Žilina – Kutaisi 3:3 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:3 (2:1)
Torpedo Kutaisi
Štvrtok 11.07.2013, 17:30 • Pod Dubňom • Európska liga
     
    Zápas je na konci. Žilinčania doma nedokázali zvíťaziť, keď s Torpedom iba remizovali po gólovej prestrelke 3:3. Nerozhodný stav ale "šošonov" mrzieť nemusí. Napriek remíze postupujú do II. predkola Európskej ligy UEFA. Diváci videli pomerne zaujímavý futbal a aj šesť gólov. K spokojnosti chýbalo už len víťazstvo domáceho tímu. Od nás je to spod Dubňa všetko, ostaňte nám verní aj naďalej. Ďakujeme za pozornosť, pekný večer! (19:22:08)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Pirtskhalava tvrdo atakoval Mihálika a ešte doň kopol aj loptu. V závere vidí žltú kartu. Už sa nič nezmení.
     
    90+3
    Neuveriteľnú možnosť spálil v nadstavenom čase Pečovský. Zlý odkop Torpeda bývalý hráč Banskej Bystrice zachytil, vnikol do úplne voľnej obrany, v ktorej ležal otrasený Gruzínec, lenže zoči-voči brankárovi FC neuspel, keď absolútne nepochopiteľne zaváhal a ani netrafil bránu.
     
    90+2
    Majtán napodobnil Paura a nevystrelil. Zmätky v obrane Kutaisi.
     
    90+1
    Paur váhal so zakončením, čo sa nepáčilo ani divákom. Už ani domáci fanklub nepočuť. S remízou spokojnosť vládnuť nemôže.
     
    90
    Hrať budeme ešte štyri minúty.
     
    90
    Ale znovu prichádza nevydarený center a aj črtajúci sa brejk žlto-zelených. Lenže brankár Migineishvili včas vybehol a zabránil zakončeniu.
     
    89
    Jikia nasadil jasličky Ceesayovi, no všetko istil Akakpo. V závere duelu uvidíme ešte priamy kop v podaní Kukhianidzeho.
     
    88
    Žilák sa ihneď zapojil do útočnej akcie. Prihráva Majtánovi, ktorý vyzvŕtal obrancu Torpeda, ale jeho prihrávka adresáta nenašla.
     
    87
    Posledné striedanie MŠK. Žilák si vymenil miesto s Pichom.
     
    86
    Žilinčania mohli rozhodnúť, no to by museli lepšie naložiť s koncovkou. Majtán našiel úplne voľného Mihálika, ale tomu lopta vôbec nesadla.
     
    86
    Hru navyše spomaľuje množstvo ošetrovaní a prerušení.
     
    85
    Tri góly na domácom trávniku nie sú dobrým vysvedčením pre defenzívu MŠK. Momentálne to škrípe aj v útoku, a tak sa nemáme prakticky na čo pozerať.
     
    84
    Lekári Torpeda sa prakticky nezastavia. V týchto chvíľach ostáva na trávniku hneď dvojica futbalistov v bielom.
     
    82
    Posledná zmena v tábore hostí. Strelec gólu Mzevashvili sa pri zakončení zranil, vymenil ho Jikia.
     
    80
    FC Torpedo Kutaisi dal gól! Ďalšia absolútne nevinná akcia Kutaisi skončila loptou v sieti. Mnohí si možno ani nevšimli, ako gól padol. Na pravej strane sa do súboja dostal Dúbravka s ALEKOM MZEVASHVILIM. Gruzínsky hráč prakticky z bránkovej čiary poslal loptu do siete. Domáci gólman bol ďaleko z brány a nebezpečenstvo nedokázal zažehnať.
     
    78
    Kapitánsku pásku prevzal po Piačekovi Pečovský. Tempo upadlo a dlhšie sa nič nedeje, ak nerátame striedania alebo ošetrovania.

    Milan Gončár

    Góly: 17. Majtán, 23. Pich, 62. Pich – 29. Kapanadze, 61. Kapanadze, 80. Mzevashvili

    Karty:   20. Piaček (ZIL) – 58. Gigauri (KUT), 63. Kapanadze (KUT), 90+4. Pirtskhalava (KUT)


    MŠK Žilina: Dúbravka – Mabouka, Piaček (K) (77. Vavro), Akakpo, Ceesay – Pečovský, Škvarka (64. Paur) – Mihalík, Bello, Pich (87. Žilák) – Majtán. Tréner: Adrián Guľa.

    Náhradníci: Le Giang, Káčer, Žilák, Guba, Vavro, Kadlec, Paur.

    Torpedo Kutaisi: Migineishvili (K) – Chelidze, Tchanturia, Sandokhadze (60. Gorozia) – Gigauri, Tsintsadze (69. Pirtskhalava) – Gabadze, Kuhianidze, Tabatadze – Mzevashvili (82. Jikia), Kapanadze. Tréner: Mulet Gerard.

    Náhradníci: Kvitilia, Chiteishvili, Pirtskhalava, Jikia, Gorozia, Barabadze, Akhvlediani.

    Rozhodca: Pilav – Draskovic, Bakovic (všetci Bosna a Hercegovina)

    Diváci: 3 197
    04.07.2013
    Kutaisi - Žilina 0:3

    Góly: 58. Majtán, 76. Pich, 84. Majtán

    Karty:   8. Tabatadze (KUT), 26. Kukhianidze (KUT), 85. Kvilitaia (KUT), 87. Kapanadze (KUT) – 55. Paur (ZIL), 60. Ceesay (ZIL), 74. Žilák (ZIL)