Žilina – Kutaisi 3:3 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:3 (2:1)
Torpedo Kutaisi
Štvrtok 11.07.2013, 17:30 • Pod Dubňom • Európska liga
     
    90+4
    Pirtskhalava tvrdo atakoval Mihálika a ešte doň kopol aj loptu. V závere vidí žltú kartu. Už sa nič nezmení.
     
    90+3
    Neuveriteľnú možnosť spálil v nadstavenom čase Pečovský. Zlý odkop Torpeda bývalý hráč Banskej Bystrice zachytil, vnikol do úplne voľnej obrany, v ktorej ležal otrasený Gruzínec, lenže zoči-voči brankárovi FC neuspel, keď absolútne nepochopiteľne zaváhal a ani netrafil bránu.
     
    90
    Hrať budeme ešte štyri minúty.
     
    87
    Posledné striedanie MŠK. Žilák si vymenil miesto s Pichom.
     
    86
    Žilinčania mohli rozhodnúť, no to by museli lepšie naložiť s koncovkou. Majtán našiel úplne voľného Mihálika, ale tomu lopta vôbec nesadla.
     
    82
    Posledná zmena v tábore hostí. Strelec gólu Mzevashvili sa pri zakončení zranil, vymenil ho Jikia.
     
    80
    FC Torpedo Kutaisi dal gól! Ďalšia absolútne nevinná akcia Kutaisi skončila loptou v sieti. Mnohí si možno ani nevšimli, ako gól padol. Na pravej strane sa do súboja dostal Dúbravka s ALEKOM MZEVASHVILIM. Gruzínsky hráč prakticky z bránkovej čiary poslal loptu do siete. Domáci gólman bol ďaleko z brány a nebezpečenstvo nedokázal zažehnať.
     
    77
    Kapitán Piaček schádza za potlesku tribún z trávnika, na jeho miesto talentovaný Vavro.
     
    70
    Otvorený priestor pre Mihálika. Ten si počkal na nabiehajúceho Bella, za ním bol aj Pich, lenže Bello volil zbytočnú strelu z prvej. Lopta mu absolútne nesadla a ani zďaleka netrafila priestor troch žrdí.
     
    69
    Pirtskhalava je novým hráčom v zostave FC. Vymenil Tsitsadzeho.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 3 197 divákov.
     
    64
    Škvarka na dnes končí, novým mužom je Paur.
     
    63
    Kapanadze sa prezentoval tvrdým zákrokom pred šestnástkou a vidí kartu.
     
    62
    Žilina dala gól!
    Gólové hody pokračujú. Hneď po rozohrávke prišiel útok domácich. Mihálik na ľavej strane podržal loptu a ako na podnose ju posunul na nabiehajúho RÓBERTA PICHA, pre ktorého nebol problém z bránkovej čiary doraziť ju do siete.
     
    61
    FC Torpedo Kutaisi dal gól! Absolútne nevinná akcia Kutaisi končí druhým presným zásahom. Nakopnutá lopta v podaní Tabatadzeho z pravej strany smerovala na Piačeka. Kapitán Žiliny však zaváhal, TORNIKE KAPANADZE ho obohral a krížnou strelou do protipohybu prekonáva Dúbravku.
     
    60
    Prvé striedanie v zápase. Sandokhadze dohral, mení ho Gorozia.
     
    58
    Hosťujúci Gigauri zrejme čosi povedal rozhodcovi, ktorý ho odmeňuje žltou kartou.
     
    37
    Kukhianidze vyskúšal strelu z väčšej vzdialenosti a narobil problémy Dúbravkovi. Heco loptu vyráža.
     
    35
    Výmena lopty medzi Škvarkom a Majtánom končí ošetrovaním brankára Kutaisi. Majtán totiž išiel do súboja príliš razantne a došlo ku kontaktu. Kapitán FC je v poriadku a za potlesku tribún je pripravený pokračovať.
     
    33
    Vedenie "šošonov" mohlo byť opäť dvojgólové. Bello presnou prihrávkou za obranu našiel Škvarku. Skúsil kľučku na brankára, ale ten úmysel vystihol a zabránil ďalšiemu gólu vo svojej sieti.
     
    31
    Odpoveď Žiliny ale nemusela na seba dlho čakať. Pich páli z veľkého vápna. Vyznamenal sa strážca svätyne a zároveň kapitán Torpeda Migineishvili.
     
    29
    FC Torpedo Kutaisi dal gól! Rýchly výpad hostí končí kontaktným gólom. Loptu potiahol z polovice ihriska Gigauri, nahral na pravú stranu TORNIKE KAPANADZEMU, ktorý krásnou strelou prekonáva bezmocného Dúbravku.
     
    23
    Žilina dala gól!
    V šestnástke hostí to poriadne vrelo. Brankár FC sa mohol aj roztrhať. Najskôr niekoľkokrát vychytal Majtána, aby sa k lopte dostal RÓBERT PICH a po druhýkrát rozvlnil sieť. Obrana hostí sa opäť nevyznamenala.
     
    20
    Piaček nepríjemne atakoval Chelidzeho a videl trošku prísnu žltú kartu.
     
    17
    Žilina dala gól!
    Žilina sa pomerne rýchlo ujala vedenia. Najskôr Škvarka trošku váhal so strelou, aby napokon zvolil prihrávku na TOMÁŠA MAJTÁNA. Ten najskôr prudko vypálil, ale iba do stredu brány. Neistý hosťujúci gólman vyrazil loptu znova pred Majtyho a ten bez väčších problémov prekonáva Migineishviliho po prvýkrát.
     
    13
    Štatistika faulov v úvodných 13 minútach vyznieva v neprospech slovenského tímu. Hráči v žlto-zelenom sa previnili už trikrát, hostia hrajú do týchto chvíľ čisto.

    Milan Gončár

    Góly: 17. Majtán, 23. Pich, 62. Pich – 29. Kapanadze, 61. Kapanadze, 80. Mzevashvili

    Karty:   20. Piaček (ZIL) – 58. Gigauri (KUT), 63. Kapanadze (KUT), 90+4. Pirtskhalava (KUT)


    MŠK Žilina: Dúbravka – Mabouka, Piaček (K) (77. Vavro), Akakpo, Ceesay – Pečovský, Škvarka (64. Paur) – Mihalík, Bello, Pich (87. Žilák) – Majtán. Tréner: Adrián Guľa.

    Náhradníci: Le Giang, Káčer, Žilák, Guba, Vavro, Kadlec, Paur.

    Torpedo Kutaisi: Migineishvili (K) – Chelidze, Tchanturia, Sandokhadze (60. Gorozia) – Gigauri, Tsintsadze (69. Pirtskhalava) – Gabadze, Kuhianidze, Tabatadze – Mzevashvili (82. Jikia), Kapanadze. Tréner: Mulet Gerard.

    Náhradníci: Kvitilia, Chiteishvili, Pirtskhalava, Jikia, Gorozia, Barabadze, Akhvlediani.

    Rozhodca: Pilav – Draskovic, Bakovic (všetci Bosna a Hercegovina)

    Diváci: 3 197
    04.07.2013
    Kutaisi - Žilina 0:3

    Góly: 58. Majtán, 76. Pich, 84. Majtán

    Karty:   8. Tabatadze (KUT), 26. Kukhianidze (KUT), 85. Kvilitaia (KUT), 87. Kapanadze (KUT) – 55. Paur (ZIL), 60. Ceesay (ZIL), 74. Žilák (ZIL)