Žilina – Kutaisi 3:3 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:3 (2:1)
Torpedo Kutaisi
Štvrtok 11.07.2013, 17:30 • Pod Dubňom • Európska liga
     
    80
    FC Torpedo Kutaisi dal gól! Ďalšia absolútne nevinná akcia Kutaisi skončila loptou v sieti. Mnohí si možno ani nevšimli, ako gól padol. Na pravej strane sa do súboja dostal Dúbravka s ALEKOM MZEVASHVILIM. Gruzínsky hráč prakticky z bránkovej čiary poslal loptu do siete. Domáci gólman bol ďaleko z brány a nebezpečenstvo nedokázal zažehnať.
     
    62
    Žilina dala gól!
    Gólové hody pokračujú. Hneď po rozohrávke prišiel útok domácich. Mihálik na ľavej strane podržal loptu a ako na podnose ju posunul na nabiehajúho RÓBERTA PICHA, pre ktorého nebol problém z bránkovej čiary doraziť ju do siete.
     
    61
    FC Torpedo Kutaisi dal gól! Absolútne nevinná akcia Kutaisi končí druhým presným zásahom. Nakopnutá lopta v podaní Tabatadzeho z pravej strany smerovala na Piačeka. Kapitán Žiliny však zaváhal, TORNIKE KAPANADZE ho obohral a krížnou strelou do protipohybu prekonáva Dúbravku.
     
    29
    FC Torpedo Kutaisi dal gól! Rýchly výpad hostí končí kontaktným gólom. Loptu potiahol z polovice ihriska Gigauri, nahral na pravú stranu TORNIKE KAPANADZEMU, ktorý krásnou strelou prekonáva bezmocného Dúbravku.
     
    23
    Žilina dala gól!
    V šestnástke hostí to poriadne vrelo. Brankár FC sa mohol aj roztrhať. Najskôr niekoľkokrát vychytal Majtána, aby sa k lopte dostal RÓBERT PICH a po druhýkrát rozvlnil sieť. Obrana hostí sa opäť nevyznamenala.
     
    17
    Žilina dala gól!
    Žilina sa pomerne rýchlo ujala vedenia. Najskôr Škvarka trošku váhal so strelou, aby napokon zvolil prihrávku na TOMÁŠA MAJTÁNA. Ten najskôr prudko vypálil, ale iba do stredu brány. Neistý hosťujúci gólman vyrazil loptu znova pred Majtyho a ten bez väčších problémov prekonáva Migineishviliho po prvýkrát.

    Milan Gončár

    Góly: 17. Majtán, 23. Pich, 62. Pich – 29. Kapanadze, 61. Kapanadze, 80. Mzevashvili

    Karty:   20. Piaček (ZIL) – 58. Gigauri (KUT), 63. Kapanadze (KUT), 90+4. Pirtskhalava (KUT)


    MŠK Žilina: Dúbravka – Mabouka, Piaček (K) (77. Vavro), Akakpo, Ceesay – Pečovský, Škvarka (64. Paur) – Mihalík, Bello, Pich (87. Žilák) – Majtán. Tréner: Adrián Guľa.

    Náhradníci: Le Giang, Káčer, Žilák, Guba, Vavro, Kadlec, Paur.

    Torpedo Kutaisi: Migineishvili (K) – Chelidze, Tchanturia, Sandokhadze (60. Gorozia) – Gigauri, Tsintsadze (69. Pirtskhalava) – Gabadze, Kuhianidze, Tabatadze – Mzevashvili (82. Jikia), Kapanadze. Tréner: Mulet Gerard.

    Náhradníci: Kvitilia, Chiteishvili, Pirtskhalava, Jikia, Gorozia, Barabadze, Akhvlediani.

    Rozhodca: Pilav – Draskovic, Bakovic (všetci Bosna a Hercegovina)

    Diváci: 3 197
    04.07.2013
    Kutaisi - Žilina 0:3

    Góly: 58. Majtán, 76. Pich, 84. Majtán

    Karty:   8. Tabatadze (KUT), 26. Kukhianidze (KUT), 85. Kvilitaia (KUT), 87. Kapanadze (KUT) – 55. Paur (ZIL), 60. Ceesay (ZIL), 74. Žilák (ZIL)