Poprad – Trenčín 5:4 (kon.) | Skalica – Martin 5:0 (kon.) | Piešťany – Žilina 5:2 (kon.)
Zvolen – B. Bystrica 4:1 (kon.) | Košice – Nitra 7:3 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
5:2 (2:0, 3:1, 0:1)
MsHK Žilina
Piatok 22.02.2013, 18:00 • Easton Aréna Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:16
    Žilina dala gól!
    Ďalšia využitá presilovka, keď sa k puku medzikruhmi dostal a švihom od tyčky prekonal Tomeka IGOR RÚFUS. Tento gól ale ide tak trochu na vrub domáceho Peška, ktorý chvíľu predtým pekne vybojoval puk, išiel dopredu, kde však sám proti dvom hľadal ešte prihrávkou spoluhráča, ktorý nemal šancu sa k puku dostať, Peško navyše trafil Žilinčana, bol z toho brejk a gól. Asistencia: Lipovský, Krajči.
     
    39:35
    Žilina dala gól!
    Žilina využíva presilovku počas ďalšieho signalizovaného vylúčenia. Strieľanú prihrávku Krajčiho od modrej upratal za Tomeka MICHAL KOKAVEC. Hostia tak ukázali domácim ako sa má presilovka zužitkovať. Asistencia: Krajči, Gula.

    Mertel zároveň aj ide na trestnú lavicu, čiže ďalšia presilovka hostí.
     
    34:52
    Piešťany dali gól!
    Rozpísanú som mal akciu Žiliny, keď Ďurišova lajna to mala celkom dobre rozohraté a pred Tomekom narobila trochu vzruchu. Vzápätí sa však do brejku dostali Havrani a MAREK MERTEL dostal puk do siete. Asistencia: Saliji, Stupka.
     
    26:12
    Piešťany dali gól!
    Konečnú brankárovi Johanesovi dnes vystavil MAREK MERTEL, ktorý dostal pri akcii 2 na 1 nie najpresnejší puk od Stupku, Marek napokon spoza kruhu vystrelil pomerne slabo po ľade a puk pomedzi nohy Johanesa prešiel do siete. Asistencia: Stupka, Saliji
     
    23:50
    Piešťany dali gól!
    Zase dobrá práca mladého Hudeca, ktorý podržal puk za bránou, v pravý čas ho spoza nej poslal na TIBORA MELICHÁRKA, ktorý z prvej prekonal Johanesa strelou k bližšej tyčke. Stále si myslím, že brankár túto tyčku proste musí mať pokrytú. Asistencia: Hudec, Chylo.
     
    15:56
    Piešťany dali gól!
    No ale teraz bez najmenších pochýb. Pekný gól si pripisuje VÁCLAV STUPKA, ktorý sa krásne spoza brány vynoril pri tyčke a bekendom zavesil pod brvno Johanesovej bránky. Ten si mal tú bližšiu tyčku asi pokryť lepšie. Asistencia: Saliji, Kolník.
     
    08:15
    Piešťany dali gól!
    Piešťanom sa podarilo otvoriť skóre zápasu. Strelu tiesneného H. Ručkaya z kruhov ešte Johannes zachytil, bohužiaľ pre hostí, puk len vyrazil pred seba a osamotený obranca MARTIN ŠKADRA bez väčších problémov doklepol bekendom. Asistencia: H. Ručkay, Peško.

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 9. Škadra (H.Ručkay, Peško), 16. Stupka (Saliji, Kolník), 24. Melichárek (Hudec, Chylo), 27. Mertel (Stupka, Saliji), 35. Mertel (Saliji, Stupka) - 40. Kokavec (Krajči, Gula), 53. Rúfus (Lipovský, Krajči)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Bučka, Škadra, Drgoň, Filip (C), Kolník, Hruška, Mrázik, Urban - Hudec, Melichárek, Nemec, J. Ručkay, Peško, H. Ručkay, Saliji, Mertel, Stupka, Šišovský, Toman, Chylo
    MsHK Žilina: Johanes - Rúfus, Gula, Dlouhý (C), Leško, Brcko, Staňo, Árvay, Slota - Kokavec, Krajči, Lipovský, Drevenák, Varga, Sýkora, Valášek, Ďuriš, Drábek, Mašlonka, Jarab, Čičala

    Rozhodca: Jura, Lauff - Korba, Tvrdoň

    Diváci: málo