Žilina – Nitra 2:3 (po s.n.) | B. Bystrica – Martin 3:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 2:3 (kon.)
Trenčín – Skalica 4:2 (kon.) | Piešťany – Košice 2:3 (po s.n.)
koniec
HK Poprad
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
HKM Zvolen
Piatok 19.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Po veľmi pekne odohranej tretej tretine sa gólový stav tohto stretnutia ustálil na hodnote 3:2 pre zvolenský tím. Domáci dokázali v poslednej dvadsaťminútovke zabojovať a vsietili dva góly. O ten prvý sa postaral v 43. minúte Dávid Skokan, ktorý nekompromisným zakončením z otočky prekonal gólmana Šimka. To druhé prišlo už v powerplay (sedem sekúnd pred koncom zápasu), keď sa na ľavom kruhu pekne uvoľnil nováčik v popradskom drese - Lukáš Hvila, ktorý sympatickým švihom prekonal zvolenského gólmana aj podruhýkrát.
    Sedem sekúnd bolo už príliš málo na vyrovnanie, a tak si popradskí hráči z tohto zápasu nepripisujú ani jeden bod a Zvolenčania predlžujú svoju šnúru výhier už na neuveriteľných 12 zápasov.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:20:54)
     
    59:58
    Zvolenčania sa úspešne oslobodzujú vyhodením z hokejky Petra Hraška.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Popradský tréner Jozef Škrak si berie aj druhý oddychový čas na posledné taktické pokyny!
     
    59:53
    Poprad dal gól!
    Popradčanom sa tento vabank vydaril! Vsietili kontaktný gól a majú už len sedem sekúnd na vyrovnanie! Po skvelej kombinačnej akcii sa na hranici ľavého kruhu ocitol LUKÁŠ HVILA, ktorý skvelým švihom prekonáva gólmana Šimka strelou ponad rameno! Asistencie si pripisujú hráči Radoslav Suchý a Peter Klouda.
     
    59:40
    Popradčania pekne kombinujú, no zatiaľ je to bez potrebného gólového zakončenia! Zvolenčania sú v obrane veľmi dobrí.
     
    59:17
    Popradský tréner Jozef Škrak si vypýtal oddychový čas a po ňom nastupujú domáci hokejisti do powerplay, čiže hrajú vabank v šestici!
     
    59:17
    Popradčania majú v závere stretnutia presilovú hru! Na dve minúty si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Milan Jurík, ktorý sa previnil úmyselným posunutím bránky.
     
    58:45
    Stanislav Balán priviezol puk do útočného pásma a snaží sa rozprúdiť útočný kolotoč. Predviedol nám však nepresnú prihrávku, po ktorej sa k puku dostávajú hostia.
     
    57:54
    Popradskí hokejisti sú už v plnom počte a snažia sa takticky kombinovať v útočnom pásme, no sú tvrdo bránení Zvolenčanmi, ktorí dnes jednoducho prehrať nechcú.
     
    57:01
    Nepresná prihrávka od Petra Hraška prináša puk na popradské hokejky. Domáci hráči budú čochvíľa v plnom počte a momentálne úspešne vyhadzujú puk do bezpečia.
     
    56:10
    Zvolenčania kombinujú v útočnej tretine, no zatiaľ sa nedokážu presadiť žiadnym zakončením, ktoré by mohlo mať prívlastok nebezpečné. Popradčania sa úspešne bránia a pekne forčekujú.
     
    55:20
    Po obrovskej chybe zvolenského obrancu sa za Šimkovou bránou pri puku ocitol Stanislav Balán! Ten prihral pred bránu Dávidovi Skokanovi, no ten svojim zakončením neprekonáva gólmana Šimka! Ten s veľkým šťastím stečoval puk za svoju bránu!
     
    54:32
    Popradčania sa oslobodzujú a získavajú čas na striedanie. Túto dlhú presilovú hru hrajú Zvolenčania zatiaľ nie veľmi dobre. Popradská obrana ich má jasne pod kontrolou.
     
    53:42
    Michal Chovan spolu s Lukášom Juríkom chceli opäť zopakovať gólovú akciu z 39. minúty, no tentokrát sa im to nepodarilo. Zakončujúci Jurík uvidel nekompromisný zákrok Sidorových betónov.
     
    53:10
    Popradskí hráči sa zatiaľ bránia veľmi dobre, no ich šance na bodový zisk z tohto zápasu sa stále znižujú. Pri puku sú stále Zvolenčania, ktorí takticky kombinujú.
     
    52:26
    Róbert Sabolič zapríčinil ďalšie oslabenie Popradu! A tentokrát poriadne! Za nekompromisné vrazenie na Jána Ťavodu zinkasoval 5 minút plus trest do konca zápasu. Tak toto bolo veľmi prísne, vzhľadom na to, že Ťavodovi sa nič nestalo.
     
    51:41
    Aj Michal Chovan baží po ďalšom zvolenskom góle. Z ľavého krídla si strelu premyslel, no ešte pred popradskou bránou ju na zadný mantinel stečoval obranca Špelda.
     
    50:55
    Peter Zuzin sa chcel presadiť samostatným únikom popri mantineli, no jeho úmysel mu mierne nevyšiel. Hneď ako sa dostal do útočnej tretiny, tak ho pod svoje krídla vzal pozorný obranca Šterbák, ktorý ho od puku bez problémov odstavil.

    Góly a asistencie: 43. Skokan (Balán, Vandas), 60. Hvila (Suchý, Klouda) - 8. Méry (Síkela, Huňady), 11. Pokovič (Mucha, Chovan), 39. L. Jurík (Chovan, Mucha)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Šterbák, Špelda, Kovačevič, Suchý, Pentikäinen, Jáchym, Kurali, Kramár - Hvila, Klouda ("C"), Tomas - Vandas, Balán, Skokan - Sabolič, Koskinen, Rapáč - Takáč, Gríger, Homa.
    HKM Zvolen: Šimko (Škrečko) - Juraško, Hraško, Pokovič, Mucha, Pichnarčík, Ťavoda, Čanky, Šiška - Peter Zuzin, Brabenec, Podkonický - Škvaridlo, Lukáš Jurík ("C"), Chovan - Ľubor Zuzin, Milan Jurík, Ďaloga - Méry, Huňady, Síkela.

    Rozhodca: Müllner - Kalina, Kacej

    Diváci: 2022