Žilina – Nitra 2:3 (po s.n.) | B. Bystrica – Martin 3:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 2:3 (kon.)
Trenčín – Skalica 4:2 (kon.) | Piešťany – Košice 2:3 (po s.n.)
koniec
HK Poprad
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
HKM Zvolen
Piatok 19.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Poprad dal gól!
    Popradčanom sa tento vabank vydaril! Vsietili kontaktný gól a majú už len sedem sekúnd na vyrovnanie! Po skvelej kombinačnej akcii sa na hranici ľavého kruhu ocitol LUKÁŠ HVILA, ktorý skvelým švihom prekonáva gólmana Šimka strelou ponad rameno! Asistencie si pripisujú hráči Radoslav Suchý a Peter Klouda.
     
    42:02
    Poprad dal gól!
    Popradčania to síce nedokázali v presilovej hre, no z následného útočného tlaku už áno! Po menšom zmätku pred zvolenskou bránou sa k puku po tečovanej Balánovej prihrávke dostal DÁVID SKOKAN, ktorý delovkou z otočky nekompromisne prekonáva gólmana Šimka pomedzi jeho betóny! Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Balán a Michael Vandas.
     
    38:20
    Zvolen dal gól!
    Dvojica zvolenských hráčov za popradskou bránou rozpútala skvelú prihrávkovú kombináciu, ktorou úplne zmiatla popradského gólmana! Ten sa nestihol rýchlo presunúť a z pravého krídla inkasoval gól k ľavej žŕdke z hokejky LUKÁŠA JURÍKA, ktorý využíva ďalšiu presilovú hru. Asistencie si pripisujú hráči Michal Chovan a Ján Mucha.
     
    10:37
    Zvolen dal gól!
    Hostia využívajú početnú výhodu. Po peknej prihrávke na modrú čiaru sa rozhodol strieľať Ján Mucha, ktorý nekompromisnou delovkou prekonáva gólmana Sidora, ktorý bol tentokrát bravúrne clonený a mal len veľmi slabý výhľad na puk. No napokon bol puk ešte pred bránou tečovaný ĽUBOROM POKOVIČOM, ktorý tedaAsistencie si pripisujú hráči Ján Mucha a Michal Chovan.
     
    08:00
    Zvolen dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia! Po skvele predvedenej nacvičenej akcii sa k puku po prihrávke spoza brány od Síkelu dostal TOMÁŠ MÉRY, ktorý bezprostredne pred popradskou bránou zasunul puk za Sidorov chrbát presne k pravej žŕdke. Tentokrát jednoducho nemal šancu zasiahnuť. Asistencie si pripisujú hráči Matej Síkela a Patrik Huňady.

    Góly a asistencie: 43. Skokan (Balán, Vandas), 60. Hvila (Suchý, Klouda) - 8. Méry (Síkela, Huňady), 11. Pokovič (Mucha, Chovan), 39. L. Jurík (Chovan, Mucha)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Šterbák, Špelda, Kovačevič, Suchý, Pentikäinen, Jáchym, Kurali, Kramár - Hvila, Klouda ("C"), Tomas - Vandas, Balán, Skokan - Sabolič, Koskinen, Rapáč - Takáč, Gríger, Homa.
    HKM Zvolen: Šimko (Škrečko) - Juraško, Hraško, Pokovič, Mucha, Pichnarčík, Ťavoda, Čanky, Šiška - Peter Zuzin, Brabenec, Podkonický - Škvaridlo, Lukáš Jurík ("C"), Chovan - Ľubor Zuzin, Milan Jurík, Ďaloga - Méry, Huňady, Síkela.

    Rozhodca: Müllner - Kalina, Kacej

    Diváci: 2022