Jablonec – Jihlava 1:1 (kon.) | Sparta Praha – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
4:0 (1:0)
FK Mladá Boleslav
cz Nedeľa 12.05.2013, 19:00 • Generali Arena • Gambrinus liga
     
    89
    Sparta právě vstřelila branku!
    Do zoufalé mladoboleslavské obrany vtrhli Krejčí s DAVIDEM LAFATOU, který doklepl do sítě přesnou přihrávku svého spoluhráče a vstřelil jednu ze svých nejjednodušších branek v sezóně.
     
    73
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhé fatální selhání mladoboleslavské obrany během několika sekund! Tentokrát se za obrannou linii zapomněl na pravé straně Jan Bořil, Hušbauer toho využil k přesnému pasu DAVIDU LAFATOVI, jenž také spěchal nikým neatakován k Millerovi a vedl si podstatně lépe než Kadlec, když mladoboleslavského brankáře překonal a zvyšuje na 3:0!
     
    62
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhá střelecká radost sparťanů! Na Váchův centr z následné standardní situace si naskočil JIŘÍ JAROŠÍK a hlavou nekompromisně zakončil do protipohybu brankáře Millera!
     
    45+1
    Sparta právě vstřelila branku!
    V samém závěru prvního poločasu Sparta udeřila! Na perfektní Krejčího centr si naskočil DAVID LAFATA a přes Šírla zavěsil míč k tyči Millerovy branky!

    Tomáš Kohlmann

    Góly: 45+1. Lafata (Krejčí), 62. Jarošík (Vácha), 73. Lafata (Hušbauer), 89. Lafata (Krejčí)

    Karty:   62. Ševinský (MBL)


    AC Sparta Praha: Vaclík – Vidlička (75. Kadeřábek), Švejdík, Jarošík, Hybš – Hušbauer (80. Čermák), Vácha, Matějovský – Kadlec (81. Přikryl), Lafata, Krejčí
    FK Mladá Boleslav: Miller – Bořil, Kúdela, Ševinský (75. Smejkal), Šírl – Sivrić, Opiela, Ščuk, Ondřejka (68. Sloboda) – Chramosta (52. Štohanzl), Nešpor

    Rozhodca: Franěk – Nádvorník, Paták

    Diváci: 8 152