Stoke City – Tottenham 1:2 (kon.) | Everton – West Ham 2:0 (kon.) | Fulham – Liverpool 1:3 (kon.)
Sunderland – Southampton 1:1 (kon.) | QPR – Newcastle 1:2 (kon.) | Norwich – West Bromwich 4:0 (kon.)
Manchester United – Swansea 2:1 (kon.)
koniec
Norwich City
4:0 (1:0)
West Bromwich Albion
Nedeľa 12.05.2013, 16:00 • Carrow Road, Norwich • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 16:00.
     
    Vážení športoví priatelia vítam Vás pri jednom z ďalších online prenosov, konkrétne v najvyššej anglickej lige, kde sa pozrieme na zápas Norwich City a West Bromwich Albion. Príjemný športový zážitok praje komentátor Tomáš Batiz.

    Na úvod sa pozrieme podrobnejšie na oba tímy a rozmeňme si ich posledné zápasy a výkony na drobné. Začnime teda hosťami a tímom West Bromwich Albion. Tí v poslednom zápase mali neľahkého súpera a to druhý tím Premier League Manchester City, kde sa zrodila tesná výhra Manchestru City a to 1:0. Povedzme si, že najlepším strelcom v drese Albionu je Romelu Lukaku so štrnástimi presnými zásahmi. Albion trápi aj väčšia maródka, kedže v zajtrajšom zápase sa určite neobjavia: James Morrsion, Zoltan Gera, Chris Brunt a George Thorne.

    Pozrime sa aj na druhú stranu, kde je tím Norwich City. Tento anglický tím prezývaný aj ako "žilinskí šošoni" sa v poslednom zápase stretli s Aston Villou, ktorá vyhrala 1:2. Pripomíname, že Aston Villa práve v dnešnom – sobotnom zápase podľahla Chelsea 2:1. Zraneniu sa nevyšli ani v tomto tíme, keďže na zápas nenastúpia: John Ruddy, Andrew Surman a Michael Turner. Post najlepšiemu strelcovi patrí Grantovi Holtovi s šiestimi presnými zásahmi.

    Vo vzájomných zápasoch sa darí viac Albiounu, ktorý zvíťazil proti tomuto tímu už 12-krát, 6-krát sa zrodila remíza a 8-krát sa tešili hráči Norwich City. Posledný zápas prišiel 22.12.2012 a výhra Albionu 2:1.

    Postavenie v tabuľke je lepšie pre hráčom Albionu, ktorí sa nachádzajú na 8. mieste so ziskom 48. bodov. Na opačnej strane, dnešný domáci tím je na 18. mieste so ziskom 38. bodov.
     
    Úvodné zostavy:

    Norwich City: Ruddy – Martin, Bassong, Bennett, Garrido – Johnson, Howson, Snodgrass, Pilkington – Hoolahan, Holt

    West Bromwich Albion: Foster – Reid, McAuley, Olsson, Popov – Yacob, Morrison, Mulumbu – Rosenberg, Long, Lukaku

    Rozhodca: Howard Webb – Malarkey, Massey.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    3
    V úvode zápasu sme mali menšie technické problémy, takže začíname s nejakým oneskorením. Pozrime sa však už na samotný zápas. V úvode prichádza center do 16-tky na strane Albionu. Prvý rohový kop.
     
    4
    Takže venujme sa už na plno zápasu. Rohový kop z ľavej strany zahral Snodgrass, ktorý loptu síce poslal do veľkého vápna, ale tam neprišlo nejaké väčšie ohrozenie, čo sa týka zakončenie. Norwich však je opäť pri lopte.
     
    5
    Jeden z ďalších útokov na strane domáceho tímu je skoro aj zakončení.Po pravej strane prešiel Johnson, ktorý sa dostal aj do veľkého vápna, ale pri zakončení mu lopta odskočila a pozorný bol brankár Foster – bývalí brankár aj Manchestru United.
     
    5
    Hra nabrala opäť svoje tempo. Po odkope sa lopta dostala aj pred 16-tku domáceho tímu, lenže tam je obrana pozorná a dobre zasiahla. Po súboji pred 16-tkou, prišiel faul, na strane domáceho hráča Martina. Priamy kop pre Albion cca 40 metrov od brány.
     
    6
    Dlhšie sa čakalo na samotnú rozohrávku nakoniec je to podkopnutá lopta do 16-tky, ktorú navyše tečoval múr. Domáci hráči sa ubránili, lenže Albion je opäť pri lopte.
     
    7
    Pri ľavej autovej čiare sa snažil Martin obrať súpera o loptu, lenže Lukaku bol rýchlejší a aj za pomoci kľučiek odzbrojil súpera a vycentroval.
     
    8
    V úvode zápasu mali väčšiu prevahu domáci hráči, ale chuť po akciách zacítili aj hráči Albionu, ktorí v posledných sekundách robia časté výlety k bráne súpera. Zatiaľ bez zakončenia.
     
    9
    Začiatkom 9. minúty majú možnosť autového vhadzovania hostia z West Bromwichu. Dlhý aut skončil po súboji lepšie pre hostí, ktorí sa však vzápätí stiahli na vlastnú polovicu.
     
    9
    Nie dobre riešený postupný útok, ktorý bol zavŕšený centrom na 16-tku domáceho tímu. Loptu sa snažil vo výskoku vybojovať Lukaku, lenže ten zlyhal na obrancovi Bassongovi.
     
    10
    Norwich na Slovensku prezývaný aj ako "žilinskí šošoni" postupuje do útoku. Dobrá a hlavne rýchly hra po pravej strane, na ktorej konci bol Martin. Jeho center však nekončí nejakým väčším ohrozením súperovej brány.
     
    11
    Chvíľku som sa zapozeral do tejto kombinácie na strane domáceho tímu. Dlhšie nebolo ani o čom písať, keď hráči v žltých dresoch kombinovali na vlastnej polovici a pomaly sa dostali na súperovú. Po chvíli budeme svedkami ich druhého rohového kopu.
     
    12
    Rohový kop z pravej strany tak ako v prvom prípade. Lopta končí pár centimetrov pred malým vápnom, lenže v súboji prichádza útočný faul a dobre známy rozhodca Howard Webb prerušil hru.
     
    13
    Zas sa hra kúskuje a znovu je prerušená. Odkop realizuje brankár Foster, ktorý poslal loptu k autovej čiare, kde prišiel po súboji kontakt hlavou Yacoba – ten poslal loptu za autovú čiaru.
     
    13
    Po vhadzovaní mali loptu na kopačkách domáci hráči, ale tým nevyšla následná rozohrávka. Loptu však majú opäť, po tom ako sa podobným spôsobom zbavili lopty aj hráči Albionu.
     
    15
    Zatiaľ sme nemali možnosť vidieť žiadnej väčšej šanci po centri nie to ešte po zakončení. Pri lopte sú hostia z Albionu, ktorí iba kombinujú na vlastnej polovici. Vyzerá to na pomalý postupný útok.
     
    15
    Postupný útok to bol a zavŕšený aj centrom. Kombinácia stredom, otočenie hry na ľavú stranu a center Lukaku, ktorý pred 16-tkou odvracia Bennet. Dobrá hra v obrane v podaní Norwich City!
     
    16
    Podobná réžia hry aj teraz. West Bromwich Albion drží loptu v zadných radoch, centruje pred 16-tku, ale znova neúspešne. Rýchly brejk na druhej strane je zavŕšený strelou Hoolahana, ktorý páli nad bránu.
     
    17
    Žiadna veľká šanca ak nerátame posledné nepresné zakončenie z kopačky Hoolahana, ktorý to skúsil spoza 16-tky. Držanie lopty patrí hosťom, ktorí iba kombinujú v zadných radoch.
     
    18
    Po dlhšom čase nejaký výlet aj smerom na bránu. Pár prihrávok vzadu a center na pravú stranu, kde si sklepol loptu Long. Ten sa dostal do útoku po pravej strane odkiaľ aj vycentroval. Jeho pokus pokrýva obrana súpera.
     
    19
    West Bromwich Albion sa v posledných sekundách snaží viac, resp. je aktívnejší. Jeden z ich ďalších útokov po pravej strane a center, ktorý podla môjho názoru skončil na ruke Bassonga, ale Webb nechal pokračovať hru.
     
    20
    Zaujímavé čiapky, resp. také cirkusové vlasy na hlavách fanúškov West Bromwich Albion. Uvidíme či aj takýmto spôsobom to postačí aby dopriali svojmu tímu čo len bod.
     
    21
    Našu pochvalu si určite zaslúži Snodgrass, ktorý je pri všetkých rohoch na strane Norwichu, no tentokrát perfektne prešiel po pravej strane cez troch hráčov, ale zakončiť či odcentrovať sa mu nepodarilo.
     
    22
    Z autového vhadzovania sa dostali hostia k lopte. Sklepnutá lopta Longa a následne center do súperovej 16-tky, ktorý znovu nekončí ani náznakom šance, keď obrana domácich v pohode zakročuje.
     
    23
    Pre diváka na štadióne, alebo pre všetkých Vás čo sledujete tento prenos je doterajší priebeh veľmi nudný, kedže priame zakončenie na bránu sme ešte nevideli. Potešili však prieniky Snodgrassa na pravej strane.
     
    24
    Po 24. minútach hry sme svedkami prvého zakončenie na bránu. Všetko opäť vypracoval Snodgrass, ktorý dostal loptu pred 16-tku, prihral ju na Hoolahana, ktorý vnútri 16-tky posiela loptu na Fostera, ten bez problémov zakročuje.
     
    25
    Norwich City dalo gól! Prvú strelu ešte dokázal Foster zlikvidovať, ale druhý strelecký pokus na bránu po pár sekundách hry je zavŕšený gólom. Center z ľavej strany zakončoval Hoolahan, loptu zlikvidoval Foster, ale následná dorážak v podaní ROBERTA SNODGRASSA končí v bráne.
     
    28
    Norwich je po góle viac pri chuti. Znovu pokračuje do útoku, keď loptu v strede ihriska drží Hoolahan. Jeho následná prihrávka končí u Martina, ktorý posiela loptu do veľkého vápna súpera – obrana Albionu zasahuje úspešne.
     
    29
    Maródka West Bromwich Albion: V dnenšom zápase určite nehľadajte Jamesa Morrsiona, Zoltana Gera, Chrisa Bruntaa George Thorna. Všetci menovaný pauzujú kvôli zraneniu.
     
    29
    Po dlhšom čase sme svedkami útoku aj na druhej strane, ten nie je úspešný ani tentokrát. Center ktorý skončil v 16-tke súpera pokryl bez problémov brankár Ruddy.
     
    30
    Tak toto je celkom dobrý dribling Mulumbu cez stred ihriska. Ten potiahol loptu dobrých pár metrov, hru otočil na ľavú stranu, kde už čakal Lukaku – jeho center končí v náručí brankára Ruddyho.
     
    31
    Po pár sekundách, resp. po odkope od brány sa k lopte znovu dostali hostia. Ďalší center, ktorý nenarobil žiadne problémy domácim pokrýva vo vlastnej 16-tke brankár Ruddy.
     
    32
    Posledný zápas Norwich City: V poslednom zápase stretli s Aston Villou, ktorá vyhrala 1:2.Pripomíname, že Aston Villa práve v dnešnom – sobotnom zápase podľahla Chelsea 2:1.
     
    32
    Hra sa na pár sekúnd prerušila, keď trošku dlhšie trvalo k samotnej realizácii odkopu od brány domácich. Loptu v týchto sekundách majú žlto-zelení, ktorí postupujú do útoku.
     
    33
    Prvá útočná vlna nevyšla najlepšie, keď center Martina z pravej strany zlikvidovala vo vlastnej 16-tke obrana West Bromwich Albion. Po pár sekundách ďalší útok domácich, znovu neúspešne.
     
    34
    Dobrá hra v podaní Snodgrassa, ale to sme už spomínali. Tým istým štýlom sa prezentoval aj tentokrát, keď jeho prechod po pravej strane bol zavŕšený útočným faulom na Popova.
     
    35
    Rohový kop uvidíme aj na strane hostí. Zdá sa mi, že to bude po prvý krát v zápase a hneď neúspešne. Nepodarený center z ľavej strany preletel všetko v 16-tke a skončil za bránkovou čiarou. Lukaku sa ospravedlnil svojim spoluhráčom.
     
    36
    V úvodnom polčase, resp. v doterajšom priebehu hry sme mali možnosť vidieť šance iba na jednu bránu a to je smerom ku brankárovi Fosterovi. Ten sa teraz prezentoval dobrým čítaním hry, keď opustil 16-tku a včas odkopol pred Holtom.
     
    38
    Tempo hry sa spomalilo na istý čas, keď sa lopta vrátila k brankárovi Ruddymu. Ten si loptu posunul párkrát a poslal veľmi dlhý center až k súperovej 16-tke. Lopty sa nakoniec zmocnili hostia, ktorí si pripisujú ďalší útok, ten následne neúspešný.
     
    38
    Pokus o niečo aj na druhej strane, lenže to chlapíkom v červených dresoch nevyšlo. Center Lukaku z ľavej strany preletel 16-tkou – Albion ostáva pri lopte.
     
    39
    Posledný zápas Albionu: V poslednom zápase mali neľahkého súpera a to druhý tím Premier League Manchester City, kde sa zrodila tesná výhra Manchestru City a to 1:0.
     
    39
    Hra je v týchto sekundách prerušená, keď do lopty šli naplno obaja hráči. Na domácej strane Howson u súpera Mulumbu. Práve druhý menovaný si z tohto súboju o loptu odniesol šlapák. West Bromwich bude rozohrávať priamy kop z väčšej vzdialenosti od brány.
     
    40
    Táto lopta nebola veľkým ohrozením pre brankára Ruddyho, ktorý si vybehol na loptu a zovrel ju do náručia. Po jeho odkope sa k lopte dostali hostia.
     
    41
    Len centimetre chýbali chýbali tejto strele Hollahana, ktorý to skúsil z väčšej vzdialenosti. Nebol to veľmi zlý pokus, keď strela mierila do ľavého horného rohu, včasný dobrý zákrok Fostera.
     
    42
    Rohový kop, ktorý je už tretím na strane Norwich City nekončí ohrozením. Prvotný center obrana odrazila a následná prihrávka do malého vápna bola posúdená ofsajdom, v ktorom sa ocitol Hold.
     
    43
    V záverečných minútach prvého polčasu sa do útoku tlačia hráči Albionu, ktorí to zavŕšili autovým vhadzovaním na pravej strane. Ich pokus skončil vo veľkom vápne, následným centrom, ktorý pokryla obrana domácich.
     
    44
    V dnešnom zápase pauzujú: John Ruddy, Andrew Surman a Michael Turner. Na strane West Bromwich Albion nehľadajte Jamesa Morrsiona, Zoltana Gera, Chrisa Bruntaa George Thorna. Všetci menovaný pauzujú kvôli zraneniu.
     
    44
    Tentokrát do útoku postupujú domáci hráči. Ich rýchly brejk cez pravú stranu, ktorý je zavŕšený centrom z pravej strany. Dobrý zákrok obrany, konkrétne McAuleyho, ktorý poslal loptu do bezpečia.
     
    45
    Aj v poslednej minúte riadneho hracieho času sú pri lopte domáci hráči, ktorí sa snažia ešte do polčasu skórovať. Vyzerá to na záverečný rohový kop z pravej strany.
     
    45
    Nastavuje sa jedna minúta, takže posledná šanca prvého polčasu. Rohový kop z pravej strany zahrá Pilkington.
     
    45+1
    Pozrime sa na držanie lopty v prvom polčase, to je zatiaľ lepšie pre domácich, ktorí sú v lepšej pozícii a to 52%-48%.
     
    45+1
    V závere prvého polčasu žltá karta pre Howsona.
     
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Pred pár sekundami sa skončil prvý polčas zápasu medzi Norwich City a West Bromwich Albion, v ktorom sú v jednogólovom náskoku hráči domáceho tímu po presnom zásahu z 25. minúty – gól Snodgrassa.

    V úvode zápasu sme mali pocit, že to bude veľmi vyrovnaný zápas, kedže do 20. minúty neprišlo ani zakončenie na bránu. Prvý pokus prišiel až v 22. minút, keď strelu Hoolahana pokrly Foster. Okrem gólu si Norwich dokázal vypracovať viacero šancí, ale tie gólom neskončili.

    Gól prvého polčasu:
    25. minúta – Center z ľavej strany zakončoval Hoolahan, loptu zlikvidoval Foster, ale následná dorážak v podaní ROBERTA SNODGRASSA končí v bráne.

    Najväčšia šanca prvého zápasu:
    41. minúta – Len centimetre chýbali chýbali tejto strele Hollahana, ktorý to skúsil z väčšej vzdialenosti. Nebol to veľmi zlý pokus, keď strela mierila do ľavého horného rohu, včasný dobrý zákrok Fostera.

    Štatistiky po polčase:
    Strely na bránu:4:1
    Držanie lopty: 54%-46%
    Fauly: 7:2
    Ofsajdy 1:2
    Žlté karty 1:0
     
    Do druhého polčasu Vás pozýva komentátor Tomáš Batiz. Začiatok by bal cca začať o 17:05.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    V úvode druhého polčasu idú do útoku hneď hostia, ktorí sa prezentujú centrom z ľavej strany, pri ktorom je Long. Jeho pokus však pred bránou odráža obrana.
     
    46
    V úvode druhého polčasu striedanie v tíme hostí. Ihrisko opúšťa Reida a Rosenberg, nastupujú Jones a Brunt.
     
    49
    Ďalší z útokov na strane hostí, tí to však nezavŕšili ani na súperovú polovicu a prišli o loptu. Následný brejk na strane súpera končí u Holta, ktorý dobre podržal loptu pri rohovej zástavke.
     
    50
    Uvidíme ako v konečnom dôsledku tento zápas dopadne. Povedať však musíme, že hostia sú po polčase viac pri chuti a vyrovnať mohli po hlavičke Mulumbu, ktorý posiela loptu do náručia Ruddyho.
     
    51
    Hra sa presúva do okolia veľkého vápna Norwichu. Domáci hráči sa opäť ubránili a začínajú ďalším rýchlym útokom. Ten nie je zavŕšený žiadnou šancou a následne brankár hostí Foster odkopáva.
     
    52
    Opäť sa na niečo čaká. Jasné ... Je to priamy kop pre domácich hráčov, ktorí to budú realizovať tesne za vlastnou polovicou. Lopta presne na 16-tku a následné zakončenie Hoolahana, ktoré končí mimo brány.
     
    54
    Odkop od brány domáceho tímu. Ruddy poslal loptu za polovicou a k pravej autovej čiare. Po súboji sa lopta ocitla pri domácich hráčov, ktorí sa vzápätí sťahujú na vlastnú polovicu.
     
    55
    Jeden z ďalších priamych kopov na strane Norwich City. Tesne za polovicou poslal loptu späť do hry Howson. Jeho pokus skončil iba pri súperovej 16-tke, kde zasiahla obrana súpera.
     
    56
    Zmätky pred bránou hostí. Dobrý prechod zo strany Snodgrassa, ktorý prešiel po pravej strane, lenže v súboji prišiel o loptu. Obranca hostí poslal nešťastne loptu v súboji na vlastnú bránu, včas však odkopol Foster.
     
    57
    V dnešnom zápase pauzujú: John Ruddy, Andrew Surman a Michael Turner. Na strane West Bromwich Albion nehľadajte Jamesa Morrsiona, Zoltana Gera, Chrisa Bruntaa George Thorna. Všetci menovaný pauzujú kvôli zraneniu.
     
    58
    Domáci hráči sú opäť pri lopte a smerujú k bráne súpera. Po prvom náznaku o útok sa stiahli a kombinujú prevažne na vlastnej polovici.
     
    59
    Pri lopte sú tentokrát hostia, ale tí majú menší problém so samotným zakončením na bránu. Menšie protesty má Mulumbu, ktorý si pýtal faul, ale nakoniec je to "iba" autové vhadzovanie na pravej strane.
     
    59
    Krátko po aute sa dostali hostia aj do finálnej prihrávky za obranu, lenže tá nekončí pri Mulumbovi, ktorý sa rozbiehal, ale za bránkovou čiarou – príliš rýchly prihrávka.
     
    60
    Dobrá kombinačná hra zo strany domácich hráčov. Tí sa celkom aj snažia o nejaké prechody k bráne súpera, ale zatiaľ to je prevažne iba o kombinácii.
     
    61
    Po pár sekundách dobrý útok zo strany žlto-zelených. Center z pravej strany, ktorý skončil pred bránou, kde v súboji utrpel nejaký ten škrabanec Holt. Pokračovať sa bude odkopom od brány.
     
    62
    Norwich City dalo gól! Radosť z gólu na domácej strane, kde sa hráči v žlto-zelených dresoch dostávajú do vedenia o dva góly. Center na polovicu ihriska, následný center na GRANDA HOLTA, pred ktorým prišiel obrovský kiks zo strany Fostera a následne nemal problém spomínaný útočník poslať loptu do prázdnej brány.
     
    65
    Norwich City dalo gól! Rázom tu máme ďalší gól! Domáci hráči sa tešia už z tretieho presného zásahu, keď sa tentokrát po centri presadil hlavou pred malým vápnom vlastný obranca Gareth MCAULEY, ktorý prekonal vlastného brankára.
     
    48
    Dopĺňame informáciu zo 48. minúty, v ktorej obdržal žltú kartu Olsson.
     
    68
    Hráči v žlto-zelených dresoch sú čoraz viac pri chuti a futbal ich naozaj baví. Po pár prihrávkach sa dostal do zakončenia Holt, ktorý z väčšej vzdialenosti netrafil presne bránu.
     
    69
    Pri lopte sú hostia, ktorí by mohli aspoň kozmeticky upraviť výsledok zápasu. Tentokrát to nevychádza, keď domáci zachytili loptu a idú do rýchleho brejku. Nakoniec ani z neho šanca neprišla.
     
    71
    Domáci hráči kontrolujú hru v strede ihriska. Po pár sekundách však stratili loptu a súper šiel do protiútoku, ten aj takticky zastavil sklzom zo zadu Hoolahan.
     
    72
    Útok Albionu nevyšiel a následne prichádza aj na strane domácich. Žlto-zelení prichádzajú o loptu po nepresnom centri na súperovú polovicu.
     
    73
    V posledných sekundách sú viac pri lopte hráči domáceho tímu, ktorí tak povediac kontrolujú hru. Po pár sekundách držania lopty si v zadných radoch povedal brankár, že sa bude prezentovať dlhým odkopom.
     
    74
    Stále pokračuje držanie lopty na domácej strane. V strede ihriska dlho držal loptu Hoolahan, ktorý vzápätí o ňu prišiel. Do útok sa dostávajú hostia, lenže strela Yacoba končí u brankára Ruddyho.
     
    76
    Táto kombinácia nevyšla najlepšie domácim hráčom a tí prišli o loptu. Pár sekúnd a vyzerá to tak, že sa bude striedať. Hoolahan má nejaké problémy so svalom.
     
    77
    V jednej minúte prichádza dvojité striedanie na strane domáce tímu, keď z ihriska odchádzajú Hoolahan a Snodgrass. Nastupujú Tettey a Elliott.
     
    81
    Striedanie aj na strane hostí. Ihrisko opúšťa Lukaku, nastupuje Odemwingie.
     
    82
    Posledné minúty sú aktívnejší hostia, ktorí sa aj teraz dostali do zakončenia, lenže pokus spoza 16-tky končí tesne nad brvnom. Odkopávať sa tak bude od brány Ruddyho.
     
    83
    Perfektný zákrok v podaní Fostera. Dobrá hra aj na strane Norwichu. Prihrávka na 16-tku a zakončenie z kopačky Holta, ktorý zlyhal na brankárovi Albionu.
     
    84
    Aktuálne sú pri lopte hostia, ktorí smerujú k bráne súpera. Pár prihrávok a stále sa pokračuje držanie lopty v ich réžii. Avšak kolmicu na pravú stranu pozastavil postranný, keď signalizoval ofsajd.
     
    86
    V záverečných minútach hry pokračuje ďalšia šanca zo strany domáceho tímu. Rýchly prechod po pravej strane je zavŕšený obrannou hrou McAuleyho, ktorý prerušil hru na roh.
     
    87
    Záverečné striedanie v tíme domácich. Z ihriska odchádza kapitán Holt, ktorý pred svojim odchodom odovzdal kapitánsku pásku Martinovi. Na jeho miesto prichádza Becchio.
     
    90
    Norwich City dalo gól! Vyzerá to tak, že zápas je spečatený týmto štvrtým gólom v bráne súpera. Dobrá kombinácia od autovej čiare až k 16-tke, odkiaľ prišla perfektná strela JONATHANA HOWSONA, ktorý zvyšuje na rozdiel štyroch gólov.
     
    90
    Nastavujú sa tri minúty.
     
    90+1
    V záverečných minútach hry držia loptu hostia, uvidíme či sa im podarí aspoň kozmetiky upraviť skóre.
     
    90+2
    Dlhšiu dobu už držia loptu na kopačkách hostia, ktorí sa pomaly dostávajú aj k bráne súpera, lenže center, ktorý mieril do veľkého vápna posiela hlavou na roh obranca.
     
    90+2
    Ani tento rohový kop nebol moc úspešný a môžme konštatovať, že z rohových kopov dnes neprišla ani jedna veľká šanca či na jednej, alebo druhej strane.
     
    90+3
    Záverečné sekundy zápasu. Dlhá lopta od domácej brány do stredu ihriska, kde držia loptu žlto-zelení. Tí sa síce zlou prihrávkou dostali do problému, keďže pri lopte boli hostia, tí to však v konečnom dôsledku nevyužili.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa nám tak zápas anglickej súťaže Premier League, v ktorej sme videli priam výhru o rozdiel triedy, keď Norwich City zdolal West Bromwich Albion 4:0.

    Úvod samotného zápasu bol ešte ako tak vyrovnaný, ale od 20. minúty sa to rozbehlo na šance či na góly. Dobrá hra tak Norwichu zaistila ďalšie tri body to tabuľky, ale aj ďalšie štyri góly k celkovému počtu strelených.
     
    Z mojej strany je to všetko, lúči sa s Vami Tomáš Batiz. (17:57:44)

    Tomáš Batiz

    Góly: 25. Snodgrass, 62. Holt, 65. McAuley (vla.), 90. Howson

    Karty:   45+1. Howson (NRW), 71. Hoolahan (NRW) – 48. Olson (WBA)


    Norwich City: Ruddy – Martin, Bassong, Bennett, Garrido – Johnson, Howson, Snodgrass, Pilkington – Hoolahan, Holt
    West Bromwich Albion: Foster – Reid, McAuley, Olsson, Popov – Yacob, Morrison, Mulumbu – Rosenberg, Long, Lukaku

    Rozhodca: Howard Webb – Malarkey, Massey