vápně počkal FREDY MONTERO, který nechytatelnou střelou překonal Stefanoviće.
     
    66
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní a hlavně blesková akce domácího celku. Po rychlé kombinaci přišel centr z pravé strany, na zadní tyč si naběhl WILSON EDUARDO, který poslal míč za záda Stefanoviće a vypadá to, že je rozhodnuto.
     
    37
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Domácí výborně kombinovali a nakonec se dočkali vedoucí branky. Po centru z pravé strany si na přední tyč naběhl FREDY MONTERO, který pohotově překonal Stefanoviće.
     
    29
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    A domácí se přeci jen dočkali, je vyrovnáno. Po skvělém centru se k hlavičce dostal MAURICIO, který z malého vápna nezaváhal a překonal Stefanoviće.
     
    19
    Arouca právě vstřelila branku!
    A hosté jdou překvapivě do vedení. S centrovaným míčem si domácí obránci poradili, jenže ve vápně se ke kulatému nesmyslu dostal BRUNO AMARO, který nic nevymýšlel a povedenou přízemní střelou překonal domácího brankáře.

    Jakub Kopřiva

    Góly: 29. Mauricio, 37. Montero, 66. Eduardo, 70. Montero, 86. Montero – 19. Amaro

    Karty:   71. Mauricio (SPL) – 11. Pintassilgo (ARC), 15. Dias (ARC), 90. Soares (ARC)


    Sporting Lisabon: Rui Patrício (C) – Mauricio, Magrão (39. André Martins), Jefferson, Rojo, Cédric, Adrien Silva (87. Rinaudo), William, Montero, Carrillo, Wilson Eduardo
    FC Arouca: Stefanović – Nuno Henrique, Dias, Mika, Tinoco, Amaro (C) (80. Claro), Coelho, Simao (64. Serginho), Pintassilgo (81. Soares), Sergio, Roberto

    Rozhodca: Costa – Manso, Rodrigues