Stoke City – Tottenham 1:2 (kon.) | Everton – West Ham 2:0 (kon.) | Fulham – Liverpool 1:3 (kon.)
Sunderland – Southampton 1:1 (kon.) | QPR – Newcastle 1:2 (kon.) | Norwich – West Bromwich 4:0 (kon.)
Manchester United – Swansea 2:1 (kon.)
koniec
Norwich City
4:0 (1:0)
West Bromwich Albion
Nedeľa 12.05.2013, 16:00 • Carrow Road, Norwich • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Z mojej strany je to všetko, lúči sa s Vami Tomáš Batiz. (17:57:44)
     
    Skončil sa nám tak zápas anglickej súťaže Premier League, v ktorej sme videli priam výhru o rozdiel triedy, keď Norwich City zdolal West Bromwich Albion 4:0.

    Úvod samotného zápasu bol ešte ako tak vyrovnaný, ale od 20. minúty sa to rozbehlo na šance či na góly. Dobrá hra tak Norwichu zaistila ďalšie tri body to tabuľky, ale aj ďalšie štyri góly k celkovému počtu strelených.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Záverečné sekundy zápasu. Dlhá lopta od domácej brány do stredu ihriska, kde držia loptu žlto-zelení. Tí sa síce zlou prihrávkou dostali do problému, keďže pri lopte boli hostia, tí to však v konečnom dôsledku nevyužili.
     
    90+2
    Ani tento rohový kop nebol moc úspešný a môžme konštatovať, že z rohových kopov dnes neprišla ani jedna veľká šanca či na jednej, alebo druhej strane.
     
    90+2
    Dlhšiu dobu už držia loptu na kopačkách hostia, ktorí sa pomaly dostávajú aj k bráne súpera, lenže center, ktorý mieril do veľkého vápna posiela hlavou na roh obranca.
     
    90+1
    V záverečných minútach hry držia loptu hostia, uvidíme či sa im podarí aspoň kozmetiky upraviť skóre.
     
    90
    Nastavujú sa tri minúty.
     
    90
    Norwich City dalo gól! Vyzerá to tak, že zápas je spečatený týmto štvrtým gólom v bráne súpera. Dobrá kombinácia od autovej čiare až k 16-tke, odkiaľ prišla perfektná strela JONATHANA HOWSONA, ktorý zvyšuje na rozdiel štyroch gólov.
     
    87
    Záverečné striedanie v tíme domácich. Z ihriska odchádza kapitán Holt, ktorý pred svojim odchodom odovzdal kapitánsku pásku Martinovi. Na jeho miesto prichádza Becchio.
     
    86
    V záverečných minútach hry pokračuje ďalšia šanca zo strany domáceho tímu. Rýchly prechod po pravej strane je zavŕšený obrannou hrou McAuleyho, ktorý prerušil hru na roh.
     
    84
    Aktuálne sú pri lopte hostia, ktorí smerujú k bráne súpera. Pár prihrávok a stále sa pokračuje držanie lopty v ich réžii. Avšak kolmicu na pravú stranu pozastavil postranný, keď signalizoval ofsajd.
     
    83
    Perfektný zákrok v podaní Fostera. Dobrá hra aj na strane Norwichu. Prihrávka na 16-tku a zakončenie z kopačky Holta, ktorý zlyhal na brankárovi Albionu.
     
    82
    Posledné minúty sú aktívnejší hostia, ktorí sa aj teraz dostali do zakončenia, lenže pokus spoza 16-tky končí tesne nad brvnom. Odkopávať sa tak bude od brány Ruddyho.
     
    81
    Striedanie aj na strane hostí. Ihrisko opúšťa Lukaku, nastupuje Odemwingie.
     
    77
    V jednej minúte prichádza dvojité striedanie na strane domáce tímu, keď z ihriska odchádzajú Hoolahan a Snodgrass. Nastupujú Tettey a Elliott.
     
    76
    Táto kombinácia nevyšla najlepšie domácim hráčom a tí prišli o loptu. Pár sekúnd a vyzerá to tak, že sa bude striedať. Hoolahan má nejaké problémy so svalom.
     
    74
    Stále pokračuje držanie lopty na domácej strane. V strede ihriska dlho držal loptu Hoolahan, ktorý vzápätí o ňu prišiel. Do útok sa dostávajú hostia, lenže strela Yacoba končí u brankára Ruddyho.
     
    73
    V posledných sekundách sú viac pri lopte hráči domáceho tímu, ktorí tak povediac kontrolujú hru. Po pár sekundách držania lopty si v zadných radoch povedal brankár, že sa bude prezentovať dlhým odkopom.

    Tomáš Batiz

    Góly: 25. Snodgrass, 62. Holt, 65. McAuley (vla.), 90. Howson

    Karty:   45+1. Howson (NRW), 71. Hoolahan (NRW) – 48. Olson (WBA)


    Norwich City: Ruddy – Martin, Bassong, Bennett, Garrido – Johnson, Howson, Snodgrass, Pilkington – Hoolahan, Holt
    West Bromwich Albion: Foster – Reid, McAuley, Olsson, Popov – Yacob, Morrison, Mulumbu – Rosenberg, Long, Lukaku

    Rozhodca: Howard Webb – Malarkey, Massey