Espanyol – Granada 0:1 (kon.) | Malaga – Getafe 2:1 (kon.) | Valladolid – Sevilla 1:1 (kon.)
Sociedad – Valencia 4:2 (kon.)
koniec
Real Valladolid
1:1 (1:0)
FC Sevilla
Nedeľa 28.04.2013, 19:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    87
    To zranenie je asi vážne, keď hráča odnášajú rovno do šatne. Ihrisko teda opúšťa Reyes, nastupuje Puerto.
     
    78
    Perfektný zákrok na domácej strane v podaní brankára Jaimeho, ktorý čelil strele Negreda, ktorý ho už dnes raz prekonal. Tentokrát jeho strelu vyráža na roh.
     
    73
    Tak toto bola možnosť, ktorú Sevilla nevyužila a to ju môže v konečnom dôsledku stáť tri body. Po prihrávke za obranu sa dostal do súboja zoči-voči s brankárom Negredo, ktorého pokus míňa tesne bránu.
     
    68
    Obrovská šanca na domácej strane, po ktorej mohol ísť Valladolid do vedenia, lenže stále nám pokračuje vyrovnaný stav. Domáci sa dostali do útoku po pravej strane, prihrávka za obranu a zakončenie Gonzáleza, ktoré končí na brvne.
     
    67
    Žltá karta na domácej strane, po tom ako prišiel faul v strede ihriska. Ebert je napomenutý!
     
    66
    Strieda sa aj na opačnej strane. Ihrisko opúšťa Lerson, ktorého nahrádza Bueno.
     
    64
    Po góle prichádza ďalšie striedanie v tíme hostí. Z ihriska odchádza Hervás, ktorý obdržal žltú kartu v 55. minúte. Jeho miesto nahradí Perotti.
     
    62
    Sevilla dala gól! Vo veľmi vyrovnanom zápase panuje teda remíza a myslím si, že aj zaslúžene. Hostia tak vyrovnávajú na 1:1 po premenenej penalte ÁLVARA NEGREDA, ktorý sa strelou do stredu nemýlil a prekonal brankára.
     
    62
    Veľmi sporný moment v týchto sekundách. Sevilla sa dostala do útoku po ľavej strane, odkiaľ poslala center, pokus trafil do ruky Valienteho, ktorý dostáva žltú kartu, navyše je nariadený pokutový kop.
     
    58
    Ako sme už avizovali prichádza striedanie v tíme hostí. Z ihriska odchádza Cala, ktorý obdržal v tretej minúte žltú kartu. Strieda ho Morena.
     
    55
    Za spomínaný faul prichádza žltá karta. Dostáva ju Hervás.
     
    41
    Real Valladolid dal gól! Veľmi vyrovnaný zápas má tak svojho majiteľa, ktorý aktuálne je držiteľom troch bodov. V doterajšom zápase to bolo na šance veľmi chudobné, ale teraz prichádza úvodný gól, keď perfektná prihrávka za obranu našla JAVIHO GUERRU, ktorý pred brankárom nezaváhal.
     
    35
    Prvá dôležitá šanca v dnešnom zápase! Dočkali sme sa teda a dejiskom tejto šanci je práve 35. minúta a pokus Navarra, ktorý z voleja páli do brankára.
     
    30
    Sevilla dala v týchto sekundách gól, ale ten neplatí po tom ako sa uvoľnil Negredo a obhodil si brankára. Pokračuje sa za stavu 0:0.
     
    25
    Tak toto vyzeralo po 25. minútach celkom nádejne. Pár prihrávok na domácej strane, center z pravej strany a do zakončenia sa skoro dostal Óscar, ktorého pokus však zablokoval pred brankárom obranca Seville.
     
    2
    Neprebehlo veľa minút a máme tu prvú žltú kartu. Za taký tak povediac dohrávaný súboj pri autovej čiare vidí žltú kartu Cala.

    Tomáš Batiz

    Góly: 41. Guerra – 62. Negredo (pen.)

    Karty:   62. Valiente (RVA), 67. Ebert (RVA) – 2. Cala (SEV), 55. Hervás (SEV)


    Real Valladolid: Jaime – Rukavina, Jesús Rueda, Marc Valiente, Balenziaga – Ebert, Álvaro Rubio, Óscar González, Víctor Pérez, Larsson – Javi Guerra
    FC Sevilla: Palop – Coke, Fazio, Juan Cala, Fernando Navarro – Jesús Navas, Maduro, Rakitić, Javi Hervás, Reyes – Negredo

    Rozhodca: Undiano – Díaz, Sobrino